Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, po nekolika tydnech surfovani a zoufaleho hledani idealniho kocarku jsem si nasla a rozhodla se pro Baby Design sprint. dnes jsem ho zadavala do vyhledavace a omylem jsem napsala Baby Point Sprint a ejhle, vyskocil mi kocarek mnohem dizajnove hezci nez ten od Baby Designu. ale moc technickych informaci jsem o nem nenasla, zejmena ne zda je odpuzen, jaky je prumer kol a vaha. a nejak mam zafixovane /snad z nejake prectene diskuze zde/, ze Baby Pointy nejsou zrovna kvalita. mate ho nektera, nebo nevite o nem nekdo neco bliz? moc dekuji za vsechyn odpovedi
Já mám Sprint (ale z roku 2006) a jsem s ním maximálně spokojená. Je schovaný pro mladší dceru. A myslela jsem si, nebo mi to tenkrát prodávají řekl, že Babypoint a Babydesign je to samé, jen asi nový název. Tak možná co jsi našla, byl jiný kočárek proto, že to byl starší/mladší model
.
Ahoj…
tak podrobnější info třeba zde:
http://www.prckove.cz/…print-i1684/
Jinak přesně tento kočárek mám, jsem s ním spokojená, je pěkný, lehký, dobře se řídí, odpružený teda není, ale to mi nijak nevadí. Jedinou věcí, kterou bych vytkla je upevňování nánožníku a pláštěnky…je to jen takovými pásečky se suchým zipem, takže malý do toho párkrát kopnul a jsou utrhnuté, takže si to budu muset trochu poupravit…ale jinak je fajn.