Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Kde koupit či vyzkoušet neporadím (možná zkusit kouknout na jejich ofociální web), ale můžu posloužit zkušeností.Měla jsem Inglesinu z roku 2005 a byla jsem maximálně spokojená.Jedná se o lehký, prostorný kočárek, který krásně houpe a dobře se s ním jezdí.Tak přeju dobrý nákup. ![]()
http://www.bambinomio.cz/inglesina_web/
ahoj,
taky přidám jen svoji zkušnost, měla jsem (mám) Magnuma, 2007,trojkombinace, krásně péruje, je prostorný, což je výhoda, mimčo, když je větší, se taky vejde bez problémů, nemačká se… chtěla jsem bytelný kočár, s pérováním, pořádnými koly a prostorným drátěným košem dole a byla jsem maximálně spokojená s Inglesinou - opravdu doporučuju.
Jsou teda těžké, do MHD to samozřejmě nezvednu, ale na ovládání fajn. TEď už mám golfky, hodně jezdím MHD, a nechce se mi říkat si pořád o pomoc
, takže ty jsem vybírala s podobnými kritérii, pérovací, bytelné a abych je uzvedla… (to už teda Inglesina není
)
myslím, že litovat nebudeš, koukej po ulici, má je hodně maminek, zastav se u nějaké, pozeptej, však si rády popovídaj ![]()
a ještě, běžný obchod s kočárky (určitě v nějakém větším městě najdeš?) ho mít bude, je to oblíbená značka…
ale dotaz je z kategorie Golfky??? No nemám, ale fajn budou taky, já už jsem jen nechtěla dávat tolik penízků za další kočárek ![]()
Ahoj, musím říct, že jsem měla kočárků spoustu
(trošku zábava-úchylka…) ale Inglesiny byly vždy super. Rozhodně doporučuju a na MMB je seženeš za prima cenu
Klidně jdi do starší, vydrží neskutečné věci (na kluka jsem měla Inglesinu po 2 dětech a nikdo to na ní nepoznal a pak odvozila ještě další dvě
) Jana
Ahoj, svagrova ma klasicky hluboky kocar Inglesina - opravdu hezky peruje, lehce se ovlada a je prostorny. Mne se osobne pak predelani na sportak nelibi. Pak mam sestrenici, jez ma Inglesinu takovou tu pradavnou s obrovskymi uzkymi koly a to je des, neskladna a jeste mas pocit, ze se kazdym okamzikem prevrati - sama ji po necelych 4 mesicich dala do sklepa. A jam mam golfky Inglesina trip, jsem velice spokojena, prostava plaze i hory a caste letani letadlem, da se dost napolohovat a nozky zvednout. Pro druhe mimco si ale taky poridim jine, tyhle se mi okoukaly a maji je uz vsichni. ![]()
Ahojte maminky a tatínkové! Mohl by mi někdo z vás poradit, kde v západních čechách lze vyzkoušet (koupit) kočárky zn. INGLESINA????A vaše zkušenost s nima… děkuji.