Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky mozna tady jste se nekde o tom bavili, ale ja to nenasla......Mate nekdo zkušenost s golfkama i´coo, dlouho jsem vybirala,tyhle asi vedou,tak jestli ma nekdo nejakou zkušenost… ![]()
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo PlutoMám úplně stejnou otázku jako zakladatelka diskuze. Dnes jsem viděla golfky ICOO ve Vídni, moc se mi líbily. Můžete mi prosím někdo sdělit, kde se dají koupit? Díky.
Příspěvek upraven 24.05.10 v 11:36
KAmusko, maji je treba v www.malvik.cz, no v hodne obchodech na netu… ![]()
Evi taky jsem začala pokukovat po golfkách, vůbec nevím jaký pořídit. Zajímalo by mě, jestli jsou ovladatelný jednou rukou.
dERI JEDEME v srpnu na dovcu, rozhodne nechci brat quináka, tyto golfky se mi desne libi, hlavne ze jsou polohovatelne, to quinny nejsou…taky bych brala aby sli jednou rukou, neustale pri jizde telefonuji:-)))))
Právě, já dřív měla inglesinu zippy, jako golfky byly super, ale nevyhovovalo mi to, že nešly ovládat jednou rukou. Ikdyž prší a ty máš v ruce deštník a ještě tlačíš kočár, tak je to makačka.
Eevulko, díky za odkaz. Teď jsem koukala na stránky, které jsi uvedla… překvapila mě ta cena
, v Rakousku teda vycházejí levněji (i když je fakt, že já mám levně nakoupená eura). Zkoušela jsem se s nimi v prodejně i projet, přišlo mi, že jedou krásně lehounce. Jednou rukou mě to nenapadlo vyzkoušet (zatím jsem to nepotřebovala
), ale myslím, že by to šlo úplně v pohodě. Jaká se ti líbí barva?
Katavit, jj, myslíme Pluto. Proč, máš zkušenosti?
ja chci cernou a koupit do toho nejakou barevnou vložku, asi modrou:-))))
Mně se líbila ta růžová vložka
Ale zatím ještě pátrám jaké jsou golfky od Gessleinu swift. Tam se mi líbí barvy a to, že jsou dobře skladné.
na pluto už tu diskuze byla, ale bohužel, nic se z ní nevyčte a ani si je nikdo nekoupil.. ![]()
kamarádka když sháněla golfky, pravda pro tehdy 21m velkou holčičku, zkoumala i tyhle, a přišly jí dost těžké na golfky, a krátké v sedu (ale její holčička je hodně veliká..).
s ovladatelností jednou rukou soudím, že to pujde, lépe než zippy, hůře než třeba zappky. dvě otočná kola vpředu blíže u sebe vždycky zlepšují ovladatelnost. safety 1st je podobný typ a jednou rukou šel, i kdyžto chtělo gryf a na některé překážky pak obě ruce.. ale to chce skoro každý kočár s rozpojenou rukojetí..
na netu jsem našla akorát jedno zklamání: http://www.mojetehotenstvi.cz/…mani-kocarek i když pak stejná maminka hanila kočárek, co jim půjčili místo tohoto, jak špatně se s ním jezdí proti i´coo.
Ahoj ![]()
Taky jsem se zajímala o tyhle golfky.
Ale nekoupili jsme je.
Kočárek vypadá naprosto luxusně a nejvíce mě nadchl na nich právě ten design ![]()
Ale pod pojmem „golfáč“ si představuji ultralehký a velice dobře skladný kočárek, což Pluto bohužel není, tak proto u nás neprošel ![]()
Ani jako sporťák mi nepřijde dost dobrý ![]()
Ale je krásný, o tom žádná ![]()
Ale jinak je moc krásný
![]()
Všem děkuji za přípěvky. A nevíte někdo, zda je nějaký rozdíl mezi I´COO Pluto kolekce 2009 a kolekce 2010?
Jo a ještě takový malý dotázek…jak se I´COO správně čte?
Předpokládám, že „aj kjů“, je to tak?? Slyším různou výslovnost, proto tento dotaz.