Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6093
19.6.09 08:56

I'coo Pluto

Ahoj :D
Máte některá zkušenost s těmito golfkami?
Viděla jsem je jednou na živo a nemohla jsem z nich spustit oči, jak mě uchvátily 8O :oops:
Náš malý bude pěkně dlouhý, není to žádný drobek a tyhle se mi zdály pro velké děti jako stvořené :)

Tady jsou ;-)

http://www.clovicek.eu/…_Black_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6973
19.6.09 09:38

Ahojky,
kamarádka je má pro synka, kterej je teda pěknej obřík a spokojenost.
Mě taky tyto golfky nadchly - jsou lehounký, krásně se s nimi jede…
Myslím, že budeš spokojená.

Akorát myslím, že opěrka nejde do úplného lehu..Ale v golfkách
se stejně vozí děti až tak od roka, tak by to nemělo vadit.

Efča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
19.6.09 09:42

Efčo, díky za názor!

Já jsem si myslela, že golfky jsou od 6 měsíců :?
Nedala bych do nich samozřejě půl roční dítě, protože si myslím, že tak cca do toho 1 roku má mnohem větší pohodlí ve sporťáčku ;-)

Tyhle golfky moc lidí nemá, tak mě zajímalo, zda má i nějaké chyby :?:
Mně se totiž zdá perfektní ( velký, prostorný a ten design :srdce: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
19.6.09 09:54

Jééé, tak to jsi mě zaskočila. Já myslela, že fakt až tak od roka…
No ačkoli, v případě, že jdou do lehu tak bych se toho možná v létě nebála.

U těchto fakt nevím, ale to toi v obchodě řeknou. Mně teda připadají taky dokonalé :wink: Hned bych do nich šla.

Tak dobře vyber!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
20.6.09 00:12

obecně se u skoro každých golfek udává od 6m :wink:, i když nejsou do lehu, ten leh je právě povinný do 6m :) u některých kočárů typu buzz je použitelnost od 8m, ale výš nejdou.

v 6m dítě většinou už nepotřebuje kočár (zvlášť ne golfky na krátké pochůzky) do úplného lehu… a většinou má ještě záložní pohodlný sporťák…
takže já bych ho tam občas klidně dala i v těch 6m ,..

(je to ale otázka každého, můj syn šel v 5m do speediho, který není do lehu ani omylem, furt jsem to řešila, až mi manžel - lékař - vynadal :) tchýně neurolog taky neměla nic proti :) navíc Vojtěch byl blahem bez sebe, že vidí ven a tak bylo po problému… )

tyhle golfky jsem viděla párkrát v zoo, moc se mi líbily, přišly mi bytelné ale ovladatelné, lehkost neposoudím, ale dítě vypadalo spokojeně.. :)

doufám, že napíšes, jaké jsou ve skutečnosti, nebo se někdo ozve, moc se mi líbí!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
20.6.09 11:18

Já do něj půjdu, ale asi ho nebudeme kupovat tento měsíc, není to jaksi v našich silách jen tak dát 7 tisíc za kočárek :roll:
S mým rodičákem si to nemůžeme dovolit, kor když je potřeba ještě nová autosedačka :?

Matyáš má 7m a vozím ho ve sporťáku stále v leže, nechci ho dávat do sedu, já to taky asi až moc řeším.
Sám si zatím nesedá.
Vozím ho ve sporťáku už asi od 3m, prootže mi z hluboké korbičky strašně moc rychle vyrostl.
Od porodu mi vyrostl už o 25cm, takže si myslím, že veliký golfáč budeme potřebovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.8.09 07:39

Ahojda,
chtěla jsem se zeptat, zda jste už některá tyto golfky pořídila a jaká je spokojensot? Zajímá mě hlavně najíždění na chodníky a jak jezdí v „terénu“ ne na hladkém povrchu :roll:
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.9.09 08:12

My ho budeme kupovat zřejmě někdy v těch dnech, nejpozději někdy v průběhu října. Moc ho ale nevyzkouším, protože s ním budu jezdit max v obýváku, dáme ho malého pod stromek, stejně je na golfky ještě docela malý.
Možná ale neodolám a vyjedu s ním pak někam na nákupy :oops:
Přeci jen ho musím otestovat, abych věděla, jestli mi bude vyhovovat.
Ale na to zvládání terénu jsem taky docela zvědavá. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.1.10 17:05

Ahoj Cappy, koupili jste nakonec tyto golfky??
A jaké jsou, moc se mi líbí, golfky budeme kupovat, tak zjistuji jake jsou tyto..... :wink:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.1.10 17:22

xmerssy, jeli jsme je kupovat teď před Vánoci, vyhlédli jsme si je v Olomouci, ale doma je nemáme :oops:
Díky tomu, že mám „chytrého“ chlapa, který poctivě nastudoval plán cesty :evil:
Nic nenastudoval, odflákl to a já to zjistila až v Olmiku, kde jsme hodinu a půl bloudili po městě, aniž bychom věděli, kam vlastně jedem - za každou cenu si chtěl dokázat, že to přece najde :roll:
A abych se na něj nezlobila dloluho, povolil mi koupit další šátek :lol: :mrgreen:
Takže jsem golfáč odložila až na jaro a užíváme si teď šátku ;-)

Pluto je krásný, ale nevím, nevím, docela drahý na to, aby v něm dítě nechtělo být :nevim:
Konkrétně třeba náš Maty se před několika dny rozchodil a pochybuju, že na jaře budu poslušně sedět v kočáře :think:
Taky je to docela tank po složení.

Já čekám přeci jen do jara.
Nakonec mám v plánu (zatím, však já to určitě brzy zase změním) na jaře procházky kombinovat - chvilku šátek (kde se mimojiné i krásně a pohodlně vyspí) a chvilku po jeho nožičkách + k tomu chci zatím koupit Zappky.

Ale fakt čekám do jara, jak se situace vyvine.

Moc jsem ti neporadila, co? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
6.1.10 18:26

Jeee takze jste nakonec nekoupili a ja si riala jak v nem uz jezdite… :-D
To nevadi, ja cekam taky do jara, tak asi v breznu budeme kupovat, ja se zatim koukam jen po netu, docela se mi libi i TFK Buggster, ale trojkolku ted mam, tak jsem chtela zkusit čtyř…
Tak uzivejte chozeni a díky za odpoved :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
6.1.10 21:38

Jj, Buggstera mám taky na seznamu, no, bůhví, co nakonec vyberem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
5.3.10 16:47

Xmerssy, tak co už máte koupené golfky??Pluto je jeden z mých favoritů, tak bych ráda za nějaké recenze :dance: Rozhoduju se mezi Cybex Callisto a Plutem :think: :think: a nevím :cert: U Callista mě láká ta spojená rukojeť.A u Pluta zase odrazuje, že musím dokoupit pláštěnku a madlo :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.3.10 18:39

já bych brala ten cybex :wink:
váhově budou podobně, spíš cybex lehčí.. a cenově je cybex levnější (kol 2010).. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.3.10 19:36

ahojky, cybex sa mi tiez paci, ale co ta max nosnost 15kg, nie je to malo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí