Peg Perego Sí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
P.
2302
3.6.09 19:04

Peg Perego Sí

ahoj, mam peg perego si, jsme s nima moc spokojena, ale ted bych chtela dokoupit madlo. prosim vas,ktere na to pasuje? primo peg perego si se nevyrabi…nevite o nejakem univerzalnim apod.? moc dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Sí?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Sí
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
4.6.09 07:32

Ahoj, zkusila bych madlo chicco. Nevím jistě jestli pasuje, ale jiné maminy ho používají třeba na quinny speedy nebo bugaboo bee, tak myslím, že by mohlo pasovat i tady…

• Citovat
  • Upravit
10482
4.6.09 12:11

jojo, madlo z chicco ct0.4 /multiway je hodně universální,ale raději bych to vyzkoušela. kvůli šíři trubek a kočáru…
myslím, že ještě prodávájí madlo k liteway, to by mělo být užší…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.6.09 20:54

tak uz mame madlo doma, tak posilam odpoved pro ty, kterym se to treba bude hodit..na peg perego si jde madlo chicco LITEWAY.

• Citovat
  • Upravit
1264
6.6.09 20:59

Na golfky se teprve chystame-o jakem madle mluvite prosim?? :oops: :oops: :D diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
6.6.09 22:18

Mikulenko, madlo před dítě, aby se mělo za co chytit, PP Sí ho nemá..
někde to nazívají ochranné madlo…

myslela sjem si, že spíše půjde LiteWay, z Multiway je moc široké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
7.6.09 04:17

Aha diky,to jsem si myslela,ale doufala jsem ze jde o madlo na rukojeti,ty rozpojene se mi moc nezdaji :? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.09 08:08

Prosim o info, zda Vam skutecne na PP Sí madlo funguje. Pac ja ne nej v sobotu se divala v krame a sama prodavacka netusila jak na nej muze madlo od Liteway fungovat, kdyz ma zdvojene trubky. diky za info. Hanka

• Citovat
  • Upravit
P.
2302
25.7.09 09:44

funguje!!!liteway, ne multiway, cvakne se to mezi ty trubky, an poprve to jde hur, ale pak uz uplna pohoda, jsme spokojena, jen s gofkama moc ne, holt italska vyroba, ale to jsme poznala az ted, upadlo kolecko, proderavel se kosik, a to kocarek vubec nezatezuju, jezdim jen po rovnym asfaltu atd. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.7.09 14:10
P. píše:
funguje!!!liteway, ne multiway, cvakne se to mezi ty trubky, an poprve to jde hur, ale pak uz uplna pohoda, jsme spokojena, jen s gofkama moc ne, holt italska vyroba, ale to jsme poznala az ted, upadlo kolecko, proderavel se kosik, a to kocarek vubec nezatezuju, jezdim jen po rovnym asfaltu atd. :-(

Teda ja byla na SÍ hodne nalomena, tak mam docela strach. Nekdo mi rikal, ze mu prijde vachrlaty, ale to mne vychvalovane Liteway golfky od Chicca prijdou tedy jeste vic (taky jsou o pulku levnejsi)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4