Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3241
2.10.10 13:41

Je fakt super, no já ji mám do obchoďáků a tak, takže určitě ji využijeme a překvapila mě, mám štěrkový chodník a jela úplně super, to pliko se mi už sekalo.

MHH můžu se těještě zeptat, jak se Ti jezdilo s buzzem v zimě???Nikde jsem to nenašla-žádné recenze a tak. Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
2.10.10 13:43

Jé a ty máš taky tu lekorici, já chtěla původně žlutou, ale teď se mi moc líbí ta hnědá, hlavně máme i oblečky z buzze v hnědo-tyrkys tak to bude super. .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.10.10 14:22

já jsem docela koukala jaká barvička nakonec ta lékořice je, myslela jsem že je více černá ale takhle jak je do hněda a ještě když svítí sluníčko tak se tak zlatavě třpytí a je to fakt luxusní barvička

naši bydlí v okrajové části města a mají tam nezpevněnou silnici a klobouk dolů jak to nuna bez problému zvládla!

já jsem buzze na zimu neměla(měla jsem ho od března) já myslím že to s ním bude v pohodě ale asi bych doporučila dokoupit to teréní kolečko pokud ho nemáš, s kočárkem se jezdí o 100% líp a zvládne i terén

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fejz
2.10.10 15:24

čím vyčistit?

Dámy, už jste některá čistila (žlutou) Nunu? Převrhla jsem dnes do ní kafe, takže je odshora dolů pokydaná - dá se ten potah nějak sundat a strčit do pračky?

• Citovat
  • Upravit
Fejz
2.10.10 15:27
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky tak dneska jsem se stala majitelkou nuny.
Náhodou jsem koukla ráno na mimiaukce a byla tam. :-)Je super, hned jsem si pro ni zajela, protože paní, co prodávala bydlí asi 10minut od nás. :-) Zatím se pere potah v pračce, ale jsem moooc nadšená. :-)

Aha, takže dá! :D Měla jsem nejdřív číst a pak teprve psát. Takže jdu vyhrabat návod a svlíkat Nunu.

• Citovat
  • Upravit
360
6.10.10 22:19

včera jsem byla na procházce a viděla jsem nunu s tím fusakem (lze odepnout a používat i jako nánožník) a vypadalo to faaaakt moc krásně..takže plánuji koupit fusáček, abychom mohli občas vyjet i v zimě, pokud tedy nebude tolik sněhu jako loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
7.10.10 10:16

Marro, taky jsem nad ním uvažovala, ale pak jsem zkusila dát jen tak nánožník, co mám, ale vůbec, celkem nechápu, jak by měl držet pod těma nožkama, když nejdou zvednou, dala jsem to až dolů a to se mi zdálo, že ho musím táhnout po zemi. :-)
Holky nemáte to někdo, že byste to nafotily?Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.10.10 20:44

nevím, jaký nánožník myslíš. Každá značka kočárku dělá svůj nánožník právě že jen tak nějaký nepasuje správně na každý kočárek. Já si budu kupovat ten originál nebo budu používat fusak Bunker, ten se do nuny vejde a nikam nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.10.10 08:34

No to chápu, ale ani jako teoreticky tam nemá jak držet. :-) Já jsem naštěstí zkusila fusak z buzze a pasuje perfektně a ještě je v úplně stejné barvě. Jinak nuna je fakt skělá, přesně splňuje mé požadavky. Skladná, lehká a úúplně miluju to ovládání jedním malíčkem a skládání. Jen rukojeť jsem mohla mít o kousínek i vyšší, ale já jsem vysoká. No a zvládá i mini terén, takže naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
13.10.10 21:32

Tak to máš dobře vymyšlený, a ušetříš:). Já se chystám ten origoš fusak koupit příští měsíc, tak sem pak dám fotku pro zvědavé:) Doufám ale, že to mají teda vymyšlené, aby to drželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.10 13:10

Tak to už se těším, jestli bude fakt super, uvidím a možná taky pořídím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.10.10 08:12

Včera mě opět nuna překvapila, do košíku se vejdou 3 zimní bundy, je tedy fakt obrovský, protože to vůůůbec nevypadá. Jsem mooc nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
24.10.10 10:07

ahoj holky, přidávám se k obdivovatelkám Nuny. :-) :srdce: Moc se mi líbí a mám v plánu je pořídit po svého synka (zatím jsou mu teprve 3 měsíce, takže spíš tak na jaře). Mám dotaz - u nás ve městě jsou všude kočičí hlavy (dlažební kostky), nemáte zkušenost jak se na nich jezdí? Zvládne to podle vás Nuna? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.10 10:19

nelis kostky zvládne dobře bez problému s nimi projedeš lehčí terén ale dost rachtají sice míň než ostatní golfky ale stejně jsou slyšet, ale měla jsem zappa a chipolino omnia a ty teda rachtali o dost více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.10.10 10:20

Nelis to netuším, ale asi to bude hodně drncat, ale to asi každé neodpružené golfky. Ale zase je fakt, že terén zvládají dobře. Nevím, my tu dlažbu nemáme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí