Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s I´Coo Pluto?
Přidejte zkušenost s I´Coo PlutoAhoj, venku je zatím pořád příšerná zima, takže na zkoušku golfek musím ještě počkat co … ale díky jsem fakt zvědavá co pak napíšeš ![]()
Ahojky,promiň,úplně jsem zapomněla,že mám podat info
Sice je venku stále pěkná kosa
,ale venku už jsem dvakrát s golfáčem byla a zde jsou mé první postřehy:jízdní vlastnosti dobré,ovládání jednou rukou na hladkém povrchu super,ale na nerovném povrchu už je to horší ukočírovat,ale našla jsem grif
a celkem jsem to zvládala,ale není to úplně jednoduché,řekla bych jako každé golfáče,které nemají spojenou rukojeť a že to drncá,tak to u nás na kočičích hlavách drncají všechny
,takže u nás odpužení ani řádně posoudit nemůžu.Stabilita je perfektní,vozím na madlech tašku na kočárek a zavěsila jsme i dvě lehčí tašky s nákupem(oblečení a pečivo) a kočárek k zemi nešel,když malý poposkakoval vedle.Prostor pro malého je super i s fusakem se nádherně vejde a na spaní má pohodlíčko a to je nám již necelých 2,5 roku,ale doporučuji určitě dokoupit madlo před dítko,je to lepší,že se alespoň může opřít,přidržet,takhle malého držel pouze pás okolo pasu(neboť už kšandy odmítá)sice si malý nestěžovala,ale já měla pocit,že s fusakem sjíždí a musí to škrtit.Takže madlo hned dodatečně objednávám
Zatím jsme opravdu s Plutem moc spokojená
uvidíme,jak bude sloužit do budoucna
Zda budeš mít ještě nějaké otázky,tak písni
ráda pomůžu,když můžu.....pěkný den ![]()
ahoj, tak ako Pluto ste spokojna aj po mesiaci? Ja nad nim realne rozmyslam, ale neviem. Potrebujem hlavne kocik do auta na skladanie a vyberanie, take tie rychle a kratke trasy. Neviem sa rozhodnut. Aku farbu mate?
ahojky
…stále jsme maximálně spokojená,nemám co vytknout.Máme hnědý a teď ještě čekám na madlo,neboť nebylo na skladě,takže tento týden již by mělo dorazit
Pěkný víkend přeji
![]()
dobrý den,
taky nad těmito golfkami slintám, jediné z čeho mám obavy, jestli opravdu váží těch 7,5 kg nebo je to zase bez koleček atd.. Můžete mi je prosím prosím zvážit?
děkuji za ochotu.
Zuzka
zuzzicka…
pokusím se je někde zvážit na velké váze a když to nepůjde,tak se pokusím na naší domácí
,ale myslím si,že váha 8kg bude odpovídající.....zatím přeji pěkný den
![]()
jé to by bylo supr, dobře by šly zvážit když se zvážíš doma na váze a pak s golfkama v ruce a odečeš ![]()
zuziicka píše:
jé to by bylo supr, dobře by šly zvážit když se zvážíš doma na váze a pak s golfkama v ruce a odečeš
jé děkuju jsi zlato! Ještě by mě zajímalo, jestli to budeš vědět, jestli u těch z roku 2010 (barevných) jde ta stříška taky nahnout dopředu (slun. clona) nebo je napevno? … a už budu končit ![]()
zuziicka píše:
jé děkuju jsi zlato! Ještě by mě zajímalo, jestli to budeš vědět, jestli u těch z roku 2010 (barevných) jde ta stříška taky nahnout dopředu (slun. clona) nebo je napevno? … a už budu končit
dakujem za foto kociariku. Je fakt super! Takze to je model 2011? U tohto modelu ide aj viac polohovat nalezato a strieska sa da viac sklonit. To je fajn.
Ahojky mamči,s golfáčem jsme opravdu moc a moc spokojená,opravdu nemám co bych vytkla,madlo je táké super(ještě pro vás nafotím),ale bohužel mi toto není přáno a jsme nucena ze zdravotních důvodů golfky prodat.Mám nemocné ruce(karpální kanály) a během měsíce se to strašně zhoršilo,takže mě čeká operace rukou a tím pádem potřebuji nějaký utíkáček,který má spojenou rukojeť a já jej budu moci vozit za každé situace pouze jednou rukou.Ani netušíte,jak moc mě bolí srdce,neboť se opravdu s kočárkem rozloučit nechci,ale nedá se nic dělat,momentálně strašně trpím,když je vezu a na našem povrchu ve městě bohužel neustále jednou rukou nezvládám vést,to trpím ještě víc ![]()
Dobrý den ,tak to je mi moc líto co se Vám stalo.Vím o čem mluvíte.........za kolik prodáváte golfky?
loanna píše:
Dobrý den ,tak to je mi moc líto co se Vám stalo.Vím o čem mluvíte.........za kolik prodáváte golfky?