Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, jak se jezdí s flash? jde to uřídit jednou rukou? jakou mají výhodu a jakou nevýhodu. líbí se mi pro dceru je jí 1,5. bude v něm občas spát. tak mě zajímají názory. a ještě by mne zajímalo jestli je babypoint flash to stejné jako coneco flash. díky
Ahoj mám tyhle golfky a je velmi dobře ovladatelný synovy je 8 měsícu pohodlně a spokojeně tam i spí. a dobře se sním manipuluje i diky váze. A obě značky jsou totéž. Zdraví Jiřina
Mám a za tu cenu je super!! Máme ho už víc jak rok, tak dlouho u nás kočárek ještě nevydržel
Snad jediné, co je na prd, je stříška, která nedrží, používáme jí jen při použití pláštěnky, a pak jí musím pořád vracet, aby se nesklápěla. Jinak jí nepoužívám a spíš jí využívám jako odkládací místo na různé věci a že se toho do ní vejde
Malá se i ted ve 2 letech v něm pohodlně vyspí, je dost dlouhý. A odvozil i velké balíky na poštu a dvě děti najednou, když jsme byli na výletě, takže si myslím, že za tu cenu (já ho kupovala před dvěma lety cca za 1800 Kč) je fakt dobrý.
Dobré odpoledne, můžete mi prosím napsat jak se Vám s kočárkem flash jezdí? Jestliže máte zkušenost i s vožením staršího dítěte … (já mám 2 a čtvrt roku starou dceru, má metr, 15 kg), ale pravda občas z asfaltu či chodníku sjedem, tj. sem tam nějaká cyklostezka … snese to? Jako sporťáka máme jané Nomáda - lehoučký, jen se nám krnklá:-) kolečko a nevím, zda oprava nevyjde dráž než pořídit na 1/2 roku nový kočárek. Děkuju!
Ahoj, tak my jsme kočárek koupili dnes, jako cestovní vozítko. Máme totiž PP GT3 a ten se nám do kufru našeho pidi auta (Favorit) vleze jen horko těžko. Nicméně byla jsem ho zajet chvilku po městě a myslím, že bude dobrý. Jezdilo se mi dobře i jednou rukou, rukojeť je supr
Jinak jsme ho koupili za necelých 1.800,– tak myslím, že za málo peněz hodně muziky. Službu určitě udělá. Hezký den! ![]()