Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
31.3.12 14:00

Pluto

Zdravím tak zrovna jsme dnes koupili golfky pluto a jsem spokojená lehký velký prostor a ten design rozmýšlela jsem se mezi NUNOU A PLUTEM ale NUNA je hezká na pohled ale nepraktická je malá na dítě tak pluto doporučuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3578
26.2.13 14:17

Zdravím maminky :mavam:.Znovu otevírám tuto diskuzi. Najde se teda nějaká maminka co má tyto golfky I coo pluto. Zajímají mě vaše zkušenosti. Moc se mi líbí, ale nemám šanci ho vidět nikde naživo. Co mě asi nejvíc zajímá, jestli jdou dát dostatečně do lehu? Četla jsem na netu, že jsou dát jen asi do 130 stupňů, tak nevím jestli to není málo. Mohla bych některou maminku popřípadě poprosit o fotku s dítětem právě v lehu? Moc děkuji za jakékoli informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
20.6.13 14:22

Ahoj maminy :-) jako další obnovuji tuto diskuzi :-)
Máte některá tyto golfky doma? Jak jste s nimi spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
20.6.13 14:34

@olinka11 mam a jsou fajn, v pohodě se tam vyspí 3 letý syn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
20.6.13 14:38

A žádná „nedokonalost“? Kolečka, brzda???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
24.3.14 20:35

Ahoj, nemáte někdo vychytané to, jak docílit ještě většího stínění u korbičky nějaká sluneční clona nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
24.3.14 22:53

@esteelauder já dávala slunečník ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.3.14 23:07

Tak malej nevyleze bez brýlí při sebemenším sluníčku a na dovolený když v něm spal jsem stínila jenom přehozenou plenou nebo dečkou. No moc neporadím ale nějak jsem to víc nepořebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
26.3.14 19:48

Pořád váhám mezi Plutem a Peg Perego Pliko P3. Druhý jmenovaný je taky pro velké dítě, moc se mi tam líbí, že je střecha sklopná až k nohám, ale působí na mě jako kostitřas… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
16.6.14 11:26

Ahoj holky, včera jsme pořídili tyto golfky…jsem z nich nadšená až na jednu věc…jak nejde část pod nožičkama dát úplně rovně a zádová opěrka není úplně kolmo, je v nich prcek takový zapadlý a protože chce mít pořádný rozhled, tak má pořád tendence se předklánět, což musí dělat prakticky jakoby do kopce, tak musí pořád dost makat svalíkama…nebo vždycky alespoň drží zvedlou hlavičku a to mi nepřijdou jako úplně super pozice..taky jste to řešili? Mám objednanou originál vložku, tak doufám, že to s ní bude lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59338
16.6.14 14:52

@bisonka ta vložka je fajn :palec: mam i neoriginální ale ta origo tam sedí úžasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí