Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
360
22.5.10 22:56

NUNA buggy

Nemáte někdo tento kočárek? A nebo nevíte, kde v Praze nebo v Ústí je k vidění naživo? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký šmejd co jen pěkně vypadá. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
k.a.c.k.a.1.ll
23.5.10 06:15

Dělá ho mamas and papas- což je peg-pérego u nás, takže bych zkusila malli v praze, nebo kenyo- babypark, ale šmějd to podle mě určitě nebude.

• Citovat
  • Upravit
papayajel
24.5.10 18:41
marrra píše:
Nemáte někdo tento kočárek? A nebo nevíte, kde v Praze nebo v Ústí je k vidění naživo? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký šmejd co jen pěkně vypadá. Díky za reakce.

Ahoj, mají ho na Černém mostě v Babyparku, taky jsem po něm koukala.. a to dělá Mamas and Papas?? To bych do něj možná i šla :-)))

• Citovat
  • Upravit
954
28.5.10 11:00

Ahoj,
v Babyparku na Zličíně ho dostali před týdnem a já na něj byla o víkendu hned mrknout :potlesk: :potlesk:
Posílám foto Julinky, moc se jí v něm líbilo a já nad ním vážně uvažuji. Rozmýšlela jsem jestli Nunu nebo Zappíka, ale Nuna je daleko stabilnější, opěrka zad se dá trošku sklopit a skládá se na super placku a sám stojí.
Jinak provedení je super, kvalitní, žádný šmejd, měli tam vystavené 3 kusy a jeden z nich docela dost vrzal, takže je asi potřeba si vybrat ten, co nevrže. Julince se v něm moc líbilo a ochotně snášela asi dvacetiminutové ježdění po obchodě :huban:
Jinak ještě ho prodávají v Malvíkovi v Hostivicích, ale nevím, jestli ho mají teď skladem..
Mám i víc fotek, tak můžu poslat na ukázku :palec:

Příspěvek upraven 28.05.10 v 11:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
28.5.10 11:01

Ještě jedna fotečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papayajel
28.5.10 11:16

A kolik asi váží? Je lehký? A Julince je kolik měsíců? Strááááááááášně se mi líbí :-)

• Citovat
  • Upravit
954
28.5.10 11:45

Měl by vážit cca 7,8 kg což je takový golfový průměr. Není nejlehčí, ale úžasně ovladatelný a jsem si jistá, že když s ním člověk vyjedet, tak budou ostatní koukat :jazyk: :jazyk: je to fakt taková buggynka, takový design žádný jiny kočárek nemá :potlesk:
Julince je 13 měsíců, ale je hodně malinká, má cca 7,5 kg a 71 cm. Ale ještě v něm hodně plave,takže prostorný je fakt dost :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papayajel
28.5.10 13:20

Naší je devět měsíců a teprve zkouší sedět.. jé a můžeš mi ještě napsat, jak se polohuje a jaký je asi ten úhel a nohy asi polohovat nejdou, co? Zapp byl taky favorit v golfkách.. nevím, kdy bych je kupovala..

• Citovat
  • Upravit
954
28.5.10 13:42

No polohuje s etak, že se vzadu rozepnou na každé straně zipy, je to docela jednoduchý a rychlý a ten úhel je pak zhruba jako ve vajíčku ;)
Polohování nožiček nemají a jsou dost u země posazený, takže jsou myslím dobrý pak už pro děti, co sami chodí a sami si tam lezou a ven :dance:
Ale i pro 9 měsíční mimčo by byly fajn, pokud už samo sedí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
28.5.10 21:45

bola som ho aj ja okuknúť,ale podľa mňa to nie je kočík pre také malé detičky a to polohovanie nie je vhodné na spanie,skor tak na prevoz pre väčšie deti,ktoré už behajú a v kočíku nespia pravidelne. alebo na striedačku s iným kočíkom…moj ma 17 mesiacov a v kočíku spí doteraz.ale pekný je ,to fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.10 23:35

Také uvažuji o koupi golfek Nuna buggy. Pokud ho koupíte,dejte vědět, jak jste s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
1.6.10 08:52

Já už jsem si psala s jednou maminou, která si ho koupila před dvěma týdny a psala, že je moc spokojená. Že je kočárek dobře odpružený a výborně se s ním manipuluje a prý je to jejich miláček :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivetenzie
5.6.10 13:30

ahojky já bych poprosila o více foteček moc díky já se rozhoduju mezi ním a mezi bugaboo bee ale ted mi psala 1 maninka že se s ním nedá nikde jezdit jen v centru a natož na nerovném terénu nebo ve sněho tak nevím co si o tom mám myslet na živo jsem ho ještě neviděla a co potahy dají se vyprat?další maka psala že jí strašně vrzaly kolečka moc se mi líbí ale ty diskuze mě fakt zlklamaly tak nevím jak se rozhodnout moc díky

• Citovat
  • Upravit
Ewelyna
6.6.10 22:35

Jen malá oprava :-) Kočárek Nuna buggy je holandská značka Nuna, není to pod žádnou jinou značkou… kvalita je výborná, prej zatím žádné reklamace… velmi jsem se vyptávala…mají jej v Babyparku

• Citovat
  • Upravit
9
8.6.10 20:17

Ahoj všem, já to riskla a do konce týdne Nuna dorazí, po víkendu můžu sdělit první dojmy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí