Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
prosim vas o radu ohledne vyberu golfek. MAme Jane slalom pro sportak, jsem s nim vcelku (ne)spokojena, nejvic mi vadi, ze nejde dat operka zad do uplneho sedu, jinak celkem ujde, az na tu slidu pres celou boudicku, takze na malou prazi slunce. Mala v kocaru nechce byt i proto, ze nesedi, ale pololezi. Proto bych chtela na leto koupit golfky. Chtela bych nejake fakt dobre, na cene nezalezi - kdyz teda nebude 15000. Zkousela jsem procitat zdejsi diskuze, ale moc mi to nepomohlo, tak prosim o radu tady…Chtela bych aby byly lehke, skladne, kvalitni, sly uplne do sedu (skoro90 stupnu) a uplne do lehu, byly"praci" a celkove mely vychytavky pro dite…jo a mozna i prehazovaci rukojet by byla dobra, a existuji golfky, kterenemaji zdvojena kolecka? koukala jsem zatim na Jane energy nebo solo, jak to maji s tou operkou zad, taky tak blbe, ze je to na tech pasech, jako na slalomu, ktere se tahem polozi nebo po:,–(i? diky, diky
Ahoj.Já mám ty Chicco Multiway a jsou fakt dobrý.Moc pěkně se s nimi jezdí.. ![]()
Nám přišly ty chicco multiway v pondělí - objednala jsem je z Polska, vyšlo to skoro o 2 tis. levněji. Zatím se zdají super. Krásně polohovatelný a hlavně vysoký pro nás vysoký maminy. Taky ty velký kolečka jsou super do terénu, akorát že se kvůli nim musí golfky víc nadzvednout při nájezdu na chodník, ale jinak faaakt zatím superr. Jo a rychle se skládají a mají ucho pro přenášení. ![]()
Ahoj, vlastní zkušenost nemám. Ale jak tu holky psali o tom chiccku Multiway, tak ted vyhráli v DTestu jako nejlepší golfky, a ty liteway byli druhé. S tím, že jim jediné co bylo vyčteno, je že nemají výškově nastavitelné rukojeti. A jedny se nedali sklopit do úplného lehu (zůstalo tam nějakých 5 nebo 10°) Jinak co se týče kvality, obsluhovatelnosti, jednoduchosti složení, bezpečnosti na tom byli dost dobře. Bohužel teď ten DTest nemám u sebe, takže aspoň takhle po paměti.
To kdyby jsem věděla tak si je odsud taky objednám
Mě sice vyšli asi o 600 levněji než jsem koukala na internetu,ale tolik kolik jsi dala ty ,to je vážně super…Budeš k nim kupovat nějakej slunečník?Já vůbec nevím jakej aby tam pasoval
Ahoj, momentalne mam doma na ozkouseni CAM Portofino. Zatim jsem spokojena, jeste uvidim nadale jak se v nich bude malemu libit
Jsou cenove podobne jako to Chicco a vzhledove moc hezke. Skladat jdou taky jednoduse a maji ucho na noseni.
Holky nemate nekdo srovnani tech Chicco multiway a Portofina?
vesna píše:
Nám přišly ty chicco multiway v pondělí - objednala jsem je z Polska, vyšlo to skoro o 2 tis. levněji.
Vesno a jak si je s toho polska objednávala??? Přes internet,nebo nějaký katalog?? J8 tyhle tedy určo nechci - nemají spojenou rukojeť, ale třeba by tam měli něco co se mi bude líbit…
chicco multiway jsem měla, za tu cenu je to celkem dobrý kočár. ale nemají to co zakladatelka chce - nejsou do úplného sedu - 90° /i když takový kočár se vidí málo/, ani do úplného lehu, /ale dítě se tam krásně vyspí/. nemají prací potah - resp. potah je na šroubky a těch je požehnaně ![]()
jsou dost široké i na emitex combi fusak, takže pohodlné pro dítě. super je ten poštářek, hlavně na spinkání.. poloohování mají do 4 poloh, pohodlné.
jo, pásy u slalomu - může to být horší
třeba speedi a pod. , tam člověk potřebuje 3 ruce ![]()
bez zdvojených koleček znám např. tyhle, ale nevím jak jsou na tom s polohováním atd.
Jané carrera aniversario: http://www.spuntik.cz/…ve-hole-akce
bebeconfort streety: http://www.e-broucek.cz/…streety-pack nevím, ale jestli je prodávají jen v setu nebo i samostatně…
casulaplay downtown: http://www.baby-kocarky.cz/katalog.php?…
ahoj,
my máme Jane energy a jsem s nimi max spokojená - teď si neuvědomu jestli jdou do úplného sedu ale rozhodně to není ten pololeh jako u Slalomu (máme taky). Jdou do úplného lehu - dcera se na tom krásně vyspinká a jsou lehký - složila jsem je jednou rukou. Polohovatelný nohy, lehký.
