Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
100
5.1.12 10:15

ahoj

Dlouho sem hledala golfový kočárek a když sem viděla tenhle, tak zvítězil. Jsme dlouzí, takže tohle bude pro nas OK. Těším se jak si ho na jaře koupím :D akorát pořád váhám s barvičkou.
No v brně sem ho zatím taky neviděla :( snad na něj někde narazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.3.12 21:29

Tak v Brně je možné Pluto objednat přes Růžového pantera, ale řekli mi, že na skladu ho nemají, protože to je prý drahý kočár, a to se jim nevyplatí :(
Přitom je dost maminek, které by do něj šly, kdyby byl kde naživo zkusit. Např. já určitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.3.12 19:47

Ahoj maminky, které máte i coo pluto. Doufám, že se někdo ozve.
Dneska jsem se byla podívat na inglesinu golfky, ale uchvátily mě icoo. Byl to model 2011 a mě se zdála malá stříška, že do nich musí jít hodně sluníčko. Ale pak jsem v jedné diskuzi četla, že by snad kolekce 2011 měla mít rozepínací- prodlouženou stříšku? Je to tak? To by bylo moc fajn!!! :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
10.3.12 20:05

Já je mam, ano kolekce 2011 má rozepínací stříšku :lol: :lol: V létě to bylo ok, já teda ještě měla slunečník ale asi by se to zvládlo i bez něj ale když malej spal tak jsem slunečník napolohovala aby měl zakryté i tělo :lol: . máme ten modrej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.3.12 21:56

Jé, super, to jsem ráda. Taky se chystáme na modrej! Já už plánovala jakou clonu :mrgreen: a jsi spokojená? Máš uvnitř nějakou vložku? A máš k němu nějaký nánožník, nebo jen deku, když je chladněji? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
10.3.12 22:53

Hele ěmla jsme vložku od pinkie ale velké zklamání :( takže jsem nakonec koupila jejich originál a ta je super :palec: . Nánožník nemam, dávala jsem jen deku a ted tam mam zimní fusak emitex ;) . Spokojená jsme, škoda že ho ted už moc nevyužiju :? . Já etda celkově nánožníky nikdy nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
10.3.12 22:56

:lol: :lol: jen to madlo jsem skoro nepoužila :think: . Blbě šel z toho vyndavat když tam bylo takže jsem ho musela furt sundavat a pak jsem vyjela bez něj a taky to bylo ok tak jsme jezdili bez něj celé léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.3.12 23:09

Díky za info :) No je fakt, že ty pásy vypadají dost stabilně, že dítko udrží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.3.12 19:26

Markéto80 - můžu se zeptat, jak je dítko na fotografii veliké (cm?), abych měla zhruba představu, jakou by měl syn rezervu nad hlavou, u všech kočárů bojujeme s nedostatečnou délkou lůžka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
11.3.12 19:34
violetka píše:
Markéto80 - můžu se zeptat, jak je dítko na fotografii veliké (cm?), abych měla zhruba představu, jakou by měl syn rezervu nad hlavou, u všech kočárů bojujeme s nedostatečnou délkou lůžka

Cca 80cm, jsou to jedny z nejdelších golfek, já právě hledala dlouhé a široké. ted mu byly dva a i v zimnim fusaku se vejde dobře a určitě by v nich vydržel do konce kočárkování ale bohužel 4 ruce nemam :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
11.3.12 19:42

Tak to by snad mohly být ok. Náš kluk má v 18měs. už skoro 87cm. Nevím, jakou rychlostí poroste dál, ale prostornější golfky už bych těžko sehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
11.3.12 21:23
violetka píše:
Tak to by snad mohly být ok. Náš kluk má v 18měs. už skoro 87cm. Nevím, jakou rychlostí poroste dál, ale prostornější golfky už bych těžko sehnala.

to je docela problém no, já měla před tim inglesinu zippy, byla super ale tyhle jsou určitě prostornější. nevim proč všechny dělají tak úzké :cert: :cert: . v těchto prostor má, dokonce si do nich sednul i starší a kdybych neměla strach že se zlomí tak ok, nohy sice už má dlouhý ale seděl v nich bez problémů a to má 25kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
19.3.12 20:45

Markéto80, myslím že se ti nezlomí ani s 25kg dítětem, na youtube jsem viděla video z nějakého veletrhu, kde měla prezentaci zn. I´coo a ten jejich zástupce si demonstrativně do Pluta sedl a zvedl nohy do vzduchu, takže celou váhou těla, a drobek to tedy nebyl..
A přidávám tip pro všechny, kdo jako já nemůžou zkusit I´coo naživo - nové stránky icoo.cz, je tam ke stažení i katalog 2012, na konci je tabulka s rozměry, váhou apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.3.12 12:08

Jdu poreferovat. Prosťák máme v opravě, takže jsme už koupili golfky pluto. Jezdím s nima týden a jdem nadšená. Skládání a rozkládání je hračka, vejdou se mi do kurfu fabie. Malej v nich má pohodlíčko. I se mu v nich krásně spí, ačkoli nejdou uplně do lehu. Stříška je super, že se dá prodloužít, ale stejně budu muset dokoupit clonu na léto. Jezdí krásně, beton, cesta v parku, i kostky. Na velkých kostkách teda kočárek drncá, ale které golfky ne :palec: Krásně se mi drží a ovládají. Akorát škoda, že mají menší košíček, ale to mi žíly netrhá. Snad budu takhle nadšená i za pár měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
23.3.12 12:24

Tak to je fajn že jsi spokojená a i prcek. Já jsme taky, hlavně že jsou fakt široké že se vešel i ve fusaku bez problémů :lol: . Košík u inglesinny byl lepší ale zase na šířku je to nesrovnatelné a nákup i tak jsem tam celkem nacpala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí