Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jo tak to je super me se na jiné fotce zdálo že je ten fusak kratkej, tady vypada moc pekne
jo a jeste jsem sechtela zeptat, v kazdym eshopu je napsany 3 nebo 5 bodové pásy,to si jako můžu vybrat? a taky nekde je napsany ze je zadova operka nepolohovatelna, on je nejakej starsi a novejsi typ nuny?
Terka
freeonit píše:
jo tak to je super me se na jiné fotce zdálo že je ten fusak kratkej, tady vypada moc peknejo a jeste jsem sechtela zeptat, v kazdym eshopu je napsany 3 nebo 5 bodové pásy,to si jako můžu vybrat? a taky nekde je napsany ze je zadova operka nepolohovatelna, on je nejakej starsi a novejsi typ nuny?Terka
Terko, určitě je jen jeden typ nuny. S těmi pásy je to tak, že můžeš používat oba typy. Je to nastavené na 5bodové pásy. Když ale vyndáš oba pásy, které jdou přes ramena, tak máš ten 3bodový.
Ohledně té opěrky…to polohování je na zip a opravdu jde jen trochu. Tak asi proto někde píší nepolohovatelné.
A ještě k fusaku. Ten fusak bývá focený navrchu s ohnutím, to má pak jen43cm. Na té mojí fotce ho mám narovnaný, to má pak 57cm.
ahojky holky,
zdravím Vás všechny …
Tak jsem dnes byli v Babyparku na Černém Mostě a jezdila jsem tam s Nunou, ale bohužel jsme jí nekoupili. I paní prodavačka nás přemluvila, ať kočárek zatím nukupuju. Asi bych ho mo nevyužila. Ptáte se, zda je do sněhu, ale tohle určitě není kočárek do sněhu nebo něco podobného. Nikdy bych ho nepoužila na dítě, když bude spinkat, to polohování je opravdu skoro jako nic. Kočárek je jinak nádherný. lehoučký … třebas i na tu dovču by vystačil. Ale to je pro mě tak vše. Myslela, jsem, že by byl super až budeme chodit do ZOO nebo na koupák … ale malý by tam neměl pohodlý, když bude chtít spinkat. Vloni jsme třeba čekali na letišti 5 hodin a přesedali v Duesldorfu, tak nevím nevím, celkem jsme na cestě strávili přes 30 hodin a spíš jsem měla představu o rovnější poloze na spinkání.
Jinak je kočárek skladný, lehký a krásně se s ním jezdilo … ale jen proto si ho nekoupím, abych ho vytáhla jednou měsíčně do Globu na nákup nebo do nákupního centra s kamarádkou na kafčo .. to mi přijde zbytečné. Náš prcek - sice 27 měsíců, ale fakt pořád dost často jezdí, každý den a tohle není pro nás .....
Bohužel ale neodjížděla jsem vůbec šťastná, prodavčka nás nepotěšila. Náš malý Honzík má 27 měsíců a 15,5 kg + oblečení atd. a ona řekla, že pro nás nejsou žádné glofky, jedině klasika … nějaký MCLAREN, ale to se mivůbec nelíbilo. Fujky … nechci.
Tak já nevím, co budu dělat. Ach jo, jsem zklamaná .. cesta do Prahy a k ničemu.
Všem maminkám závidím, které mají malé děti … my jsme v 1 roce měli 12,5 kg, ve 2 leštech 14,5 kg a prostě pořád přibíráme. Mám neteř, budou jí 2 roky a má 10 kg, holky to je takový rozdíl … a ona zase navíc ani kočárek nechce … to je fakt nespravedlivý …
![]()
Mmch přikládám jeho fotečku, jak jsem ho minulý týden našla … v pokojíčku, jak usnul .. chudinka můj …to mě pobavilo ![]()
Jejko, tak to mě mrzí, že jsi odjela z nepořízenou. No je fakt, že dnešní golfky jsou pro děti nanejvýš dvouleté. Proto tedy ale musím říct, že právě NUNA se mi zdála ze všech nejpohodlnější a nejprostornější. Až tedy na to polohování. V jednom z příspěvků v diskuzi je fotečka od Chaaly, kde její dcerka spinká v NUNĚ. Neřekla bych, že se jí spinká špatně. Spíš bych litovala malého, že je chudinka tolik hodin na cestách. Musí to být děsná otrava. Ale třeba to snáší dobře. Nevím, jak by to snášel náš malej, ale já určitě příšerně
.
Budeš ho muset naučit chodit bez kočárku, asi ti nic jiného nezbyde. Jsem zvědavá, jak dopadneme my, když se mi to tak kecá, viď
No jo, dětičky, jsou to naše poklady.
Tak držím palce, ať vše nějak pozitivně vyřešíte.
Pa V.
PS. moc roztomilá fotečka
ahoj verondo, díky ohledně fusaku. Já jsem si objednala všechno sakum prdum. protože jste tady holky psaly, že je tenkej, tak jsem si jej představovala jen jako nánožník a spíš tak na to letošní jaro. Já mám fusak od Lodgera, ten je až do 4 let a je krásně teplej. naštěstí jsem jako druho matka už všechno pořizovala, aby to k sobě sedělo barevně, takže všechno mám v hnědé a černé. navíc tenhle nám drží v každém kočárku. Takže i tenhle fusak můžu doporučit, jen není nepromokavý.
Moje děti jsou strašný chodiči, ada chodil ve dvou letech pětikilometrový tůry, a davča nebude jinej, ten mi začal chodit v půl roce a ještě ho to nepřestalo bavit, že by si třeba za celý den ani jen sednul.
Zkusím sem dát foto jak cestujem všichni, tady teda s mutsynou
Jinak my golfky vytahujem i ted v zimě, jak máme v mhdéčku moc přestupování, nebo jdeme někam, kde jsou úzký dveře, a nechce se mi malej nosit, tak nám nic jinýho nezbývá.
jo a co se týče tašky. tak ted koukám na univak od emitexu. je sice skoro za pětikilo, ale má i sítovku, a hlavně příchyty i ve spodních rozích, takže nebudu do tašky drbat kolenama.
http://www.emitex.cz/…-kocarek.php
jo a co se týče tašky. tak ted koukám na univak od emitexu. je sice skoro za pětikilo, ale má i sítovku, a hlavně příchyty i ve spodních rozích, takže nebudu do tašky drbat kolenama.
http://www.emitex.cz/…-kocarek.php
Jéé, tak to vypadá fakt dobře. Ta cena je celkem šokující, ale zase je to asi kvalitní. No takový tvar má i ta síťovka a taky se dá přidělat i dole, že mi nijak neplandá, nelítá a nekopu do ní. Ale tohle je fajn, že je to uzavíratelné! Jdi do toho! ![]()
jj půjdu, když už si dělám radost…
se mi líbí že do tašky dáš potřebnosti a do sítě kapesníky a bábovky. teda aspon v to doufám ![]()
Vydra01, taška vypadá dobře ![]()
Dneska jsem nandala na nunu fusak od emitexu a v pohodě, malá měla teplíčko. Na sporťáku mám fusak lodger, myslím, že i ten bude v pohodě pasovat na nunu.
tak v poledne mi ji dovezli, a v jednu už jsme byli na trase v šalině. madlo je vysoko tak akorát, fusak jsme hned taky nandali i s lodgerem. když už tak už. Do šaliny lehkost sama, malej usnul okamžitě, manévrování skvělé. Plastový kolečka teda na dlažbě hrkaj, ale Davčovi to nevadilo, takže to bud ošoupem, nebo vymyslíme tlumení. mám nějaký fotky, tak se je pokusím sem dát.
Holky díky za doporučení a vychválení, já jsem moc spokojená po prvním dni.
jééé, Vydra01, myslela jsem na Vás, jestli už dneska nunu budete mít
…fotečky parádní
Je vidět, že si Davča nunu oblíbil. Jsem moc ráda, že jsi zatím spokojená a snad pořád budeš.
Vydro01, super fotečky! Moc pěkné a povedené
. Moc mě těší, že jsi spokojená a věř, že dlouho budeš
. Tak přeji krásné poježděníčko a ať se malému v NUNĚ líbí. Pa pa ![]()