Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
E-ndy - podle info co zatím jsou přelom říjen - listopad, babypark. uvidíme, jaká bude realita..
babypark už nového polohovacího zapíka prodává, koukala jsem na netu. ale teda ta cena…docela dost na golfky teda.
Tak Nuna dnes dorazila!!! Je to nááádherný kočárek, teším se až vyjedeme ven a budu moct popsat dojmy. Ale už jsem vyzkoušela do kočárku posadit obě děti, a v poho se do něj vejde i moje 4letá dcera. je fakt, že je drobek, má 15kg. Ale klíďo by se tam vydržela vozit i teď:))) je to lenoch. Takže malého, teď je mu 9m, tam narvu v pohodě do 3 let.
První dojmy z kočárku nuna pepp - tyto golfky jsou naprosto super. Design mě naprosto uchvátil, jsou nádherné a každý se za námi otočí. Ovládají se bezvadně jednou rukou, přijde mi, jako bych ani nic netlačila! Na nákupy jsou tedy perfektní. Skládání je jednoduché a rychlé, v autě zabere kočárek minimum místa. Rozloží se jednou rukou. je super lehký. Já mám nunu jako druhý kočárek na rychlé přejíždění a na nákupy, abych nemusela pořád tahat a skládat do auta sporťák Jané slalom R. Jako jediný kočárek je nuna vhodná spíše pro starší děti, které už chodí a jen si občas sednou do kočáru. Polohování je minimální, takže na spaní to rozhodně není. Ale jako druhý kočárek je nuna perfektní a mohu ho jen doporučit. Snad nám bude dlouho sloužit. Už se teším, až s ním zase vyjedeme dělat parádu.
jinak mé požadavky na golfky byly: lehký, skladný, spojená rukojeť, cena do 5000, a aby se mi líbil (klasické golfáče se mi prostě nelíbí). Toto kočárek nuna splnil dokonale. Má kritéria ještě splňoval quinny senzz, ale cenově už byl trošku někde jinde a navíc jsem měla špatnou zkušenost s Buzzem, takže se mi už do dalšího produktu této značky moc nechtělo. Ale pro maminky, které finance neřeší, je to také dobrá varianta.
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat. Uvažuji o koupi golfek Nuna. Mam dotaz - jste s nima spokojená?Jakou mate barvicku?Popr. kde jste je koupila? Díky moc. Budu moc rada za odpoved.M.
Dobrý den, uvažuji o koupi golfek nuna. Muzu se zeptat, jak jste s nima spokojena?Jakou mate barvicku popr. kde jste je kupovala?Díky moc. Míša
ahoj mišame, golfky mám jako druhý kočárek v autě na krátké výlety po městě a nebo do nákupního centra. Delší procházku jsem ještě neabsolvovala. Ale ovládá se perfektně a skládá za pár sekund. Jako jediný kočár bych nunu volila pro větší dítko, které už ťape a jen občas si v kočárku sedne. Na spaní nuna opravdu není. Ale zatím spokojenost. Jediná moucha, kterou jsem našla je, že připínání dítka zabere dost času…a to malý ještě neprotestuje (9měsíců) Zdá se mi jejich systém zbytečně komplikovaný. Ale to je maličkost. Já mám barvu šedou se zelenou, je moc krásná. Jestli chceš vidět fotky a recenzi na tento kočár, navštiv www.vase-kocarky.cz
jééé, děkuji moooc. na stranky jsem mrkla a je fakt nadherny…!jeste porad vaham - malymu byly v cervenci dva roky…takze vaham, zda jeste golfky poridit - urcite jsem myslela jako druhy kocarek - kdyz jdeme na prochazku, jde po svych,ale je pravda, ze je rad, ze si na chvilku do kocarku sedne a nebavi nas porad tahat sportak trojkombinace od casualplay). rikam si, jestli uz to neni zbytecne vubec nejaky golfky porizovat,ale na druhou stranu - planujeme poridit malymu sourozence, takze pripadne i druhe ditko by to urcite vyuzilo. diky moc za odpoved ![]()
no to záleží na dítěti, já kupovala pro dceru taky ve 2 letech ještě golfky, protože byla docela líná, a když jsme šly ven na celé odpoledne, nebo jeli na výlet tak to nevydržela bez kočárku. A já ji taky ráda posadila do kočáru v nákupním centru, abych jí nemusela pořád hlídat. A užili jsme je i na dovolených. A tyhle golfky jsou fakt super, nádherný a jezdí fakt samy! dneska jsem s nima byla venku a je to super…už se těším, až nebudeme jezdit se sporťákem ale jen s golfkama. Mám nový slalom, který taky mohu jen chválit, ale ta váha…ufff jediné mínus
Holky a co na zimu, to asi moc nebude, že???
Já pořád nevím, nakonec budu bez golfek a bude. A ještě prosím, nemůže mi někdo změřit výšku rukojeti od země na nejvyšší polohu, moc děkuji.
kačko teď ti ho nezměřím máme ho dole a tak se mi už nechce ale zítra oměřím ale přidávám foto s přítelem ten má 190cm a vozí se mu pohodlně
a na zimu určitě neee ale to podle mě nejsou skoro žádný golfky
k.a.c.k.a.1 píše: A ještě prosím, nemůže mi někdo změřit výšku rukojeti od země na nejvyšší polohu, moc děkuji.
Mají to na webu.
Holky tak dneska jsem se stala majitelkou nuny.
Náhodou jsem koukla ráno na mimiaukce a byla tam.
Je super, hned jsem si pro ni zajela, protože paní, co prodávala bydlí asi 10minut od nás.
Zatím se pere potah v pračce, ale jsem moooc nadšená. ![]()
kačko ani se nedívím je úžasná, já jí mám radši čím dál víc jen mě štve že bude zima tak bude chudák odležená