Maclaren - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
22.4.09 11:20

Maclaren

máte někdo golfky - maclaren? Můžete mi prosím napsat jak jste spokojené?
Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
22.4.09 11:40

Ahoj,

zalezi na typu, ktery bys chtela. Vybava se trosku lisi. Ma ho sestrenka a je moc spokojena a ja kdyz ho videla, tak jsem litovala, ze uz nemam golfacove mimi.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
22.4.09 13:12

no rozhoduji se mezi quest a triumph

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sarik78
22.4.09 13:24

Ja mam Quest. Jsem s nima spokojena. Maji to, co od golfek ocekavam - lehky, skladny, slozeny behem par sekund. Jsou polohovaci (5 poloh myslim), nejdou uplne do lehu, ale malej se v pohode vyspi. Maji i polohovani nozicek. Jedina nevyhoda je, ze muj partner je dost vysoky a zdaji se mu nizko madla. Jedinny golfky s vysim madlem (o 4 cm) je Koelstra.
Ja se taky rohodovala mezi Triumphem a Questem, Quest mne prijde „bytelnejsi“.

• Citovat
  • Upravit
7833
22.4.09 15:51

Ahoj, já mám Quest Sport a jsem nadšená. Teda, nadšená jsem byla už když jsem si je poprvé v jednom obchodě zkusila „do ruky“…to jsem pak opustila svoje předsevzetí, že koupím „něco do 4 tis“ a volba byla jasná.
Vejde se i do malého kufru mého Fiata Punto, je lehoučký, snadno manipulovatelný, dá se bez problému vést jednou rukou… To všechno ti ale napíšou i ostatní.
Nevím, co napsat, že by mi snad nevyhovovalo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.5.09 10:28

Ahoj,já mám quest mod - a jsou to opravdu super golfky. lehoučký, lehce ovladatelný, prostě nejlepší golfky co znám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.09 14:09

Kočárek Maclaren

Ahoj mám golfky Techno XT a jsou moc fajn, bezva se s nima jezdí i manipuluje, jsou sice jednobarevné, ale dají se oživit doplňkami, kupovala jsem je přes internet kocarky.tv, pokud ti nevadí trochu vyšší cena, tak si je určitě kup.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.09 09:58

Holky, kdo máte variantu Quest, můžete mi napsat, jak zvládají nerovnosti? Chtěla bych co nejlehčí golfky, které ale mají polohování, což Mclaren splňuje, ale ta kolečka mi přijdou dost malá. Přeci jen tu nemáme zas tak dobré chodníky :) . Kvůli tomu uvažuji i o variantě Techno XT, ale ten už je zase těžší a já si představovala golfky tak kolem 5 kg. Díky.
 Radka

• Citovat
  • Upravit
52
28.5.09 11:24

Já myslím, že nerovnosti zvládá quest dobře, určitě ne hůř než golfky s většíma kolečkama. Typ maclarenu bych taky volila podle věku dítěte - já mám ročního a quest je pro něj pohodlný, ale uvažuji, že tak v roce a půl koupím ten větší model, aby měl stále pohodlí a mohl si natáhnout nohy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.7.09 11:29

ahoj holky, trochu ozivim diskuzi, mam taky vybrany zatim quest a chci nekterou poprosit, jestli by mi zmerila delku v lehu (respektive v tom skoro lehu) od hlavy az k noham

a druha ve, dokupovala jste nektera madlo pred dite? sedi na to neco?
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
1.9.09 08:01

Ahojky,
prosím, neví někdo, kde se dají vidět v Ostravě nebo okolí kočárky Maclaren? Nikde jsem je neviděla. Díky Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.10.09 21:01

Jaký je rozdíl mezi Quest Mod a Sport??

Z těch Mod se mi líbí ta hnědo-růžová kombinace. Nánožník k tomu asi není,co? :roll:

Mě se ještě líbí Inglesina Zippy(nevím přesně název) a Peg Perego Plio.

Zatím vůbec nevím,asi to chce ozkoušet osobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.10.09 09:33

rozdil mezi quest mod a sport by mel byt jen v barve

jinak ja jsem v pasti, videla jsem oba vedle sebe v prodejne a ted nevim ktery, drzadla na questu se mi zdaji docela nizke a na XT zase vysoke, ale na druhou stranu ten quest je nadherne lehounky proti XT, ale XT je zase fakt i pro velke dite a ma super strisku…ach jo

holky, co mate quest, kolik prosim merite a jak se vam jezdi, nezda se vam rukojet nizko? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
10.11.09 10:43

Já jsem se včera do techno XT zamilovala! Lepší a promyšlenější kočárek jsem neviděla. Ta cena je dost vysoká, ale bude sloužit dlouho, tak se to myslím vyplatí. Rozdíl ve váze Questu a Techno XT je jen 1 kg, tak to není tolik. Ta rozdělávací boudička mi přijde geniální, konstrukce je bytelná… Jediné co mi chybí je madlo. Máte nějaký nápad co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.09 12:35
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení