Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo Plutovšechny kočárky mají max nosnost 15 kg, kdo udává jinou musí mít extra testy nebo si vymýšlí, norma v EU pro kočárky stanovuje jako max nostnost 15kg. i můj speedi má 15kg nosnost., zapp taky, ačkoliv ve Státech se prodávají s nosností větší (stejně mclaren a pod.)
Ju ach tak, este o golfkach nemam az taky prehlad, viem iba, ze som niektory zahliadla a ten bol do 25kg … ale to uz asi nebude MIMI, ked bude mat 25kg.
Natašo, tak myslíš radši Callisto
A přitom všude píšou, že to Pluto má 7,5kg.No ale asi bez koleček a sedačky
co. Pulto se mi designově líbí víc
Zrovna jsem našla jednu mamču na MMB a má je čerstvě doma, tak jsem jí napsala a jsem zvědavá co napíše. Jo a ještě se mi u toho Pluta zdá, že moc nepůjdou do lehu, sice to není podmínka, ale přijde mi, že u Callista půjdou víc do lehu.
no, myslím, že pluto je hodně těžké.. kamarádka si kupovala golfky vloni v létě a pluto se jí líbily a vyřadila je kvůli velké váze - viděla je v reálu..(nakonec koupila safety 1st advancer, o kterém píšou že má 9.7kg -a byl lehčí… i když já je těžkala a odhadem má ten safety tak 8-8.5kg..)
Tak dnes mi jedna mamča co jsem jí poprosila jestli by mi kočárek nezvážila… hodila ho doma na váhu a měl 7,8 kg ![]()
Dobrý den,
jsou to nejlepší golfky co znám,lehké pro maminku a prostorné pro naše miláčky ![]()
loanno děkuji
tak konečně někdo,kdo má osobní zkušenost.......včera jsme si golfáče objednala a stále jsme měla pocit,že jsme se unáhlila
ale po přečtení vašeho příspěvku
jsme se opět rozzářila a už se nemohu kočárku dočkat.Ještě se zeptám,jak jste vysoká,nekopete při vožení kočárku do koleček?Mě se toto stalo u Chicca Multiway(snad to píšu správně) a to měřím pouze 173cm.Díky moc a přeji pěkný den...... ![]()
Měřím úplně stejně
…
Budete spokojená,doufám.
Znám spoustu golfáčů, 10 let jsem je prodávala,tak vím,kde jaký má ten daný kočárek problém ,samozřejmě každý je jinak vyrobený a může se pokazit i nepokazitelný ![]()
Váha kočárku je v pohodě,protože nabízí úžasný komfort pro mimčo a o to by nám především mělo jít!!!!!!!!!!
Má nejepší usazení předních aret.koleček jaký jsem kdy viděla.Usazení není z plastu a tím pádem nedojde k poškození.Nikdy nebyla na ně reklamace,
jen jedna paní ho špatně složila,
protože nezvedla polohování nožiček …na to pozor,
ale tím si ho nepoškodíte.
Skládání a ovládání kočárku na jedničku,polohování zad skoro do lehu,ale u větších dětí to nemusí být až do rovinky ![]()
Prostě velmi dobrý kočárek za velmi dobrou cenu ![]()
Mějte hezky loanna ![]()
loanno,měla jste naprostou pravdu
.....golfáče máme doma a jsou naprosto úžasné!!!
Už teď lituji,že jsme si je nekoupila při druhém synovi,ale vždy mě odradila vyšší cena a měla jsme představu,že budou opravdu těžké
.Teď je našemu třetímu necelých 2,5 roku a má v nich neuvěřitelné pohodlí,prostě na golfky úplná paráda
,tak jen doufám,že si jich ještě dost užiju,aby za měsíc neodmítal kočárek
Ale je fakt,že mi se dost nachodíme a hlavně delší trasy,takže jej ještě určitě rok využívat budeme
Jsou masivní,pěkně bytelné a přitom lehké a opravdu pro dítko pohodlné
Mějte se krásně
a ještě jednou díky za Váš příspěvek
Zdenka
Nemáte zač,hlavně ať jste spokojená vy i chlapeček …
a ještě jedno pozitivum,když je budete prodávat ,tak kupce najdete určitě hned!!!!
Mějte se hezky
![]()
Byla jste s golfkama už na procházce? Zajímalo by mě, jak se řídí jen jednou rokou ? děkuju
Ahoj ještě bych se ráda zeptala na stabilitu golfek. Můžete něco zavěsit na řidítka aniž by se kočárek převrátil, když dítě vyleze?
děkuju
Ahojda,bohužel jsem zatím venku nebyla neboť malý onemocněl
.Zkoušela jsme pouze doma ovládat golfky jednou rukou a musím říct,že pro mě dobrý,že to hravě zvládnu i v terénu a ta stabilita je určitě lepší než-li u jiných golfek
Až kočárek pořádně vyzkouším a i zavěšení tašek,tak to určitě napíšu.možná hned zítra neboť musíme na kontrolu k pí doktorce,tak budu referovat
Zatím..... ![]()