Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
29.11.10 20:49

Verondra, tak to jsem ráda, že jsi na tom byla stejně při hledání :mrgreen: No barva pro mě byla taky oříšek. Chtěla jsem tu žlutou, pak fialovou(ale o té jste psaly,že je ve skutečnosti divná), pak i světle modrou :-) Nakonec jsem vybrala žlutou jako ty. Super fotka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.11.10 07:56

Nelis, jsou to kostky. Je to v Nymburce na náměstí. Občas si tam zajedem na oběd :-P . Výborně tam vaří. Jeli jsme oslavit a vyzkoušet NUNU :lol: . Drncá to, to jo, ale celkem se to dá. Myslela jsem, že to bude horší. Musím říct, že když se Šimonek narodil, koupila jsem můj vytoužený X-LANDER tříkolák a asi po druhé vyjížďce jsem ho zhroucená prodávala. Bydlíme na vsi a bohužel, ač vypadal moc esteticky, nebyl absolutně vůbec odpružený a malej byl našlehaný jako šlehačka. Možná utrpěl i nějaké otřesy mozku. HRŮZA!......a strašné zklamání. Nakonec jsem si sem po vsi koupila super kočárek za pár šlupek - TAKO. Bezvadný a na horší terén mohu doporučit. No a na výlety mám teď NUNU a zvládla to i na kostkách a to hlavně díky tomu, že je odpružená. Já jsem maximálně spokojená. Představte si holky, že teď jí nějaká paní vydražila na MMA za 1800 Kč. Ach jo, to má ale někdo štěstí.
Ještě jsem přidala tatínka, aby mu to nebylo líto. Přece jen jí kupoval on :jazyk: .

Příspěvek upraven 30.11.10 v 08:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
30.11.10 08:05

chaala díky. Žlutá je krásná. Měla jsem jí vytouženou. Je pravda, že je trošku nepraktická, ale asi když se bude snažit být na ní člověk trochu opatrný, tak jí nebude muset pořád prát. A já jí mám hlavně opravdu na nákupy, tak si myslím, že neva, že je tak světlá. Mám ráda veselé pastelové barvičky, takže proto jsem volila žlutou. Je veselejší než ta černá apod. a já měla do teď kurva blbej život :cry: (pardon za ten výraz, ale jinak se to nedá) a tak se snažím obklopovat veselými věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
30.11.10 12:45

Verondra,tak koukám, že se nám líbí stejné kočárky :mrgreen: X-lander jsem taky vybrala. Já jsem tu nunu chtěla už v létě a hned žlutou. To jsme ji ještě nekoupily. No a teď na podzim jsme zase řešili golfky, ale proti žluté byl trochu manža, tak jsem přemýšlela o jiné barvě a žádnou jsem nemohla vymyslet :mrgreen:
A ať už je u Tebe jen dobře :-)
Teda, ta cena z MMA 8-o …to si někdo udělal pěknou radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
1.12.10 12:43

Ta nuna na MMA byla fialová a paní už jednou prodávala nunu, ale tu žlutou, jak tam měla fotku, vím to, protože paní od které jsem kupovala nunu já, si tu její nunu žlutou vyaukcovala už před 3 měsíci. A prý ji přišla až po měsíci d platby, kdy si myslela, že jí nic nedorazí- tak to asi taková výhra nebude. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
8.12.10 22:19

Tak už mám nunu doma :-) Zatím jsme provedli pouze projížďku po bytě. Líbí se mi, jak se dá lehce složit a rozložit. Celkově mi přijde lehoučký při jízdě.Zkusila jsem si nasadit pláštěnku a to dá kapánek zabrat :nevim: (už jste to tady i psaly). Zapínání pásů jsem zvládla, ale chvilku jsem musela trénovat. Vyzkoušela jsem i fusak, zatím je nám v pohodě, ale tak za rok už nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
9.1.11 16:41

pláštěnka na NUNA BUGGY

Ahoj,
pořád musím nad Nunou přemýšlet a jsem zase k ní velmi nakloněná. Jen se chci zeptat, jak to máte s pláštěnkou. Vím, že je to věc, kterou teda moc dobře nevychytali. A tak by mě zajímalo, jestli jste to vyřešili nějakou univerzální. Díky Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.1.11 20:26

Jani,já jsem žádnou jinou pláštěnku nekupovala. Tu od nuny jsem měla ve vybavení, tak ji budu používat. Ono se to na těch stranách prostrčí, jen musím získat ten grif. Spíš nahoře nechám trochu boudičku přivřenou, abych se mohla k dceří lehce dostat…ona ta pláštěnka nad boudičkou je taková volnější, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.1.11 11:12

velké dítě

Ahojky holky, tak jsem pročetla celou diskuzi a jsem stále na rozpacích. Mám chlapečka, který se rád vozí a v říjnu mu byly 2 roky :-( U jsem musela koupit ten největší sporťák, který existuje - Jané Nomad :-) opravdu každý den jezdíme. Ale v létě snad už bude chodit víc a navíc do těch nákupních center jsem občas líná tahat velky sporťák, ikdyž Honzík v něm má pohodlí a rád tam i spinká. Ale v červnu jezdíme vždy na dovolenou, teď jsme měli vždy CasualPlay Downtown, ale tam už byl vloni prcek jen tak tak, tak si myslím, že letos už asi ne. Navíc těch peněz a vloni nám aerolinky trošku kočárek poničili :-(
Chtěla jsem i Bugaboo bee, jeli jsme ho koupit, ale Honzík se tam nevešel … máme asi 91 cm a 15 kg ve 27 měsících. Na rovinu, vejde se v létě do Nuny? Nebo jaké golfky jsou prostě aspoň trošku polohovatelné a velké, tak abychom se tam vešli? Jinak snad budu muset letět s Nomadem :-(
Díky za jakoukoliv radu a pomoc.
Jinak jsem koukala i na polohovacího Zappa, ale ten bude pro nás asi hodně maličký, tyhle vajíčka jsou strašně maličká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.1.11 12:39

výška nuna

ahoj holky,

tak jsem pročetla diskuzi, zkoukla fotky a pořád se na nunu nemůžu vynadívat. jen mě trápí výška. Já mám skoro 190cm, tak se bojím, aby mě z nuny nebolely záda. jste tu některá tak vysoká? Nebo vaši chlapi a jezdíte bez bolesti zad.
Já jsem ted rozmazlená z inglesiny trip, ale při dvou dětech se špatně manévruje, když nemá spojený rukojeti a taky dost nohama narážím do koleček. tak to chce na jaro změnu.
díky moc za reakci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
28.1.11 18:57

jee ta vyska by me taky zajimala, ve videu na kočár je videt ze te pani je tak tak akorat vyskove, no a buhvi jak je vysoka ze?… a taky by me zajímalo jak moc se dapolohovat zadova operka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.11 10:47

výška

Ahoj VYDRO01! Mám chlapa vysokého 193 cm. Včera jsem se ho schválně ptala, jak se mu jezdí s NUNOU :-) . Odpověděl, že super a že vřele doporučuje. Záda ho vůbec nebolí. Nemá s ní sebemenší problém. Vřele doporučuje, páč s jinými kočárky jezdit nechtěl, ale od té doby, co máme NUNU, tak řídí velmi rád :lol: . Rukojeť je teleskopická, tak neváhej!!! Je to bezvadný kočárek! Náš miláček :-P . Pokud chceš, tak mrkni na fotku, kterou mám v jednom z příspěvků v této diskuzi. Je na ní právě můj drahý s NUNOU. PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.11 10:49

Freeonit, tebe asi moc nepotěším. Polohovat se tak moc nedá. Jen do polosedu. Miminko si v ní asi moc nepospí. Je to kočárek opravdu spíše už tak pro roční díťátko a starší…, ale za to pak fakt suprový!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
29.1.11 17:00

Vydra01, můj manžel má jen 185cm, ale s nunou jezdí v pohodě…žádné nakopávání kočárku. :palec:

Freeonit, u nuny není skoro žádné polohování. Jde pouze o mírný polosed, jak už psala i Verondra. Moje dcera(13m) v nuně v pohodě usne. Teď jsme byli na horách a horský vzduch ji hned uspal v sedě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.11 19:57

šířka

Jejko, tobě jsem zapomněla odepsat :-D . Náš malej má 85 cm a váží 11 kg. Musím říct, že vůbec nepřemýšlím, že bych kupovala nějaký jiný kočárek. Věřím, že nám vydrží do 3 let. Teď, když je nabalený to vypadá, že je tam tip ťop, ale zdání klame. A v létě....., když bude jen v kraťáskách a tričku, tak bude v NUNĚ vyloženě plavat :-D . Myslím, že nemáš proč váhat. Nejlepší bude, když si zajdeš někam do obchodu, kde NUNU mají a malého tam posadíš. Sama uvidíš a jistě odhadneš, jak na tom budete v létě. Držím palce při rozhodování a pak písni, ju! PA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí