Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
3.2.11 19:48

tak fotečky malého v kočárku jsou super, kočárek mu vyloženě sluší a moc závidím ten fusak Lodger … jestli někdy budu ještě těhotná, tak si ho určitě pořídím. Krásně Vám to ladí a malému moc sluší.
Hned bych ho také chtěla, dnes jsme byli na procházce bez kočárku, dvě hodiny a Honzík stihl 3 záchvaty, že nechce jít dál :-o))))) :zed: :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
6.2.11 22:20

nuna buggy 2011

Holky sice jsem tu nová, ale diskuzi mám načtenou ;) a moc mi pomohla, od soboty patřím do rodiny fanynek nunáčů ;) a máme jednoho fešáka doma ;) a nějakým díkybohu „omylem“ se ke mě dostal model, který se má prý prodávat od dubna 2011… a má spostu vylepšení ;)
1. pevnější sedák - je vyšší a trošičku jakoby předsunutý
2. sluneční clona na stříšce je cca o 5 cm delší a z takového sametového materiálu
3. popruhy jsou bavlněné a né z té pásoviny jako v autě ;)
4. stříška se už pro polohování zádíček nemusí odepínat na zipy ale jsou na boku patentky a zezadu suchý zip
a 5. snad ta NEJLEPŠÍ změna, má 3 POLOHY ZAD - ano správně tušíte, JDE POLOHOVAT DO ÚPLNÉHO LEHU!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Fotečky dodám až budu u svého počítače ;)

Jen si nevím rady s fusakem, kde má máte ten extra zip na nožičky? a případně jak se dá odělit ta přední část od spodní (čuchá, že tam mám asi blbě našitej zip - no asi nemůžu mít všechno) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.2.11 06:43

Mabis, teda ty změny vypadjí parádně, jak je popsuješ :potlesk: :palec: Až budeš mít chvilku, tak vlož, posím, fotky. Jsem strááášně zvědavá :mrgreen: A co barvy, ty zůstávají?
U toho typu 2010 nejde fusak oddělit na dvě části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.2.11 07:29

Zdravím Mabis! Týýýý jóóó, to čučím! 8-o Děkujeme za překvapující info :wink: . Tak to vypadá, že zas budu měnit kočár :lol: :lol: :lol: .
Také se moc těším na fotečky, páč jsem stráááášně zvědavá :-P . Tak honem, vkládej! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
7.2.11 11:30

Wow! Tak já jsem nadšená! :-D Taky jsem na diskuzích nováček,ale pročetla jsem toho už mraky :-D Taky jsem fanynka Nuny a šetřím na ni :-) Můžu se zeptat,kde jsi ji sehnala a kolik Tě stála? Vlož fotečky,prosím, jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
7.2.11 12:58
mabis píše:
Holky sice jsem tu nová, ale diskuzi mám načtenou ;) a moc mi pomohla, od soboty patřím do rodiny fanynek nunáčů ;) a máme jednoho fešáka doma ;) a nějakým díkybohu „omylem“ se ke mě dostal model, který se má prý prodávat od dubna 2011… a má spostu vylepšení ;)
1. pevnější sedák - je vyšší a trošičku jakoby předsunutý
2. sluneční clona na stříšce je cca o 5 cm delší a z takového sametového materiálu
3. popruhy jsou bavlněné a né z té pásoviny jako v autě ;)
4. stříška se už pro polohování zádíček nemusí odepínat na zipy ale jsou na boku patentky a zezadu suchý zip
a 5. snad ta NEJLEPŠÍ změna, má 3 POLOHY ZAD - ano správně tušíte, JDE POLOHOVAT DO ÚPLNÉHO LEHU!!!! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Fotečky dodám až budu u svého počítače ;)Jen si nevím rady s fusakem, kde má máte ten extra zip na nožičky? a případně jak se dá odělit ta přední část od spodní (čuchá, že tam mám asi blbě našitej zip - no asi nemůžu mít všechno) :cert:

Aaaaa!! cože?? to je skvělá správa!! a kolik stojí? hod co nejdříve infa a obrázky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 15:26

Holky já se k ní dostala omylem, prostě pán v delfínku v Olomouci objednal z fabriky dva jeden přišel klasika a jedem mu asi omylem poslali nový, barvu má lékořici, je trooooošinku víc do hněda než ten fusak, ale to neva ;) takže jsem za set kočár, moskytyéra, pláštěnka a fusak dala 4899,– (dal mi svlevu 100,– že nejde ten fusak odepnout ;) - steně na jaro hodíme Etexáckou deku ;)a nebo kámoška má prašnářství, tak si ten zip nechám přešít ;) )
Vůbec netuším kolik bude stát, ale má být prý v prodeji na jaře 2011 (3 nebo 4, takže možná proto jsou ted všeude akce a šli s cenou oproti loňsku dolů ;) ) fotky snad zítra, půjdu ho nafotit ke kámošcea jestli to klapne tak ho někdy během týdne zvládnu nafotit i v porovnání se starou nunou ;)
jo a ten leh je fakt úplnej leh, prostě vodorovně ;) malá z toho byla prvně v šoku, máme speediho a tam si taky odvykla… jinak dnes jsem sní musela kroužit kolem domu, protože mi spala 1.5 hodiny - to se jí ani ve speedim nepovedlo ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 19:35

tak na první pohled vypadá úplně stejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 19:37

na druhý pohled je jasné, že je něco jinak :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 19:41

a dnes jsem v něm usnula třikrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
7.2.11 19:42

Mabis, díky za fotečky :potlesk: :-D :potlesk: No ten úplný leh je teda parádní. Psala jsi, že jdou tři polohy zad. Jak se udělá ta druhá, když je to na ten zip? Boudčka vypadá taky moc pěkně. :palec:
Tak si ho hezky užívejte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 19:42

sluneční clona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
7.2.11 19:44

a jak málo stačí k dokonalosti… jeden zip navíc ;) ale je fakt, že když je v sedu tak to zapínání boudičky na zipy vypadalo líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.2.11 19:49

Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
5086
7.2.11 20:25

nemáš zač ;)

• načítám...