Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
2.1.12 17:25
keliska píše:
na polohovani sa pekne smejem aj ja :-) aspoň nemusím rozmýšlať či čakať..malá už mi sedí pekne..ale čo som mala callisto tak tam večšinu času trávila v uplnej rovine po ležiačky a bola spokojná, aj keď viem, že by sa tam deti mali dávať až od troch mesiacov, ale ja by som bola stratená, dvíhať kočík do schodov, často jazdím vlakom…tak asi do tej nuninky pojdem aj ja

ja tam davala obcas i nesedici… ona Viky nebyla velka a ty nozicky ji skoro neprecuhovaly. :)

• Citovat
  • Upravit
1950
2.1.12 19:22

k madlu - mám ho a jsem moc spokojená, poutám malou jen přes bříško na dolní pásy a asi bych se bála, kdyby tam nebylo. Ale stejně se mi tam houpe jako opice :lol: Jen teď přes zimu jí ho nedávám, nechce se mi to pořád rozepínat a do fusaku jí přes něj nedostanu tak pohodlně jak bych si představovala.

Já už jsem se dostala do fáze kdy jsem doma oznámila že nuna půjde z domu a bude 2012 :oops: hrozně mě láká to okénko a nové barvičky :dance: Nevíte kdy přijde na trh? Asi stejně jako loni, že? Doufám že s těma novýma barvama nebudou dělat takové ofuky a nebudou zase až v létě, to bych asi nevydržela :roll: Jo, ještě co ěm zajímalo, ta nová kolekce je vyšší - jen nevím jestli je to jen v madle nebo se protáhne i boudička :?: Staré rozměry 2011:103/92×55×88/74cm nové rozměry 2012:105/95×55×84/74

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.1.12 22:15

ahojik, tak jsem kukala na novou nunu a snazim se oprasit Aj neco jsem prelouskala ale nevim vsechno :-D
takze okenko ve strisce a vyssi sezeni? nevidim tam polohovani nozsicek nebo ceho to melo byt zad? Ted sjem se v tom nejak ztratila a neznam poradne tu 2011 byl by nekdo tak hodne a napsal novinky a srovnan i s 2011 a 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
2.1.12 22:56

uz jsem pochopila to polohovani nozicek, nejdriv mi to nedoslo ale je to teda dst vtipny :-DDD takze jediny co je je to okynko? a co odpruzeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aninkas
3.1.12 08:55

No, musím říct že mě také překvapilo, že nová nuna je o 700g těžší…z 7,9 na 8,6 - to mě dost odrazuje. Už 7,9 byla má hranice pro „lehký golfový kočárek“. … :(

• Citovat
  • Upravit
101467
3.1.12 18:19

Holky, možná to tu už padlo, ale nemám sílu číst 175 stran :oops:
Dá se dokoupit nějaké madlo, které by pasovalo na Nunu 2011, malý si moc rád dává nožičky na madlo a tady mu chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
3.1.12 19:12

dá, ja som našla jednu paní na mimibazare, čo madlo ušije, uchytenie na suchý zips..daj si do googlu madlo na Nuna pepp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TKJ
277
3.1.12 19:14

A ja by som sa ešte rada spýtala na pre mňa dosť dôležitú vec, dá sa kočík zložiť aj s fusakom? Mám Lodger bunker.Dúfam že áno :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.1.12 19:14
keliska píše:
A ja by som sa ešte rada spýtala na pre mňa dosť dôležitú vec, dá sa kočík zložiť aj s fusakom? Mám Lodger bunker.Dúfam že áno :-/

ano da… ale uz to neni takova placka, ale skladam ho takhle do auta porad ;)

• Citovat
  • Upravit
TKJ
277
3.1.12 19:16

uff to som si vydýchla :-)ďakujem

j.a.n.i1 = tu je stránka http://www.lilinka.com/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101467
3.1.12 20:39
keliska píše:
uff to som si vydýchla :-)ďakujemj.a.n.i1 = tu je stránka http://www.lilinka.com/detail.php?…

Ó děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.1.12 22:30

nove barvicky nunny jsou uzasne :dance: tak uz mame predobjednanou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
3.1.12 22:39
mmiška píše:
nove barvicky nunny jsou uzasne :dance: tak uz mame predobjednanou :pankac:

kde jak? Chci také??? Budou všechny už v tom únoru jak slibují???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
4.1.12 12:04

porad moc nevidim ty rozdily, orpoti 2011, to polohovani nozicek je smesny takze to rozhodovat v nakupu nebude, asi jsem se odklonila od zlute a vemu nejakou praktictejsi bud hneodu nebo sedou, jaka vypada lip v realu?
vsimla jsem si okynka na strisce a vyssi sezeni?
Je odpruzeni kolecek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
4.1.12 22:06

rybkebezvody?predobjednala jsem na nuna4u.cz mely by bejt koncem unora…davaji 5procent slevu ale cena jeste neni upresnena 4400-4900.
Ajla?mame ted nunu 2011 lecorici tedy hnedou jsem s barvou max spokojena hlavne kvuli tomu ze ma tmavou strisku pren touto hnedou jsem mela sedou barvicka je krsna ale ta striska byla porad spinava a kocarek jsem musela casto prat.proto jsem ho prodala a koupila hnedy. ted cekame na modry :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí