Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
5.11.10 06:12

Marrro,děkuji za odpověď.Přešitou Nunu jsem sehnala přes net,paní si nechala kočárek přešít profesion.od švadleny,prý za to platila 700.Ještě je 1,5 roku v záruce.Nejraději bych si nechala i Casual a koupila si Nunu,ale před vánocemi nemůžu,mám ještě 10ti letého syna a ten si přeje od Jezucha snowboard.Malé je rok.Tak já nevím,mám strach,že když prodám Casual,tak toho budu litovat a když si nekoupím Nunu,tak také,že jí pak neseženu za ty peníze a hl.je přešitá.Malá mi totiž co začala chodit v kočáru nevydrží,max.20min,tak naše procházky dopadají tak,že táhnu malou i kočár před sebou.A ten Casual mi pak připadá strašně těžký.Je mi jasný,že Nuna není do velkého sněhu,s tím počítám.Jsem pojízdná autem a na velký sníh už máme sáňky. :lol: Ještě se musím jet podívat na prodejnu,jak vypadá v reálu.Hl.,že se do něj vejde fusák,asi si ho vezmu na prodejnu a i nánožník z Casualu.Jestli prodám Casual kamarádce,tak mi nánožník může ještě nechat,mimčo má mít v lednu,tak do léta sporťák potřebovat nebude.Je to těžké rozhodování.Manžel mi radí,koupit už menší kočár,už ho také nebaví tahat Casual a malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.11.10 12:25

Nánožník z casualu tam podle mě určitě nedáš, problém je, že tam není jak uchytit, ale třeba se mýlím. Určitě je lepší originál fusak. :-)
Na prostornost je podle mě nuna jako casualplay.:-) Ale je fakt, že už jsem ho dlouho neměla v ruce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.11.10 17:28

:lol: Ahojky,chtěla jsem Vám moc poděkovat za odpovědi.Nakonec jsem se rozhodla,že si Nunu kupovat nebudu.Dnes jsem se na něj jela s velkým nadšením podívat a byla jsem strašně zklamaná.Vzala jsem si sebou i fusák a nánožník,šla jsem tam s tím,že s ním i odjedu,ale už na první pohled mě odradil.Holky,co ho máte,nic proti Vám… to nééééé…je to o vkusu a o praktyčnosti.Strašně hezky se mi s ním jezdilo po prodejně,to jo…je opravdu lehoučký,snadno ovladatelný ale néééé do zimního počasí.Je to vyloženě letní kočár,dle mého názoru…I kdybych si šla koupit kočár v létě,Nunu bych si asi nevybrala.Oproti jiným kočárkám je opravdu malý,malá má rok a seděla v něm jako sardinka,nemá ve předu madlo,když v něm seděla,měla jsem pořád pocit,že mi vypadne.Stříška je tam jen na parádu,materiál také nic moc.Nevím,prostě jsem od něj čekala víc a když si vezmu,že nemá polohování nožiček a vlastně pořádně ani zádíček…design je suprový ale to je asi tak všechno.Nyní mám dylema,jaký si mám tedy pořídit sporťáček nebo golfky za rozumnou cenu?Líbí se mi Mark Q a pak Espiro Magic 4,na prodejně mi paní doporuč.Chicco Mulltiway,tak mám v tom pořádný guláš.Můžu ještě 1× poprosit o radu?děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.11.10 08:53

Dajo:ono je to asi i o tom, na co jej budeš používat. :-)
Právě pro mě je nuna nejpraktičtější golfáč jaký jsem kdy měla. Potřebovala jsem skladný do auta, lehoulinký, lehce ovladatelný a aby zvládl i terén to splňuje na 1!
Malý se mi právě vůbec nezdá, malý v něm jezdí i v emitexovém fusaku. :-)Madýko jsem měla taky prioritu kolem roku, ale teď mi právě vyhovuje, že tam není, malý si tam jen tak naleze a trůní, kolikrát si do něj vleze jen tak na chodbě a chce jezdit. :-)

Ale jasně, že nemůže vyhovovat všem. Já mám do zimy sporťák gt3, takže to neřeším, ale myslím, že do zimy není dobrý žádný golfák, zdvojená kola neprotlačíš přes sníh. Liteway má kámoška- na léto super ale na zimu s ním nevyjede.:-)
Osobně bych šla to těch babypoint mark Q, ale zase je měla jiná kamarádka a po 14 dnech ježdění má úplně sjetá kolečka. Takže být tebou na zimu si nechám casual- nebo koupím nějaký jiný sporťák a na jaro se poohlídneš, já taky chtěla polohovací, ale čím je malý větší, tak to prostě ani nevyužijem. :-)Tvoje požadavky se s věkem prcka změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.11.10 10:10

Ahoj,nechtěla jsem nikoho urazit!Nuna je opravdu designově hezký kočárek,jen není ten pravý pro mě.Nakonec zvažuji Callisto,Jané Solo Carreru a Mark Q.ABC DESIGN PRIMO se mi také líbí,ale nenašla jsem žádné diskuze.Kdybych měla peníze,šla bych do PP SÍ,je kouzelný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.11.10 19:53

Daji, doufám, že si nemyslíš, že jsem se urazila. :-) :mrgreen: Jasně, že nuna nemůže vyhovovat všem. Síčko jsem měla, je to parádní lehoulinký, snadno ovladatelný kočár, ale mi vadilo, že mi zabere ve felicii celý kufr. jinak fakt bomba. :-) V9m, že ho na MMB prodává nějaká paní v oranžové barvě za 2500 a píše, že jej měla jen na dovči. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.11.10 19:55

Tak za dva, ale už je asi zamluvený. :-)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.11.10 20:58

Nuna -prosím o rady

Ahoj, i já se přidávám k těm, kterým se Nuna líbí a právě plánujeme jeho koupi. Nejsme schopni se dohodnout na barvě. :-) Manželovi se líbí ta světle modrá a nebo ta likorice…mě zase zajímá ta žlutá. v podstatě mi je to jedno, protože se mi prostě líbí všechny. :-) Jen se bojím, že na tom modrém bude vidět každá šmouha a myslím, že ten nejtmavší je nepraktičtější,ne?

Nicméně prosím o rady:
Dá se sundat ta látka a vyprat v pračce? Nebo jak se to dá vyprat?
A taky mám si kupovat rovnou s tím origoš fusakem nebo koupit jiný? Jde mi o to, že chceme pak fusak používat jako spacák v létě na dovolené. :-) Ty nuna fusaky se mi na netu zdají málo teplé a takové hodně světlé, ale nevím. neviděla jsem naživo.

Prosím poraďte mi. Musím se rozhodnout rychle, už ho chci mít doma :-)
Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.10 21:09

jani hlavně bych barvičky doporučila okouknout na živo oni moc neodpovídají já si objednala lékořici myslela si že přijde černý s nádechem do hněda a on je ve skutečnosti hnědý a na sluníčku má zlatavé odlesky vypadá to fakt krásně a jsem spokojená ale takovou barvu jsem nečekala.
potah jde celý sundat a vyprat s fusakem neporadím nemám ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.11.10 21:15

re

Já jsem právě viděla tu lekořici a tu světle modrou. Máme kluka a do fialové se mi nechce - jinak bych šla asi do ní. Bojím se té světle modré, že bude hned špinavá a ani jsem nikde na netu ani na google nenašla jedinou fotku světle modré nuny naživo. Tak nevím. Ta šedá se mi nějak nelíbí. A tu žlutou mají všichni..Tak já fakt nevím…A říkám si, že když si dám dozadu černou kabelku, tak to bude lepší na ten tmavej lékořice než na modrý nebo žlutý..tam to bude jako pěst na oko…
A jaký máš fusak ty? Musela bych kdyžtak koupit jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.10 21:25

já mám velvet od elodie details ale mi nunu vytáhnem až na léto teď jezdím s beečka a prodávala jsem nového slaloma a místo něj objednala concorda takže zimu odjezdíme s ním s nunou v zimě určitě jezdit nebudeme.
já si myslím že ten oroginál fusak bude krásně sedět a prý je to i super jako nánožník že se to dá nějak odepnout psala to tu nějaká maminka.

já bych z té modré měla strach přijde mi hodně do bíla spíš než do modra je fakt světlá.
ta šedá se mi líbí taky s tou modrozelenou jak je zkombinovaná tak to se mi líbí myslím že tou lékořicí nic nezkazíš hodí se ke všemu a dobře se bude se všemi barvami kombimnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
8.11.10 14:22

Taky mám kluka a lekorici- a je fakt nádherná, jak píše Maláhodná…na světle vypadá super, navíc já mám i hnědé fusaky, takže mi krásně ladí. Já osobně bych šla asi do originálu, ony tam totiž ty klasiky špatně drží. Já jsem s nunou moc spokojená, podle mě je i terenní, protože, to co zvládne u nás na vesnici ona, zvládly i ostatní golfky.Pokud nebude čerstvý sníh, tak hodlám na uježděném jezit bez problémů i v zimě. :-)Já mám třeba fusak quinny, te je tlustý tak 0,5cm a hřeje stejně, nebo více než naducaný emitex. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
9.11.10 16:44

ahoj holky, tak už mám Nunu taky objednanou - nakonec jsem zvolila barvičku lékořice, pokud nebude tak šedou se zeleným = jede mi pro ni kamarádka (teda ona jede pro kočárek sobě, tak mi Nunu přibere, mají tam slevy :o)). Už se na ni moc těším - viděla jsem ji naživo a trošku mě zklamala ta stříška, zdá se mi krátká, ale jinak se mi líbí pořád moc a za ty prachy do ní prostě jdu! :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.11.10 22:32

nelis, a kde ty slevy mají??? a za kolik ji budeš mít? Já jsem ji ještě neobjednala. Doufám, že bych ji někde mohla koupit v těch slevových akcích časopisu maminka. Chtěla bych také tu lékořici.
Ještě mě ale napadá, jestli není Nuna moc široká a jak se s ní jezdí třeba v MHD, na eskalátorech a z patníků.??
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.11.10 23:44

nuna a velke deti

Dobry vecer,chtela bych se zeptat jestli je nuna i pro velke deti,nas Kubicek je docela velky,je mu 19 mesicu a meri uz 92cm a ktomu ma uz 15 kilo.Moc se mi libi ale mam trosku strach,ze uz je do nej velky.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí