Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
k madlu - mám ho a jsem moc spokojená, poutám malou jen přes bříško na dolní pásy a asi bych se bála, kdyby tam nebylo. Ale stejně se mi tam houpe jako opice
Jen teď přes zimu jí ho nedávám, nechce se mi to pořád rozepínat a do fusaku jí přes něj nedostanu tak pohodlně jak bych si představovala.
Já už jsem se dostala do fáze kdy jsem doma oznámila že nuna půjde z domu a bude 2012
hrozně mě láká to okénko a nové barvičky
Nevíte kdy přijde na trh? Asi stejně jako loni, že? Doufám že s těma novýma barvama nebudou dělat takové ofuky a nebudou zase až v létě, to bych asi nevydržela
Jo, ještě co ěm zajímalo, ta nová kolekce je vyšší - jen nevím jestli je to jen v madle nebo se protáhne i boudička
Staré rozměry 2011:103/92×55×88/74cm nové rozměry 2012:105/95×55×84/74
ahojik, tak jsem kukala na novou nunu a snazim se oprasit Aj neco jsem prelouskala ale nevim vsechno ![]()
takze okenko ve strisce a vyssi sezeni? nevidim tam polohovani nozsicek nebo ceho to melo byt zad? Ted sjem se v tom nejak ztratila a neznam poradne tu 2011 byl by nekdo tak hodne a napsal novinky a srovnan i s 2011 a 2012?
uz jsem pochopila to polohovani nozicek, nejdriv mi to nedoslo ale je to teda dst vtipny
takze jediny co je je to okynko? a co odpruzeni?
No, musím říct že mě také překvapilo, že nová nuna je o 700g těžší…z 7,9 na 8,6 - to mě dost odrazuje. Už 7,9 byla má hranice pro „lehký golfový kočárek“. … ![]()
Holky, možná to tu už padlo, ale nemám sílu číst 175 stran ![]()
Dá se dokoupit nějaké madlo, které by pasovalo na Nunu 2011, malý si moc rád dává nožičky na madlo a tady mu chybí…
dá, ja som našla jednu paní na mimibazare, čo madlo ušije, uchytenie na suchý zips..daj si do googlu madlo na Nuna pepp
A ja by som sa ešte rada spýtala na pre mňa dosť dôležitú vec, dá sa kočík zložiť aj s fusakom? Mám Lodger bunker.Dúfam že áno :-/
keliska píše:
A ja by som sa ešte rada spýtala na pre mňa dosť dôležitú vec, dá sa kočík zložiť aj s fusakom? Mám Lodger bunker.Dúfam že áno :-/
ano da… ale uz to neni takova placka, ale skladam ho takhle do auta porad ![]()
uff to som si vydýchla
ďakujem
j.a.n.i1 = tu je stránka http://www.lilinka.com/detail.php?…
keliska píše:
uff to som si vydýchlaďakujemj.a.n.i1 = tu je stránka http://www.lilinka.com/detail.php?…
Ó děkuji ![]()
mmiška píše:
nove barvicky nunny jsou uzasnetak uz mame predobjednanou
kde jak? Chci také??? Budou všechny už v tom únoru jak slibují???
porad moc nevidim ty rozdily, orpoti 2011, to polohovani nozicek je smesny takze to rozhodovat v nakupu nebude, asi jsem se odklonila od zlute a vemu nejakou praktictejsi bud hneodu nebo sedou, jaka vypada lip v realu?
vsimla jsem si okynka na strisce a vyssi sezeni?
Je odpruzeni kolecek?
rybkebezvody?predobjednala jsem na nuna4u.cz mely by bejt koncem unora…davaji 5procent slevu ale cena jeste neni upresnena 4400-4900.
Ajla?mame ted nunu 2011 lecorici tedy hnedou jsem s barvou max spokojena hlavne kvuli tomu ze ma tmavou strisku pren touto hnedou jsem mela sedou barvicka je krsna ale ta striska byla porad spinava a kocarek jsem musela casto prat.proto jsem ho prodala a koupila hnedy. ted cekame na modry
![]()
ja tam davala obcas i nesedici… ona Viky nebyla velka a ty nozicky ji skoro neprecuhovaly.