Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo Plutoloanna píše:
To je škoda![]()
![]()
hodně zdraví ,mějte se
Dlouho jsme vybírala jaké golfky, ted teda máme inglesiny zippy a max spokojenost ale ráda bych změnu a tak inglesiny prodávam
a zamilovala jsme se na první pohled do těchto. ten kdo je teda nemá mě říká že prý jsme jen do obchodáků na rovné povrchy
. Inglesina zvládne jakýkoliv terén tak ěm zajímá názor těch kdo tyhle golfky mají doma jak to teda je doopravdy. Bydlíme ve městě takže nepotřebuju terénní vozidlo
, ale samozřejmě občas i ve městě je enrovný terén. nerada ybch šla kvalitou dolů. ještě sjme měla ve výběru cybex ale pluto je prostě srdcovka a nerada bych koupila jiný a pak litovala
a i na cybex neni jen chvála ![]()
s golfáčkama Pluto nemůže nikdo litovat!!!!
Máme je a nemůžu si je vynachválit,prostorné a pohodlné pro naší Aničku
,lehké a dobře ovladatelné pro mě
.
Kvalitní kočárek za super cenu!!!Divím se ,že takový kvalitně propracovaný kočárek není dražší.
Jsou na trhu golfáče ještě dražší a té kvality nedosahují
.
I coo Pluto
![]()
loanna píše:
s golfáčkama Pluto nemůže nikdo litovat!!!!
Máme je a nemůžu si je vynachválit,prostorné a pohodlné pro naší Aničku,lehké a dobře ovladatelné pro mě
![]()
.
Kvalitní kočárek za super cenu!!!Divím se ,že takový kvalitně propracovaný kočárek není dražší.
Jsou na trhu golfáče ještě dražší a té kvality nedosahují![]()
![]()
.
I coo Pluto![]()
![]()
![]()
Tak to sjem ráda že je ěnkdo spokojený. každý mě od nich zrazuje že jsou amx do obchodáků
, tedy ty co ho nemají proto jsme chtěla slyšet názor jen těch co mají s nim praxi. A jak jezdí v terénu, je mě jasný že jsou to golfky ale inglesiny jezdi ok i v lese
. Budu jezdit jen ve městě, ale někdo říká že přes kostky to nepřejedu
. takže pokud to projede terén bez toho aby malej byl vytřesenej
tak do nich jdu ![]()
Co je to za nesmysl,proč by nepřejely kostky…
Do lesa sice nejezdíme ,tak nevím,ale kostky máme i v Příbrami a v pohodě.
Pro Aničku chci jen to nejlepší ,to mi veřte.
Ještě Vám napíšu jednu zajímavost,až se na ně půjdete podívat někam do krámu,nevím odkud jste,tak si všimněte osazení předních koleček - neexistuje kočár tedy golfáč s lepším usazením…žádný plast ,který by se mohl poškodit!!!!!!!!!!A ještě něco ,možná Vás to přesvědčí možná ne…kočárky jsem prodávala 1Olet ,teď jsem na mateřský a znám poměrně velkou část kočárků a vím,který má mouchy a jaký
![]()
Ikdyž pokazit se samozřejmě může každý ![]()
Ale na Icoo pluto nebyla nikdy reklamace
![]()
Snad budete i vy spokojená a hlavně vaše mimčo ![]()
Mějte se hezky Andrea
Naprosto souhlasím s Loanna a úplně ve všem,já bych také neměnila,kdybych neměla nemocné ruce…jsou MERCEDESEM mezi golfáčema!!!!!!!A po koskách tzv.kočíčích hlavách i polních cestách jsem jezdila a úplně O.K. a že se občas malej naklepe,tak to je snad opravdu v každých golfáčích,tak jako Iglesiny. ![]()
Mějte se krásně a přeji šťastné rozhodnutí,ale za mě
.do nich ![]()
Holky moc vám děkuju za názory. No já se do nich zamilovala tak inglesina musí z domu
. Osobně ho tady nikde nemají
, takže budu muset objednat jen nevim jestli hnědý nebo černý
. myslela sjem že hnědý ale ten černý je taky krásný i když jsem nikdy nebyla zastáncem černých kočárků ![]()
Taky jsem váhala a vyhrál černý
![]()
Vypadá velice elegantně a zároveň i sportovně ![]()
Můžet sem dát fotku
. Já právě se dost černé bráním, neni v tom moc horko? Říkala sjem že ten hnědý ale ted opět váhám který bude hezčí
, zase aby ten černý nepůsobil spíš smutně ![]()
Tohle rozhodnutí je na Vás.
Jak dlouho je u nás léto a jak dlouho zima,na těch pár horkých dnů hodím bílou plenu na stríšku nebo ji dám pryč a koupím slunečník .
![]()
Ještě jsme nefotili golfáček ,ale koukněte na www.detskyruzek.cz. Jakmile vyfotím pošlu ![]()
Hezký večer Andrea
A ještě otázka jakou pláštěnku? A půjde na to ten universalní slunečník. je do průměru 2,5cm. dneska sjem ho viděla na živo a přes kostky jel bez problémů ![]()
Pláštěnka je v ceně ,ale pasuje na to i uni a slunečník se musí vyzkoušet.
Docela dobrý jsou od X-landeru ![]()
no co tak čtu na eshopech tak se pláštěnka dokupuje
za 800. asi se potam ještě než ho objednam u nás v prodejně s kočárama jestli mají ty universal, ten jsem kupovala na inglesinu a byl super, jenže ho prodávam spolu s inglesinou tak si musim koupit nový.
Jo a včera sjem viděla i coo ject po chodníku a po kostkách jel krásně z lehka
. Já právě nechápu proč ho rozmlouvají hlavně ty co ho doma nemají
. takže až mě přijdou peníze za prodaný kočárek tak si objednam tenhle a ještě podložku od pinkie ![]()
tak to mě překvapují z tou pláštěnkou ![]()
já vím,že minulý rok byla v ceně,ale stačí ta uni pasuje taky dobře,chce to vyzkoušet ![]()
To je škoda

hodně zdraví ,mějte se