Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
loanna
5.4.11 19:25

To je škoda :zed: :zed: :zed:
hodně zdraví ,mějte se

• Citovat
  • Upravit
32
5.4.11 19:40
Děkuji i Vám a opatrujte se. :mavam: :kytka:
loanna píše:
To je škoda :zed: :zed: :zed:
hodně zdraví ,mějte se
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
8.4.11 09:42

Dlouho jsme vybírala jaké golfky, ted teda máme inglesiny zippy a max spokojenost ale ráda bych změnu a tak inglesiny prodávam :mrgreen: a zamilovala jsme se na první pohled do těchto. ten kdo je teda nemá mě říká že prý jsme jen do obchodáků na rovné povrchy :cry: . Inglesina zvládne jakýkoliv terén tak ěm zajímá názor těch kdo tyhle golfky mají doma jak to teda je doopravdy. Bydlíme ve městě takže nepotřebuju terénní vozidlo :mrgreen: , ale samozřejmě občas i ve městě je enrovný terén. nerada ybch šla kvalitou dolů. ještě sjme měla ve výběru cybex ale pluto je prostě srdcovka a nerada bych koupila jiný a pak litovala :-D a i na cybex neni jen chvála :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
8.4.11 10:10

s golfáčkama Pluto nemůže nikdo litovat!!!!
Máme je a nemůžu si je vynachválit,prostorné a pohodlné pro naší Aničku :srdce: ,lehké a dobře ovladatelné pro mě :potlesk: :potlesk: .
Kvalitní kočárek za super cenu!!!Divím se ,že takový kvalitně propracovaný kočárek není dražší.
Jsou na trhu golfáče ještě dražší a té kvality nedosahují :zed: :zed: :zed: .
I coo Pluto :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
59340
8.4.11 10:55
loanna píše:
s golfáčkama Pluto nemůže nikdo litovat!!!!
Máme je a nemůžu si je vynachválit,prostorné a pohodlné pro naší Aničku :srdce: ,lehké a dobře ovladatelné pro mě :potlesk: :potlesk: .
Kvalitní kočárek za super cenu!!!Divím se ,že takový kvalitně propracovaný kočárek není dražší.
Jsou na trhu golfáče ještě dražší a té kvality nedosahují :zed: :zed: :zed: .
I coo Pluto :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

Tak to sjem ráda že je ěnkdo spokojený. každý mě od nich zrazuje že jsou amx do obchodáků :mrgreen: , tedy ty co ho nemají proto jsme chtěla slyšet názor jen těch co mají s nim praxi. A jak jezdí v terénu, je mě jasný že jsou to golfky ale inglesiny jezdi ok i v lese :mrgreen: . Budu jezdit jen ve městě, ale někdo říká že přes kostky to nepřejedu :-? . takže pokud to projede terén bez toho aby malej byl vytřesenej :mrgreen: tak do nich jdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
8.4.11 11:15

Co je to za nesmysl,proč by nepřejely kostky…
Do lesa sice nejezdíme ,tak nevím,ale kostky máme i v Příbrami a v pohodě.
Pro Aničku chci jen to nejlepší ,to mi veřte.
Ještě Vám napíšu jednu zajímavost,až se na ně půjdete podívat někam do krámu,nevím odkud jste,tak si všimněte osazení předních koleček - neexistuje kočár tedy golfáč s lepším usazením…žádný plast ,který by se mohl poškodit!!!!!!!!!!A ještě něco ,možná Vás to přesvědčí možná ne…kočárky jsem prodávala 1Olet ,teď jsem na mateřský a znám poměrně velkou část kočárků a vím,který má mouchy a jaký :wink: :wink: :wink:
Ikdyž pokazit se samozřejmě může každý :roll:
Ale na Icoo pluto nebyla nikdy reklamace :palec: :palec: :palec: :palec:
Snad budete i vy spokojená a hlavně vaše mimčo :hug:
Mějte se hezky Andrea

• Citovat
  • Upravit
32
8.4.11 13:28

Naprosto souhlasím s Loanna a úplně ve všem,já bych také neměnila,kdybych neměla nemocné ruce…jsou MERCEDESEM mezi golfáčema!!!!!!!A po koskách tzv.kočíčích hlavách i polních cestách jsem jezdila a úplně O.K. a že se občas malej naklepe,tak to je snad opravdu v každých golfáčích,tak jako Iglesiny. :-D
Mějte se krásně a přeji šťastné rozhodnutí,ale za mě :palec: :pankac: .do nich :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
8.4.11 17:47

Holky moc vám děkuju za názory. No já se do nich zamilovala tak inglesina musí z domu :mrgreen: . Osobně ho tady nikde nemají :cry: , takže budu muset objednat jen nevim jestli hnědý nebo černý :-D . myslela sjem že hnědý ale ten černý je taky krásný i když jsem nikdy nebyla zastáncem černých kočárků :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
8.4.11 18:11

Taky jsem váhala a vyhrál černý :wink: :wink:
Vypadá velice elegantně a zároveň i sportovně :wink:

• Citovat
  • Upravit
59340
8.4.11 19:52

Můžet sem dát fotku :-) . Já právě se dost černé bráním, neni v tom moc horko? Říkala sjem že ten hnědý ale ted opět váhám který bude hezčí :lol: , zase aby ten černý nepůsobil spíš smutně :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
8.4.11 20:20

Tohle rozhodnutí je na Vás.
Jak dlouho je u nás léto a jak dlouho zima,na těch pár horkých dnů hodím bílou plenu na stríšku nebo ji dám pryč a koupím slunečník . :wink: :wink:
Ještě jsme nefotili golfáček ,ale koukněte na www.detskyruzek.cz. Jakmile vyfotím pošlu :wink:
Hezký večer Andrea

• Citovat
  • Upravit
59340
9.4.11 17:18

A ještě otázka jakou pláštěnku? A půjde na to ten universalní slunečník. je do průměru 2,5cm. dneska sjem ho viděla na živo a přes kostky jel bez problémů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
10.4.11 21:24

Pláštěnka je v ceně ,ale pasuje na to i uni a slunečník se musí vyzkoušet.
Docela dobrý jsou od X-landeru :wink:

• Citovat
  • Upravit
59340
10.4.11 22:15

no co tak čtu na eshopech tak se pláštěnka dokupuje :-? za 800. asi se potam ještě než ho objednam u nás v prodejně s kočárama jestli mají ty universal, ten jsem kupovala na inglesinu a byl super, jenže ho prodávam spolu s inglesinou tak si musim koupit nový.

Jo a včera sjem viděla i coo ject po chodníku a po kostkách jel krásně z lehka :palec: . Já právě nechápu proč ho rozmlouvají hlavně ty co ho doma nemají :-? . takže až mě přijdou peníze za prodaný kočárek tak si objednam tenhle a ještě podložku od pinkie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
11.4.11 08:25

tak to mě překvapují z tou pláštěnkou :roll:
já vím,že minulý rok byla v ceně,ale stačí ta uni pasuje taky dobře,chce to vyzkoušet :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4