Maclaren - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
10.11.09 13:32

Ahoj nahodou jsem narazila na clanek o tom, jak jsou golfky od MacLarenu nebezpecny pro detsky prstiky. Libi se mi taky, ale radsi si to pred koupi prectete tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.11.09 15:53

ono to není tak horký, ale počkala bych na stanovisko COI, která je prý bude testovat.. nebo vlastně ani ne, protože když ona něco najde, prý se bude stahovat :)

jednalo se vlastně o to, že děti dost „asistovaly“ u rozkládání, skládání a při tom se skříply, ne za jizdy a normálního provozu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.11.09 17:43

taky jsem to dneska cetla, ale jak pise Natasa, tak na idnes je ten clanek trochu rozsireny a je tam psano, ze slo o nehodu pri skladani a nejsem si jista,jestli ostatni kocarky by prosly pri skladani lepe.....chci si kupovat techno xt a tak jsem tak nad tm premyslela a prijde mi divne, ze v Anglii, kde je tak rozsireny se nic nestahuje a stale patri mezi nejoblibenejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cosmic
10.11.09 20:20

Ach jo, to jsou zase bláboly a nejhorší na tom je, jak na to všichni hned skočí. Copak nikdo nepoužívá mozek?

Ve všech případech byla vina pouze a jenom na rodičích. Oni můžou za to, že dítěti amputovali prsty. Bohužel, ale je to tak. Při skládání a rozkládání kočárku u něj dítě nemá co dělat. A je úplně jasné, že to samé se může stát u všech kočárků, když bude dítě strkat prsty při skládání kam nemá.

A oficiální vyjádření Maclaren jsem právě teď našla tady: Prohlášení

• Citovat
  • Upravit
195
11.11.09 08:39

tak jsem videla i video na BBC, jak se to stalo a vidim to tak jednoznacne v chybe rodicu…super to komentovala kamoska, ze to je stejne, jak stahnete z trhu vsechny varice a plotynky, protoze uz spousta deti si spalila prstiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.11.09 12:41

To je zase blábol, ach jo. Na kvalitě kočárku to nic nemění, ale mohli by ho po tom humbuku trošku zlevnit, co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
11.11.09 13:42

keit, tak to mi mluvis z duse, mne ho ma kupovat kamos v prosinci v UK,tak jsem si taky rikala,ze by mohla byt nejaka akcicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
11.11.09 21:19

Akrim vyjde tam o tolik levněji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.11.09 08:54

chci techno xt a tady jsem ho na netu videla zhruba kolem 7500-8000,– a tam vychazi podle kurzu do 5000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
12.11.09 09:23

Tak to je hodně 8-o Díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.11.09 17:02

ahoj Keit :-) :
koukám,že máme zálusk na stejný golfky :wink:
Mě se Maclaren taky moc líbí,jediný co mi vadí,že má těžiště vzadu(jestli to dobře říkám) a převrací se,pokud se dá něco na držadlo.
Mě se ještě na obrázku líbí Cybex - Malvík ho má ted jako novinku,tak ho asi pojedu okouknout.
Ale já mám dost času,chci je kupovat až na jaře :-)
i když zase třeba před vánoci budou slevy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
12.11.09 18:53

Bef,zas holky rikaly, ze tim, ze ma to tezist v zadu, tak ze se s nim dobre jezdi a dobre najizdi na obrubniky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
19.2.11 21:27

Holky, jezdíte některá s Triumphem? Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi Questem a Triumphem. Cenově je tam rozdíl ve prospěch Triumphu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.2.11 13:10

ahoj já mám triumph - rozdíl fakt nevím - když jsem ho kupovala tak mi prodávající říkala, že v designu. Jestli je to pravda - kdo ví. Jinak já jsem moc moc spokojená. Je fakt, že nemůžu dát nic těžkého na řídítka když tam není dítě, ale tak to hold dávám do kočáru. Když to porovnám s ostatníma golfkama co mají kamarádky - neměnila bych ani za nic :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
20.2.11 15:39

Děkuji za informaci. Rozdíl v ceně tam je, tak jsem myslela, že je rozdíl i v konstrukci, třeba. Ráda bych ho někde na JM občíhla, ale nevím, kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí