Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak holky, mám ji také!!! HURÁ!!! Jsem šťastná jak blecha. Nelis, tobě musím moc moc poděkovat. Nebýt tebe, tak ho ještě nemám a Jéžíšek v podobě manžela nebude tak štědrý. Ale slevový kuponek se mu líbil tak jsme vyrazili. Měli jsme ohromné štěstí. V BABYPARKU měli poslední vystavený...... a žlutý! Takže super! Ačkoli je trošku ta barva nepraktická, mám ho stejně spíše po obchoďákách a na pozdější výlety. Hned jsme s ním zajeli do Ikei a já jsem se s ním parádila a nadnášela
. Malej je v něm spokojený. Opravdu tam má spoustu místa.
A K.a.c.k.a. měla pravdu...... složený v autě je bezkonkurenční! A tohle přesně jsme potřebovali. Teď budu ve městě každou chvíli. Ježíš, to ale utratím peněz
.
Abych to shrnula: sakum prdum se vším co se dá k němu koupit(krom slunečníku) nás vyšel na 3700 Kč. Tak myslím, že to už je fajn. A když jsem viděla tu vymakanou pláštěnku, nevěřila jsem svým očím
.
Nelis, zasloužíš si odměnu
. Co by sis tak přála
?
Verondro, tak to je super, a máš prosím Tě i fusak???
A pak dej fotečky.To je super kup, to já tu svoji mám bez pláštěnky i moskytiéry i fusaku, jen holou nunu. Takže je to super. ![]()
k.a.c.k.o. mám i fusak. Je taky super! Pěkně na magnetky. Fakt vychytaný. Nějaký teplý beran to není, to je jasný, ale postačí pro ty větší dítka bohatě. Tento rok nám půjde 100%, máme vyzkoušeno a příští rok už stejně ve fusaku nejspíš nebude. A bůh ví, jestli zas neobjevím jiný kočárek
. A taky je dost možný, že už ani nebude v kočárku chtít být. Fusak nás vyšel na 700 Kč a pláštěnku s moskytiérou jsme dostali zdarma. Pokud by jsi chtěla pláštěnku s tou moskytiérou - je to set, tak v jediném BABYPARKU(I NA NETOVÝCH STRÁNKÁCH) ho mají za 299 Kč. Jinak všude jinde za 699 Kč. Nechápu ten rozdíl, ale ptala jsem se na to a fakt to platí.
Fotečky určitě přidám!
tak to mám radost - jsem z ní nadšená stejně jako ty!
Pláštěnku budu muset doobjednat,ale to až později na jaře třeba a i ten fusak…no uvidíme, třeba půjdou ceny časem trochu dolů - já mám Nunu zatím schovanou, Tobíšek má teprve 3 měsíce. ![]()
Jinak já mám barvičku šedou, tu jsem chtěla původně, pak jsem se zamilovala do lékořice, ale tu tam neměli, tak jsem vzala šedou a jsem spokojená.
Už se těším, až s ní vyrazím.
to se to tu rozjelo, za chvilku člověk ani neuvidí jiné golfky než nunu!
někdo tu hodnotil, že je nuna malá, že se do ní nevejde 1,5r dítko - tak já v nuně vozím i starší dceru (je šťastná, když se může aspoň chvilku svést) a té jsou 4 roky!!! váží tedy jen 16kg, ale měří 100cm. Takže nám na syna vydrží ještě dlouho.
těším se, až sem přibude ta fotečka originál fusaku, pořád to zvažuju, jestli ho nekoupit…ale jelikoš s nunou venku moc přes zimu jezdit nebudeme, mám jí také jako super skladný kočár v autě na nákupy a tak, tak si pořád říkám, že je to zbytečné. A kdo ví, jestli příští zimu nebudu mít už zase jiný kočár:) Nunu si ale nechám i tak:) je to můj miláček
Tak holky, šli jsme koupit Nunu…a náš malej v ní nechtěl vůbec vydržet! Uplně zuřil. A to je usměvavej, kočárek miluje a nikdy nezuří.
Takže manžel řekl, že nunu ne.
A taky mi řekl (manžel), že když už tam jsme, tak neodejdeme bez golfek. Měla jsem ještě vytipované sí completo, ale to byla teda rachotina! No a nakonec manžel vybral Chicco Litleway. Nemůžu nad tím moc uvažovat, protože je mi to líto. Ale malému se líbí a dobře se mu v nich sedí i spí. To je nejdůležitější ne? Tak třeba budeme spokojeni.
Jeanice, to je jasný! Pokud je malej spokojenej, je to to nejdůležitější, ať je to v jakémkoli kočárku. Ber to tak, že si ho vybral on...... a co by jsme pro ty naše broučky neudělaly
?! Je jasný, že ti je líto NUNY, ale určitě budeš i s tímto kočárkem spokojená. Pokud máte prostornější auto a kočárek se Vám tam v pohodě vejde, tak to neřeš. Já si NUNU vysnila hlavně kvůli skladnosti ve voze a jednoduchosti skládání...... a samozřejmě je to pro mě i designová záležitost
. Jsem s ní maximálně spokojená a manžel je přímo nadšený, tak mě to hřeje u srdíčka. Malej naštěstí neprotestuje. Už jsme i fotili. Zatím bez fusaku. Fotky přidám co nejdříve.
Drž se a nemuč se! Budeš spokojená, uvidíš! PA
Přesně tak, malý mi sice taky v obchdě řval a nechtěl být, ale nunu úplně miluje, nejraději by jedil jen s ní.
Kamarádka má liteway a je s nimi moc spokojená.
Přesně tak, malý mi sice taky v obchdě řval a nechtěl být, ale nunu úplně miluje, nejraději by jedil jen s ní.
Kamarádka má liteway a je s nimi moc spokojená.
Dnes jsme poprvé použili pláštěnku. je teda vymakaná, na kočárku vypadá super, ale to nasazování…je na suché zipy, které se musí vsunou mezi konstrukci a potah a potom vlastně zalepit okolo trubky konstrukce. Není to nic složitého, ale udělat to na 4 místech zabere dost času…určítě mě to trvalo 5 minut - a to jsem chtěla jen popojet od auta k doktorce (asi 400m) ale strašně pršelo. A připevnit se musí, protože jinak to nedrží. Takže tohle páni designéři nedomysleli…většina pláštěnek se jen hodí na kočár a tradá. Tohle je fakt pracný. A taky druhá věc, chtěla jsem malému upravit deku, ale to bych musela zase sucháče odepnout alespoň na jedné straně…mohli tam udělat nějaké okýnko. No prostě po praktické stránce se jim to nepovedlo. A nebo mi něco uniklo
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…už asi týden se rozhoduji mezi nunou a zappem xtra. Dneska jsem byla i v Praze, abych je okoukla naživo. Zappa jsem viděla, moc se mi líbil, ale nuna už nebyla, včera ji prodali
U nuny se mi líbí její skladnost do auta a i rychlejší složení než u zappa. Objednávala jste některá nunu přes net, i když jste ji nevyzkoušely? A v pohodě?
k.a.c.k.a.1. už jsem ji objednala včera večer
Manžel už ze mě úplně rostl, co všechno jsem si k tomu vyhledávala…jako na vědeckou práci.
![]()
Přesně tak jsem to študovala i já. Teď nelituji...... a ty taky nebudeš, uvidíš!
Jsem z ní nadšená a všude o ní mluvím. Už si i připadám blbě, ale nedá mi to
. Pak písni, co na ní říkáš. Jakou barvu sis objednala?
jéé fotečka super! Nuna ti moc sluší!
Vidím, že máte taky kostky nebo co to je - drncá to na nich moc? ![]()