Maclaren - jak jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
17.3.11 11:52

Ahoj, můžete mi prosím někdo napsat rozměry sedačky Maclaren Quest? Prý má nízkou opěrku zad, ale nevím, co si mám pod tím představit. A opravdu váží těch 5,5kg?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.4.13 21:27

Ahoj můžete mi, prosím, poradit kde koupit golfky Maclaren Techno XT? Chtěla jsem je koupit v kamenném obchodě kvůli případné reklamaci, v Babyparku mi před třemi týdny řekli, že je do dvou týdnů budou mít a pořád nic. Nechce se mi už čekat a našla jsem je jinak jen ve dvou eshopech, které neznám.
Zajímalo by mě třeba i někde v Německu u hranic či eshop pokud by to vyšlo lépe finančně.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
30.4.13 21:47

Ja je mam privezene z Anglie, ale videla jsem je treba v Mothercare v Praze, mozna i Anna a Viktorie v Hostivari je bude mit na prodejne, online je maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.4.13 21:57

@meduzza Babiez v Letňanech. Mají vystavenou i dvojčecí verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
30.4.13 21:57

Děkuji :), koukám na tu Annnu a Viktorii, tam jsem je teď našla, oni bohužel nemají žádné skladem, dodací lhůta 6-12 týdnů. V Mothercare? To jsem nevěděla, že je tam mají, na jejich stránkách se mi je nedaří najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45683
30.4.13 22:23

V babyparku v Brně je měli asi před 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
14.4.14 23:03

Ahoj vysoke maminky, zvazujem kupit Maclaren Techno XT, ale bojim sa, ze budem do nich zakopavat. Som dost vysoka a chodim rychlo (velke kroky), ake mate skusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2493
17.4.14 15:45
@sarke píše:
Ahoj vysoke maminky, zvazujem kupit Maclaren Techno XT, ale bojim sa, ze budem do nich zakopavat. Som dost vysoka a chodim rychlo (velke kroky), ake mate skusenosti?

Mam 186 cm a mam XLR; na ditko super, pro me malicko nepohodlne zezacatku, protoze oproti sportaku je to samozrejmje rozdil - mam Hartan. Ale do Hartanu se mi dite vleze uz nevejde (v necelych dvou letech ma 98 cm), tak jsem se naucila chodit s Maclarenem a je to OK. Taky furt nekam „letim“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.14 00:50

Dakujem Jardinera, ja mam tiez teraz Hartan (zdedeny po 2 detoch, je vidiet, ze ma nieco za sebou, ale super pohodlne sa mi s nim lieta :) ). Potrebujem nieco male skladne na cestovanie a po meste, no snad si na tie golfky zvyknem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.5.14 08:20

Holky, co máte Hartan, můžu se zeptat jak jste spokojení s tím Maclaren XT??? Máme zatím mimčo, ale v září chceme jet k moři (prckovi bude téměř 9měsíců) a s Hartanem se mi nechce tahat(museli bychom pak vzít asi rakev), chci vzít jen golfky a líbí se mi právě ten Maclaren techno XT. Jsme oba vyšší, proto jsem i volila Hartana, se kterým jsme oba moc spokojení… Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.5.14 23:09

Ja som si nakoniec kupila ten Maclaren techno XT tak to skusim zhrnut. Negativa: Obcas pri pomalsej chodzi narazim nohou na kolecko (paradoxne pri rychlej chodzi nie). Nie je to ale nijak dramaticke. Asi je to tim, ze ten kocik je oproti Hartanu dost uzky, do tej tyce medzi kolesami nezakopavam, ta je OK. Ked je kocik v lezacej polohe, tak sa nedostanes do nakupneho kosiku (co mne osobne nevadi). Pozitiva: oproti Hartanu (ja mam stary model VIP) je rukojet vyssia a celkovo sa mi s nim dobre manipuluje. Je citit, ze je lachsi a super sa s nim pohybuje na miestach kde je vela ludi alebo v obchode medzi regalmi. Super zvlada prazske chodniky a tram. koleje. Tie negativa som uviedla aby si vedela do coho ides, celkovo som s kocikom spokojna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
23.6.14 16:40

Ahoj, tak jsme XT též koupili a fakt spokojenost! Jako jediné mínus vidím to s tím košem, že se tam téměř nedostanu, když prcek leží, což je většinu času, máme půlročního prcka, ale velkého a těžkého :mrgreen: A pak možná to, že složené jsou dost dlouhé, vyjdou nám na cm do kufru na bok :lol: Já mám nového Hartana Topline S, který má nastavitelné madlo a skvěle se s ním jezdí, takže to u mě takový rozdíl nevidím, nicméně do města a na nákupy jsou XT super, lehounce ovladatelné… za mě spokojenost! Máme je v autě, jinak doma po okolí jezdíme velkým sporťákem. Jo a překvapivě se s nimi jezdí skvěle i po trávě, to mě mile překvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí