Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejdřív jsem uvažovala o téhle fialové, ale zvítězila žlutá…má prostě šmrnc:o))
Ta fialková opravdu nebyla tak hezká jako na fotkách, prostě mi přišla taková ošmudlaná, nevýrazná, ten celý tmavý kočár v tom strašně zanikl. Žlutá bude krásná. ![]()
Dobry den, precetla jsem si ted vas prispevek do diskuze, hezky napsano
A tek mi neda nez se Vas zeptat …myslite ze by byl kocarek vhodny treba i na dovolenou k mori? Zvladne projet pisek, myslim takove to priblizovani, zadne velke chozeni po plazi
Moc diky za radu
Sarka
No myslim, ze kdyz s nim pojedes klasicky pozadu po zadnich koleckach, tak to zvladne, jako ostatni golfky ![]()
Já bych si ho u moře dovedla představit…pokud nebude půl metru písku:o))
milé maminky máme ho od pondělí doma kdyby jste chtěli nějaké info klidně napište ráda poradím
kocky chcem sa vas spytat da sa potah zvliect a oprat ?
priznam sa mam polohovaci zapp ale zlta nuna ma ocarila.. dcera ma sice uz 15mes. ale laka ma..
Kači a ty už máš tu novinku??Nebo jen přešitý??
Maminky, co máte nunu písněte, já se taky opět nadchla, že bych místo polohovacího zappa koupila nunu.
Bude hlavně na rychlý přesun do auta a do města k doktorům a na nákupy.:-)
Ahojte dievcata, ako tu citam vase komentare, tak mi neda nereagovat Nunu v zltej farbe mam asi mesiac, moj maly ma 9 mesiacov, takze ho v nej vozim od osmich a neviem si ju vynachvalit. Oslovil ma samozrejme najprv design ale je fakt aj kvalitna a asi aj vhodne spravena pre deticky, kedze maly mi tam sedi jak pat penazi a predtym v velkom sportaku sa mu vobec nepacilo, s buggy sme v meste aj 2h a maly stale sedi kludny a s jednou hrackou v ruke:).Nechce mi spat v kociku uz od siedmych mesiacov spime len doma, takze mi nevadi, ze nie je polohovatelny, ale je lahky vytrepala som sa s nim az na druhe poschodie bez pomoci a maly sedel v nom, takze s nim da dostat aj to vysie situavanych obchodikov:), kde nie je bezbarierovy pristup. A potom nechcela som mat dva skoro rovnake kociky (s rovnakou funkciou)a jeho skladanie si nevie vynachvalit zas moj manzel, ked ho dava do auta, chcela som mat proste nieco aj na cestovanie a nakupovanie ozaj a co sa tyka nakupov tak mam vymysleny zlepsovak ako nam zmestit co najviac igelitiek s nakupom, pripevnila som z boku zlte uchyty na hrazdicku a nato vesiam igelitky:). A co sa tyka vacsich deti svagrina na dvojrocnu dcerku a v pohode si tam sedela, vobec jej nebol kocik maly a to je este vysoka na svoj vek.
Proste Nuna je super a nedam na nu dopustit, najprv som myslela ze len na pohlad ale splnila vsetky moje ocakavania. Takze odporuuucam.
Dobrý den, chtěla jsem Vás požádat o info ohledně kočárku Nuna Buggy - jaké s ním máte zkušenosti. Zajímalo by mě jaká je výška zádové opěrky. Je možné potah z kočárku sundat a vyprat? Po prvním dítěti mám Quinny Zapp, byla jsem s ním spokojená, bohužel nejde ani trochu polohovat, proto uvažuji o Nuně.
Moc děkuji za jakékoliv informace, které mi pomůžou se rozhodnout.
Renata
Endy já měla taky zapp, a šla jsem okukovat nunu v krámě. Taky mi vadilo na zappovi to polohování, když jsem viděla nunu poprvé, připadala mi taak maličká. Polohování není nijak závratné, říkala jsem si , že to zapp je snad lepší, ale pak jsem tam malého posadila a změnila názor, sed v zappovi se nedá s nunou srovnat. Je super, malému se taky líbilo, jak se tam lehce dostane.Jo a nakonec to polohování taky stačilo na občasné spinkání, v zappovi to nejde vůbec. Já si zatím čekám na polohovacího zappa, který má být u nás září/říjen a pak to rozlousnu. Jesli nuna nebo pol.zapp.
Jen by mě zajímalo, dá se dát na nunu madýlko. ![]()
Vůbec jsem netušila, že má být nově Zapp polohovací. Dají se už teď zjistit nějaké informace?
Renata
KUkni tady na diskusi quinny zapp a vše o něm, jsou tam i fota a tak. ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Mě tedy uchvátil, ale jsem dost vysoká a zappy mám döcela tak tak.
Kačko, moc děkuji za všechny informace ohledně Nuny, ale z toho polohovacího Zappa jsem úplně nadšená. Kdyby jsi náhodou věděla nějaký novinky - například kdy bude u nás v prodeji, tak mi dej prosím vědět.