Golfky I'coo Pluto

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s I´Coo Pluto?

Přidejte zkušenost s I´Coo Pluto
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59340
11.4.11 09:18

, asi jí raději koupi až budu mít kočárek abych neobjednala špatnou :-? . půjdu se zeptat do prodejny s kočárkama i na ty slunečníky jak pasujou a asi ho koupim až pak pokud je teda mají abych ho pak nemusela objednávat extra. U nás v krámu ten kočár nemají takže těžko na dálku odhadnu jak by pasoval na i coo ale ten co mam má dost velké rozpětí, píšou že na trubky do průměru 2,5cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 08:27

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, jestli jdou u I coo polohovat nožičky? A dá se dát do úplného lehu?
Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
12.4.11 10:40

nožičky jsou polohovat, jinak bych do toho nešla. zádová opěrka nevim jestli jde až úplně do lehu, to by poradily ty co ho už mají :-) . Já objednám asi do konce týdne.

A asi vyhraje hnědý protože se bezo začneme snažit ještě o 3 miminko a co kdyby to byla ta holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 11:12

Já bych byla ráda, kdyby šel do lehu. Mám pocit, že j u něj napsáno 170°.
Ach jo, já se nemůžu rozhodnout :cert: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
12.4.11 12:05

jedině někde vyzkoušet :-) , nebo počkat až napíšou ty co ho mají. Golfky co ma ted do lehu jdou 100% a je fakt že sehnat opravdu kvalitní golfky aby měly vše co chi je nadlidský úkol :-? ale já elpší nenašla tak do nich jdu 100%, už raději ani nikde nehledam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
12.4.11 12:39

já ještě přemýšlím na cybex callisto.
No nemyslela jsem si, že sehnat pořádné golfky bude takový problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
26.4.11 22:39

Tak golfky už máme doma a jsou super :-D :-D :-D . Tak široký jsme fakt neviděla. jen pořád envim jaks epolohují ty nožičky :think: :think: . nevim jestli je to ejn jakoby navolno a dolů přes jakoby tu zkobu z umělé hmoty nebo ej tam nějaká ještě vychytávka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.4.11 07:07
Markéta80 píše:
Tak golfky už máme doma a jsou super :-D :-D :-D . Tak široký jsme fakt neviděla. jen pořád envim jaks epolohují ty nožičky :think: :think: . nevim jestli je to ejn jakoby navolno a dolů přes jakoby tu zkobu z umělé hmoty nebo ej tam nějaká ještě vychytávka?

Musíš zatáhnout k sobě a pak se jednoduše sklopí dolu,chce to správný grif :palec: ,ale na to přijdeš :dance: a máš pravdu jsou velice v sedu prostorné,já jsme taky již jiný takto široký neviděla…jsou prostě luxusní :pankac:
koukni na toto video,tam to velice dobře ukazují.....přeji pěkný den :mavam:
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
27.4.11 09:44

tohle video znam :mrgreen: , mě to přijde že se to jen jakoby přehne přes ten plastový kloub ne? Právě jsem nevěděla jestli tam neni někde ještě nějaká ta pojistka, ale asi ne, když tam malej totiž sedí tak většinou to neni aby to bylo na 100% rovný ne? Nebo se tam ěnco amčká ale dle videa si ymslim že dělam vše správně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.4.11 12:52
Markéta80 píše:
tohle video znam :mrgreen: , mě to přijde že se to jen jakoby přehne přes ten plastový kloub ne? Právě jsem nevěděla jestli tam neni někde ještě nějaká ta pojistka, ale asi ne, když tam malej totiž sedí tak většinou to neni aby to bylo na 100% rovný ne? Nebo se tam ěnco amčká ale dle videa si ymslim že dělam vše správně :lol:

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
27.4.11 13:14

:lol: :lol: už jsme přišla an to že zespodu jsou popruhy a když s evícc stáhnou tak je to ok. Jo a ještě k čemu tam jsou na opěrce ty poutka? A pak u pasu ty z umělé hmoty? nevim jestli to tam neni na kšíry když v tom třeba leží menší dítě? jen by ěm to zajímalo, já to k ničemu asi nyvyužiju jen jsme si říkala k čemu to tam asi je nebo že by na přichycení jejich originál fusaku? Ještě budu muset někde vyzjistit jak je to s nánožníkem atou jejich original podložkou. Budu mít od pinkie ale viděla sjme tu látku a ta neni moc pevná takže určitě budu potřebovat ještě ejdnu podložku a ta original vypadá hodně kvalitní :palec: a nánožník asi encham ušít z MMB :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.4.11 13:39
Markéta80 píše: :lol: :lol: už jsme přišla an to že zespodu jsou popruhy a když s evícc stáhnou tak je to ok. Jo a ještě k čemu tam jsou na opěrce ty poutka? A pak u pasu ty z umělé hmoty? nevim jestli to tam neni na kšíry když v tom třeba leží menší dítě? jen by ěm to zajímalo, já to k ničemu asi nyvyužiju jen jsme si říkala k čemu to tam asi je nebo že by na přichycení jejich originál fusaku? Ještě budu muset někde vyzjistit jak je to s nánožníkem atou jejich original podložkou. Budu mít od pinkie ale viděla sjme tu látku a ta neni moc pevná takže určitě budu potřebovat ještě ejdnu podložku a ta original vypadá hodně kvalitní :palec: a nánožník asi encham ušít z MMB :think:
ŠIKULKA :potlesk: :lol: poutka na opěrce jsou pro ramenní pásy,pro malinké dítko.Umělá poutka jsou na přichycení nánožníku a nebo jsme viděla,že paní měla odendané originál popruhy a měla tam klasické kšíry,aby mělo dítko volnější pohyb,i takto je to možné využít.Zda mohu doporučit,tak určitě se přikláním k originál podložce,neboť líp sedí nežli od Pinkie,kvůli těm pásům za zádama,nejsou vyvedeny na kraji sedáku,ale ve středu.Doufám,že sis objednala podložku se širšíma bočnicema,měla jsem tu užší a ta do Pluta nesedla.Já měla ke každému kočárku nánožník šit z MMB a spokojenost,kolikrát lepší než originál a teď jsem si všimla,že je tam další šikovná mamča,která šije super nánožníky,vypadají božsky a ta by mohla ušít i takový polo fusak,jako má originál I´Coo a můžeš využít i umělá poutka v pase.Pro mě to bylo perfektní,měla jsme to na X-landru a nesjížděl a nemusel se stále sundavat a dítko bylo chráněno oboustraně😉 :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59340
27.4.11 14:16

no paní od pinkie mě právě radila podložku bez bočnic tak sjem zvědavá jak tam bude sedět ale když sjem viděla u kamarádku jak je látka slabá tak asi nevydrží moc dlouho :-? . Asi půjdu pak do originál podložky jen asi budu muset vzít tu modrou protože do anší barvy kočárku jinou brát nemůžu :mrgreen: jednu z MMB mam už v merku tak jí pak napíšu jestli by ušila nánožník :-D . Na zimu bude potřeba. ted mam objednaný slunečník, deku lodger a pláštěnku tak sjem zvědavá kdy balíček dorazí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.5.11 14:21

ahoj, farba Plum je vhodna aj pre chlapceka? ci moc nee…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
7.5.11 19:14
chrisy píše:
ahoj, farba Plum je vhodna aj pre chlapceka? ci moc nee…dik

ahojky…já bych řekla,že určitě i pro chlapce.Mezi touto a hnědou jsme se rozhodovala dlouho,ale nakonec zvítězila hnědá,už jen proto,že jsme měla hnědomodré doplňky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí