Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
tak fotečky malého v kočárku jsou super, kočárek mu vyloženě sluší a moc závidím ten fusak Lodger … jestli někdy budu ještě těhotná, tak si ho určitě pořídím. Krásně Vám to ladí a malému moc sluší.
Hned bych ho také chtěla, dnes jsme byli na procházce bez kočárku, dvě hodiny a Honzík stihl 3 záchvaty, že nechce jít dál
)))))
![]()
Holky sice jsem tu nová, ale diskuzi mám načtenou
a moc mi pomohla, od soboty patřím do rodiny fanynek nunáčů
a máme jednoho fešáka doma
a nějakým díkybohu „omylem“ se ke mě dostal model, který se má prý prodávat od dubna 2011… a má spostu vylepšení ![]()
1. pevnější sedák - je vyšší a trošičku jakoby předsunutý
2. sluneční clona na stříšce je cca o 5 cm delší a z takového sametového materiálu
3. popruhy jsou bavlněné a né z té pásoviny jako v autě ![]()
4. stříška se už pro polohování zádíček nemusí odepínat na zipy ale jsou na boku patentky a zezadu suchý zip
a 5. snad ta NEJLEPŠÍ změna, má 3 POLOHY ZAD - ano správně tušíte, JDE POLOHOVAT DO ÚPLNÉHO LEHU!!!!
![]()
Fotečky dodám až budu u svého počítače ![]()
Jen si nevím rady s fusakem, kde má máte ten extra zip na nožičky? a případně jak se dá odělit ta přední část od spodní (čuchá, že tam mám asi blbě našitej zip - no asi nemůžu mít všechno) ![]()
Mabis, teda ty změny vypadjí parádně, jak je popsuješ
Až budeš mít chvilku, tak vlož, posím, fotky. Jsem strááášně zvědavá
A co barvy, ty zůstávají?
U toho typu 2010 nejde fusak oddělit na dvě části.
Zdravím Mabis! Týýýý jóóó, to čučím!
Děkujeme za překvapující info
. Tak to vypadá, že zas budu měnit kočár
.
Také se moc těším na fotečky, páč jsem stráááášně zvědavá
. Tak honem, vkládej! ![]()
Wow! Tak já jsem nadšená!
Taky jsem na diskuzích nováček,ale pročetla jsem toho už mraky
Taky jsem fanynka Nuny a šetřím na ni
Můžu se zeptat,kde jsi ji sehnala a kolik Tě stála? Vlož fotečky,prosím, jsem zvědavá ![]()
mabis píše:
Holky sice jsem tu nová, ale diskuzi mám načtenoua moc mi pomohla, od soboty patřím do rodiny fanynek nunáčů
a máme jednoho fešáka doma
a nějakým díkybohu „omylem“ se ke mě dostal model, který se má prý prodávat od dubna 2011… a má spostu vylepšení
1. pevnější sedák - je vyšší a trošičku jakoby předsunutý
2. sluneční clona na stříšce je cca o 5 cm delší a z takového sametového materiálu
3. popruhy jsou bavlněné a né z té pásoviny jako v autě
4. stříška se už pro polohování zádíček nemusí odepínat na zipy ale jsou na boku patentky a zezadu suchý zip
a 5. snad ta NEJLEPŠÍ změna, má 3 POLOHY ZAD - ano správně tušíte, JDE POLOHOVAT DO ÚPLNÉHO LEHU!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fotečky dodám až budu u svého počítačeJen si nevím rady s fusakem, kde má máte ten extra zip na nožičky? a případně jak se dá odělit ta přední část od spodní (čuchá, že tam mám asi blbě našitej zip - no asi nemůžu mít všechno)
Aaaaa!! cože?? to je skvělá správa!! a kolik stojí? hod co nejdříve infa a obrázky
Holky já se k ní dostala omylem, prostě pán v delfínku v Olomouci objednal z fabriky dva jeden přišel klasika a jedem mu asi omylem poslali nový, barvu má lékořici, je trooooošinku víc do hněda než ten fusak, ale to neva
takže jsem za set kočár, moskytyéra, pláštěnka a fusak dala 4899,– (dal mi svlevu 100,– že nejde ten fusak odepnout
- steně na jaro hodíme Etexáckou deku
a nebo kámoška má prašnářství, tak si ten zip nechám přešít
)
Vůbec netuším kolik bude stát, ale má být prý v prodeji na jaře 2011 (3 nebo 4, takže možná proto jsou ted všeude akce a šli s cenou oproti loňsku dolů
) fotky snad zítra, půjdu ho nafotit ke kámošcea jestli to klapne tak ho někdy během týdne zvládnu nafotit i v porovnání se starou nunou ![]()
jo a ten leh je fakt úplnej leh, prostě vodorovně
malá z toho byla prvně v šoku, máme speediho a tam si taky odvykla… jinak dnes jsem sní musela kroužit kolem domu, protože mi spala 1.5 hodiny - to se jí ani ve speedim nepovedlo
![]()
Mabis, díky za fotečky
No ten úplný leh je teda parádní. Psala jsi, že jdou tři polohy zad. Jak se udělá ta druhá, když je to na ten zip? Boudčka vypadá taky moc pěkně. ![]()
Tak si ho hezky užívejte ![]()
a jak málo stačí k dokonalosti… jeden zip navíc
ale je fakt, že když je v sedu tak to zapínání boudičky na zipy vypadalo líp ![]()