Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, tak já jsem si konečně po měsíci čekání právě přivezla domů Slapi Alu v zelené barvě. Malá si do nich okamžitě vlezla (ještě byly bez koleček
) Vzhled je úžasný, složené byly asi za 3 minuty. Rukojeť je od země cca 97cm (na výšku 170cm akorát). Nánožník je jen takový látkový „kryt“ - rozhodně není zateplený.
Váha s kolečky je ale cca 7-8kg (oproti 4,5kg, které uvádí výrobce). Ale i tak je lehoučký a velmi dobře se s ním manipuluje. Také má velmi jednoduché a pohodlné sklápění zad - a to až do lehu. Já mám typ 2009 - to má i polohování nožiček a já jen vřele doporučuji nešetřit a koupit to s tím polohováním. Také je velmi pohodlné, že má brzdy ovládané jen jednou nohou.
No, jinak jsem s ním zatím nevyjela, ale hned zítra se na to chystám - tak kdybych zjistila něco podstatného, písnu ![]()
Mon
MON,děkuji moc za odpověď,napiš pak ještě,prosím,zkušenost z venku…zatím pa,Jiřina.
Zdravím maminky, chci se jen zeptat jaký je rozdíl mezi kočárkem SMARTI4 a SLAPI ALU a jaké jsou zkušenosti????
Mooooc se mi líbí, ale jsme dlouháni a navíc s ním potřebujeme jezdit i v zimě…
Moc díky.....
Monča
slapi alu má spojenou rukojeť, smarti alu ne.
smarti: http://www.kocarky-sara.cz/…m-p-803.html
slapi: http://www.mimistyl.cz/…-nanoznikem/
Díky moc, už jsem je skoukla i na videu, jsou úúúúžasný!
Jen teď nevím který…?
Prosím, už s ním máte někdo zkušenost? Smarti se mi líbí víc, ale myslím, že slapi alu bude praktičtější, i co se týče koleček do zimy…?
(
Moc děkuji Monča
Já mám tento kočárěk nově koupený, jezdím s ním 3 dny a zatím jsem zklamaná. Vadí mi nízká rukojeť, zvlášť se sklopenou opěrkou kopu málem malému do hlavy:( A hrozně mě rozčiluje, že kočárek příšerně vrže, až se kolemjdoucí otáčejí. Jinak malému se v něm sedí dobřě, poměrně dobře jede a skutečně lehounký. No, zatím zvažuji, zda mu dát šanci, či se ho raději zbavit…Zajímalo by mě hlavně to vrzání, nikomu jinému to nedělá??
Ahojky,
mě na první procházce začal kočárek také šíleně vrzat, ale stačilo doma promazat kolečka a už s ním jezdím měsíc a je naprosto v pohodě, po vrzání ani památky.
Mon
Ahojky vám všem. Nemáte ,prosím, někdo zkušenost s těmito golfkami(Slapi Alu / Smarti Alu)? Hlavně bych ráda věděla, jak je vysoká rokojeť, jak vypadá nánožník a zkušenost s nimi.Děkuji všem,kteří mi pomohou.