babypoint flash

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
18.5.09 10:34

babypoint flash

ahoj holky, jak se jezdí s flash? jde to uřídit jednou rukou? jakou mají výhodu a jakou nevýhodu. líbí se mi pro dceru je jí 1,5. bude v něm občas spát. tak mě zajímají názory. a ještě by mne zajímalo jestli je babypoint flash to stejné jako coneco flash. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1082
18.5.09 13:24

babypoint flash

Ahoj mám tyhle golfky a je velmi dobře ovladatelný synovy je 8 měsícu pohodlně a spokojeně tam i spí. a dobře se sním manipuluje i diky váze. A obě značky jsou totéž. Zdraví Jiřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.5.09 18:12

holky to ho fakt nikdo nemá? :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.7.09 04:36

Mám a za tu cenu je super!! Máme ho už víc jak rok, tak dlouho u nás kočárek ještě nevydržel :D Snad jediné, co je na prd, je stříška, která nedrží, používáme jí jen při použití pláštěnky, a pak jí musím pořád vracet, aby se nesklápěla. Jinak jí nepoužívám a spíš jí využívám jako odkládací místo na různé věci a že se toho do ní vejde :D Malá se i ted ve 2 letech v něm pohodlně vyspí, je dost dlouhý. A odvozil i velké balíky na poštu a dvě děti najednou, když jsme byli na výletě, takže si myslím, že za tu cenu (já ho kupovala před dvěma lety cca za 1800 Kč) je fakt dobrý.

• Citovat
  • Upravit
164
30.4.12 15:15

Dobré odpoledne, můžete mi prosím napsat jak se Vám s kočárkem flash jezdí? Jestliže máte zkušenost i s vožením staršího dítěte … (já mám 2 a čtvrt roku starou dceru, má metr, 15 kg), ale pravda občas z asfaltu či chodníku sjedem, tj. sem tam nějaká cyklostezka … snese to? Jako sporťáka máme jané Nomáda - lehoučký, jen se nám krnklá:-) kolečko a nevím, zda oprava nevyjde dráž než pořídit na 1/2 roku nový kočárek. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
24.5.12 19:35

Ahoj, tak my jsme kočárek koupili dnes, jako cestovní vozítko. Máme totiž PP GT3 a ten se nám do kufru našeho pidi auta (Favorit) vleze jen horko těžko. Nicméně byla jsem ho zajet chvilku po městě a myslím, že bude dobrý. Jezdilo se mi dobře i jednou rukou, rukojeť je supr :palec: Jinak jsme ho koupili za necelých 1.800,– tak myslím, že za málo peněz hodně muziky. Službu určitě udělá. Hezký den! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí