Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ivetenzie: no co můžu říct za sebe, tak mě vrzaly už v obchodě a to tam byly úplně nové, tak nevím, co udělají po čase jízdy… jinak pokud se rozhoduješ mezi Nunou a Bee, tak jednoznačně Bee, jsou sice méně skladné, ale prostě dokonalé…Bee mám doma a nenašla jsem jedinou vadu
Rozdíl oproti Nuna obrovský - polohování, kolečka, sluneční stříška, otočitelná sedačka, doplňky…apod.
Jackleg: tak to jsem zvědavá, dej sem pak fotečky ju ![]()
Fotečky dodám…když se mi Nuna nebude líbit, do 14 dní jí můžu vrátit. Neměla jsem u nás poblíž si jí prohlédnout, tak jsem to riskla. Jinak jezdím s PP GT3, Nunu chci jen na nějaké kratší trasy do města, do obchodu a hlavně do druhého menšího auta, tam PP nevleze. ![]()
Před měsícem jsem se na něj byla podívat v malvíkovi
Z fotky jsem věřila, že to je konečně ten pravý kočárek pro mě, v reálu jsem byla pěkně zklamaná.
Výhody: pěkný design, barva, je možné polohování zad pomoci zipu.
Je možné, že jsem toho podle reklamy očekávala až moc. Nakonec jsme se rozhodli utáhnout opásky a koupit Bugaboo bee plus, vřele doporučuju, jsem nadšená (původní verze Bee se mi vůbec nelíbila, nová je úplně jiná).
Tato diskuze o Nune me prinutila se tez registrovat a sdelit sve dojmy.Tez jsem se na nej velmi tesila aa mela jsem ho diky eprckovi do druheho dne ted stoji tady vedle me a je krasny opravdu- odpruzeny, zajimavy,lehounky a pri jizde po byte vypada i bytelne.ALE nevim pro jake dite je vlastne navrzeno,na sportak pro malicke se neda polohovat ani zada ani nohy,do kosiku se vejde tak balicek kapesniku,striska ho moc neochrani pro mensi jsou opravdu pohodlnejsi kocarky a ty vetsi co by golfky potrebovaly se do neho proste nevejdou,je VELMI MELKY pouhych 20cm!!!!! a na to uz je podlozka pod nohy moc blizko,tak se diteti kolem 95cm a vyse sedi dost nepohodlne navic jsou kratka zada!!!??Zkratim to jdu ho rano vratit…Nechci nikoho odradit a myslim si ze ten zpusob nechat si ho poslat domu a vyzkouset si ho v klidu s vlastnim ditetem je nejlepsi ackoli jsem to tak nezamyslela ve vysledku jsem to vlastne praktikovala sama.MOC VAAAAS PROSIM poradte jak sezenu RYCHLE BEE+.DIKY
Ahoj,
no krásně jsi to shrnula
![]()
V podstatě s tebozu ve všem souhlasím. Kočárek je opravdu krásný a navšední a jistě všude vzbudí pozornost, ale tím to také končí ![]()
Já mám právě Bee a je to nejlepší kočárek, co jsem kdy měla ![]()
Ahoj všichni. Konečně čtu také reakce maminek, které měli možnost si nunu vyzkoušet. Já se na něj byla také mrknout a musím uznat, že výhodu vidím také jen v atraktivním designu. Hodí se jako druhý kočár na parádu na nákupy. Zmíněný Bee plus je užasný, ale ten mi bohužel doma nepovolili (byl by to pátý kočár). Ale všem, co ho mají, moc závidím.
ahoj,
taky se přidám… jsem asi vyjimka,a le mně se nelíbí ani designově..
viděla jsem ho na živo v babyparku a připadal mi dost na „dvě věci“, stejně jako vám skor všem tady…
Já už mám Nunu doma a jsem spokojená…chtěla jsem tento kočárek jako druhý kočárek na nákupy nebo na nějaké kratší cesty a tohle mi perfektně splňuje a ještě jsme středem pozornosti:o))) Je lehký, skladný, perfektně se ovládá a složený je během 10 vteřin. Malá si ho hned oblíbila, teď si do něj chodí sama sedat a vydrží v něm celý nákup, dneska v něm dokonce spokojeně usnula:o) Každopádně to není plnohodnotný kočárek, spíš takový designový kousek na nákupy…já od něj víc nečekala. A jestli srovnáváte s Bee, tak jste v úplně jiné a nejen cenové kategorii a tím pádem to fakt nemá smysl…:lol: Přikládám jednu fotku pro představu. Každého věc co si koupí, jen sděluju svůj dojem. Hlavně ať jste všechny spokojené ![]()
Jackleg - přesně jak říkáš, jako kočárek na nákupy je nuna určitě super, tak nějak bych ho taky brala. Jako druhý ke sporťáku. A také souhlasím, že s Bee to nejde vubec srovnávat, ať už cenově nebo funkčně.
Vypadá krásně a na té fotce dokonce moc hezky i ve žluté, ač se mi normálně nelíbí tahle barvička.
Jak staré máš dítko…ještě nedosáhne nožičkama na to stupátko, že ![]()
Ale je fakt krásný, v reálných foktách ještě víc než na oficiálních…a líbí se mi ta vychytávka, jak má u sluneční stříšky ten kloub vevnitř, takže zvenku to neruší esteticky ![]()
Ahoj, Vanesce je 14 měsíců, na stupátko ještě nedosáhne. Ta žlutá je fakt krásná, taková úplně jiná než na fotkách na netu, sama jsem byla překvapená.
Tak to je Julinka skoro stejne stara, te bude 14 mesicu ted za par dni ![]()
Já jsem měla možnost povozit si nunu takovou temně fialovou a vůbec nebyla tak krásná jako ta žlutá, vypadala tak omšele. ![]()