Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo tento kočárek? A nebo nevíte, kde v Praze nebo v Ústí je k vidění naživo? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký šmejd co jen pěkně vypadá. Díky za reakce.
Dělá ho mamas and papas- což je peg-pérego u nás, takže bych zkusila malli v praze, nebo kenyo- babypark, ale šmějd to podle mě určitě nebude.
marrra píše:
Nemáte někdo tento kočárek? A nebo nevíte, kde v Praze nebo v Ústí je k vidění naživo? Moc se mi líbí, ale bojím se, aby to nebyl nějaký šmejd co jen pěkně vypadá. Díky za reakce.
Ahoj, mají ho na Černém mostě v Babyparku, taky jsem po něm koukala.. a to dělá Mamas and Papas?? To bych do něj možná i šla ![]()
Ahoj,
v Babyparku na Zličíně ho dostali před týdnem a já na něj byla o víkendu hned mrknout
![]()
Posílám foto Julinky, moc se jí v něm líbilo a já nad ním vážně uvažuji. Rozmýšlela jsem jestli Nunu nebo Zappíka, ale Nuna je daleko stabilnější, opěrka zad se dá trošku sklopit a skládá se na super placku a sám stojí.
Jinak provedení je super, kvalitní, žádný šmejd, měli tam vystavené 3 kusy a jeden z nich docela dost vrzal, takže je asi potřeba si vybrat ten, co nevrže. Julince se v něm moc líbilo a ochotně snášela asi dvacetiminutové ježdění po obchodě ![]()
Jinak ještě ho prodávají v Malvíkovi v Hostivicích, ale nevím, jestli ho mají teď skladem..
Mám i víc fotek, tak můžu poslat na ukázku ![]()
Příspěvek upraven 28.05.10 v 11:03
A kolik asi váží? Je lehký? A Julince je kolik měsíců? Strááááááááášně se mi líbí ![]()
Měl by vážit cca 7,8 kg což je takový golfový průměr. Není nejlehčí, ale úžasně ovladatelný a jsem si jistá, že když s ním člověk vyjedet, tak budou ostatní koukat
je to fakt taková buggynka, takový design žádný jiny kočárek nemá ![]()
Julince je 13 měsíců, ale je hodně malinká, má cca 7,5 kg a 71 cm. Ale ještě v něm hodně plave,takže prostorný je fakt dost
![]()
Naší je devět měsíců a teprve zkouší sedět.. jé a můžeš mi ještě napsat, jak se polohuje a jaký je asi ten úhel a nohy asi polohovat nejdou, co? Zapp byl taky favorit v golfkách.. nevím, kdy bych je kupovala..
No polohuje s etak, že se vzadu rozepnou na každé straně zipy, je to docela jednoduchý a rychlý a ten úhel je pak zhruba jako ve vajíčku ![]()
Polohování nožiček nemají a jsou dost u země posazený, takže jsou myslím dobrý pak už pro děti, co sami chodí a sami si tam lezou a ven ![]()
Ale i pro 9 měsíční mimčo by byly fajn, pokud už samo sedí ![]()
bola som ho aj ja okuknúť,ale podľa mňa to nie je kočík pre také malé detičky a to polohovanie nie je vhodné na spanie,skor tak na prevoz pre väčšie deti,ktoré už behajú a v kočíku nespia pravidelne. alebo na striedačku s iným kočíkom…moj ma 17 mesiacov a v kočíku spí doteraz.ale pekný je ,to fakt.
Také uvažuji o koupi golfek Nuna buggy. Pokud ho koupíte,dejte vědět, jak jste s ním spokojená.
Já už jsem si psala s jednou maminou, která si ho koupila před dvěma týdny a psala, že je moc spokojená. Že je kočárek dobře odpružený a výborně se s ním manipuluje a prý je to jejich miláček
![]()
ahojky já bych poprosila o více foteček moc díky já se rozhoduju mezi ním a mezi bugaboo bee ale ted mi psala 1 maninka že se s ním nedá nikde jezdit jen v centru a natož na nerovném terénu nebo ve sněho tak nevím co si o tom mám myslet na živo jsem ho ještě neviděla a co potahy dají se vyprat?další maka psala že jí strašně vrzaly kolečka moc se mi líbí ale ty diskuze mě fakt zlklamaly tak nevím jak se rozhodnout moc díky
Jen malá oprava
Kočárek Nuna buggy je holandská značka Nuna, není to pod žádnou jinou značkou… kvalita je výborná, prej zatím žádné reklamace… velmi jsem se vyptávala…mají jej v Babyparku
Ahoj všem, já to riskla a do konce týdne Nuna dorazí, po víkendu můžu sdělit první dojmy ![]()