Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
5.3.10 19:43

všechny kočárky mají max nosnost 15 kg, kdo udává jinou musí mít extra testy nebo si vymýšlí, norma v EU pro kočárky stanovuje jako max nostnost 15kg. i můj speedi má 15kg nosnost., zapp taky, ačkoliv ve Státech se prodávají s nosností větší (stejně mclaren a pod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.3.10 19:57

Ju ach tak, este o golfkach nemam az taky prehlad, viem iba, ze som niektory zahliadla a ten bol do 25kg … ale to uz asi nebude MIMI, ked bude mat 25kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
5.3.10 20:51

Natašo, tak myslíš radši Callisto :think: :think: :think: A přitom všude píšou, že to Pluto má 7,5kg.No ale asi bez koleček a sedačky :think: co. Pulto se mi designově líbí víc :oops: :oops: Zrovna jsem našla jednu mamču na MMB a má je čerstvě doma, tak jsem jí napsala a jsem zvědavá co napíše. Jo a ještě se mi u toho Pluta zdá, že moc nepůjdou do lehu, sice to není podmínka, ale přijde mi, že u Callista půjdou víc do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.3.10 21:55

no, myslím, že pluto je hodně těžké.. kamarádka si kupovala golfky vloni v létě a pluto se jí líbily a vyřadila je kvůli velké váze - viděla je v reálu..(nakonec koupila safety 1st advancer, o kterém píšou že má 9.7kg -a byl lehčí… i když já je těžkala a odhadem má ten safety tak 8-8.5kg..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
8.3.10 17:13

Tak dnes mi jedna mamča co jsem jí poprosila jestli by mi kočárek nezvážila… hodila ho doma na váhu a měl 7,8 kg 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
8.3.10 17:25

a který ? :D pluto?? to mi přišlo teda těžší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5408
8.3.10 17:29

jj, pluto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
loanna
16.2.11 19:50

Dobrý den,
jsou to nejlepší golfky co znám,lehké pro maminku a prostorné pro naše miláčky :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
bubunova
17.2.11 07:40

i´coo pluto

loanno děkuji :mrgreen: tak konečně někdo,kdo má osobní zkušenost.......včera jsme si golfáče objednala a stále jsme měla pocit,že jsme se unáhlila :roll: ale po přečtení vašeho příspěvku :palec: jsme se opět rozzářila a už se nemohu kočárku dočkat.Ještě se zeptám,jak jste vysoká,nekopete při vožení kočárku do koleček?Mě se toto stalo u Chicca Multiway(snad to píšu správně) a to měřím pouze 173cm.Díky moc a přeji pěkný den...... :mavam:

• Citovat
  • Upravit
loanna
17.2.11 10:25

Měřím úplně stejně :wink:
Budete spokojená,doufám.
Znám spoustu golfáčů, 10 let jsem je prodávala,tak vím,kde jaký má ten daný kočárek problém ,samozřejmě každý je jinak vyrobený a může se pokazit i nepokazitelný :lol:
Váha kočárku je v pohodě,protože nabízí úžasný komfort pro mimčo a o to by nám především mělo jít!!!!!!!!!!
Má nejepší usazení předních aret.koleček jaký jsem kdy viděla.Usazení není z plastu a tím pádem nedojde k poškození.Nikdy nebyla na ně reklamace,
jen jedna paní ho špatně složila,
protože nezvedla polohování nožiček …na to pozor,
ale tím si ho nepoškodíte.
Skládání a ovládání kočárku na jedničku,polohování zad skoro do lehu,ale u větších dětí to nemusí být až do rovinky :wink:
Prostě velmi dobrý kočárek za velmi dobrou cenu :potlesk:
Mějte hezky loanna :mavam:

• Citovat
  • Upravit
bubunova
18.2.11 14:02

i´coo pluto 2011

loanno,měla jste naprostou pravdu :potlesk: .....golfáče máme doma a jsou naprosto úžasné!!! :palec: :lol: Už teď lituji,že jsme si je nekoupila při druhém synovi,ale vždy mě odradila vyšší cena a měla jsme představu,že budou opravdu těžké :think: :wink: .Teď je našemu třetímu necelých 2,5 roku a má v nich neuvěřitelné pohodlí,prostě na golfky úplná paráda 8-o ,tak jen doufám,že si jich ještě dost užiju,aby za měsíc neodmítal kočárek :roll: Ale je fakt,že mi se dost nachodíme a hlavně delší trasy,takže jej ještě určitě rok využívat budeme :mrgreen: Jsou masivní,pěkně bytelné a přitom lehké a opravdu pro dítko pohodlné :palec: :potlesk: Mějte se krásně :kytka:a ještě jednou díky za Váš příspěvek :mavam: Zdenka

• Citovat
  • Upravit
loanna
18.2.11 18:14

Nemáte zač,hlavně ať jste spokojená vy i chlapeček …
a ještě jedno pozitivum,když je budete prodávat ,tak kupce najdete určitě hned!!!!
Mějte se hezky :kytka: :lol:

• Citovat
  • Upravit
19.2.11 22:54

Byla jste s golfkama už na procházce? Zajímalo by mě, jak se řídí jen jednou rokou ? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.11 12:29

Ahoj ještě bych se ráda zeptala na stabilitu golfek. Můžete něco zavěsit na řidítka aniž by se kočárek převrátil, když dítě vyleze?
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bubunova
21.2.11 15:38

Ahojda,bohužel jsem zatím venku nebyla neboť malý onemocněl :cry: .Zkoušela jsme pouze doma ovládat golfky jednou rukou a musím říct,že pro mě dobrý,že to hravě zvládnu i v terénu a ta stabilita je určitě lepší než-li u jiných golfek :-D Až kočárek pořádně vyzkouším a i zavěšení tašek,tak to určitě napíšu.možná hned zítra neboť musíme na kontrolu k pí doktorce,tak budu referovat :wink: Zatím..... :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4