Dá se k tomu koupit i madlo - já to neřešila - potřebovala jsem skladnej kočárek a u toho by madlo překáželo ![]()
Přeji dobrý výběr a hezký den
Ahoj, Chicco Liteway byly mým faovritem do okamžiku, kdy jsem viděla paní jak na kluzké podlaze v nákupním centru celkem zápasila s předníma kolečkama… tak jsem s ní hodila řeč a její závěr byl… děs běs! Kočár akorát tak na rovný chodník, žádný les, terén, kluzká dlažba v obchodech. Hodně se mi líbí a mají spojenou rukojet a pro třetí dítě do nich zatím na 100% jdu…ale ještě nejsem těhu, tak nevím, co za ty 4-5 let bude na trhu… a to jsou BRITAX VERVE. Sice nejdou do úplného lehu ale z mých zkušeností se dvěma dětmi to zas až tak nevadí… rpotože dítě , teré jde do golfek už je velké… u starší dcery jsem na tom taky trvala a využívala minimálně, protože se jí to nelíbilo. Malá to na golfkách nemá a chrupčí mi spokojeně.
Jinak moje kočárky jsou Neonato Piuma a Espiro Magic 3… oba výborné, mám jen ty nej nej zkušenosti, ale to Neonato má bodu s okýnkem, takže to by tazatelce nevyhovovalo… já je taky kvůli tomu prodávala.
Snad jsem aspon trochu pomohla,
Radka 2 děti
Ahojky!
Tak já píšu zkušenost s chicco Liteway… NEBRAT! Byla jsem ráda, že jsem je prodala. Přesně jak píše anonymní Radka, v nákupním centru jsem z nich rostla!!! Byly to kolečka jak od vozíku, se kterýma se nedá zatáčet, takže já jsem do nich musela vždycky kopnout, aby se srovnaly. Krásné jsou, to jako jo, ale to je tak všechno
.
Teď máme Chicco Multiway - teda Ct 0,4 a nemůžu si stěžovat. Nemají chybu a jsou prostě super. Prostorný, bytelný, velký kola super, stříška zakrývací, prostě nemají chybu. Jen mě trošku mrzí, že nemají polohovací stříšku (taky mohli přemýšlet dřív
), ale to je život, prostě fakt spokojenost, tenhle nám vydrží až do konce.
Pa pa a příjemný výběr ![]()
Dekuju moc za odpovedi. ![]()
Vypada to na Jane energy, ale mozna se to jeste zmeni az budeme stat v obchode plnem golfek.
Fish, ty je mas, (Energy) - maji to polohovani na tech pasech jako slalom, ze tahas za snury?
a fakt je to vic nahoru nez slalom? to je proc nechci uz jezdit se slalomem, aspon pres leto ne. A to madlo tam nechybi? Koukala jsem, ze se dokoupit neda u techto kolekci novejsich.. A jeste, je to o dost horsi jezdeni nez se slalomem, vid? To bude manzel nadavat. ![]()
ahoj popodopo,
polohování není na pásech jaké jsou u Slaloma. Navíc já si nemyslím že se s ním jezdí špatně - já si stěžovat nemůžu. S korbičkou se jezdilo bezva a se sporťákem taky - nám ten pololeh nevadí ![]()
S golfkama se jezdí dobře - teda jde o to co od golfek čekáš - žádný odpružení nečekej od žádnejch.
Kupovali jsem energy 08 a tam to madlo bylo součástí - já ho jen nechtěla takže jsme kupovali bez.
Hezký den,
Dekuji vsem za odpovedi. Nakonec jsme koupili Peg perego Uno a vypada to, ze jsme dobre udelali. Zatim jsem moc moc spokojena, nemam jedinou vec, co bych vytkla. Ma prehazovaci rukojet, obrovsky kosik, skvele polohovani - az do lehu a skoro az dorovna do sedu, je mega prostorny na spani a ma nejvic vychytany pasy, co jsem videla - neco na zpusob tech ksiru, co byly za komousu - pro nase neposedne dite skvele. KOlecka jsou odpruzena a nejsou zdvojena a ta prvni jsou otocna, takze se da ridit jednou rukou a ma spojene madlo, ne ty drzaky. Proste parada!! JO a jeste ma pultik pred ditetem, odjimatelny, taky super…jen ta cena…:-(( http://www.ajuty.cz/…il.1200.html