Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
hm…no, já jsem měla na Leonku (3) golfky Inglesina Trip a více než ony asi nebude rachtat nic.
Ono s těma golfkama a rachtáním si stejně asi nepomůžu…dělají to podle mě všechny. Už u prvních golfek jsem se nechala přemluvit (chtěla jsem Nipi) a pak jsem toho litovala /protože je to asi jedno/, takže teď zatím Nuna stále
vede…
nelis oni jsou trošku odpružené takže pérují takže s dítkem to moc nedrncá ale kola rachají ale to dělají asi všechny golfky prostě mají malé plastové kola tak je to jasné, já mám teď bugaboo bee a ty teda jako jediné nerachtají
ale nunu si stále necháváme tu nedám je fakt super určitě si jí kup nebudeš litovat je úžasná
přečtu tvůj příspěvek manžovi, prodám Inglesinu a jdu na to! ![]()
Dokonce jsem někde viděla aci na nunu s fusáčkem kolem 4300,– Ale nevím kde. ![]()
kačí já jsem teď koukala na malvíkovi že mají novou nunu + fusak + pláštěnka + moskytiéra za 4990,– to je fakt super nabídka
nelis ani manžel nebude litovat, ten můj je fakt chudák máme už 9 kočár ale jedinou nunu chce aby jsme si za každé situace nechaly je to jeho miláček a prostě jí nedá ![]()
jojo, nuna je první kočár, ze kterého je nadšený i můj manžel. Moc jí chválí a nedá ji z ruky. Já mu pořád ukazuju Beečka, ale ty jsou podle něj naprosto ohyzdné, takže mám smůlu. Jsou ale můj vysněný kočár. Kdybych ho sehnala za tak úžasnou cenu jako ty, malahodná, tak prdím na manžela a kupuju Bee.
minulý týden jsem vyrazila s nunou poprvé na delěí chození do města, samé kočičí hlavy, a kočár to zvládl nad mé očekávání naprosto bez problémů. kolečka trochu rachtaly,ale tak stejně jako třeba můj starý jané nomad, se kterým teď musím jezdit zatímco je nový slalom na reklamaci s kolama.
dala jsem do nuny fusak bunker i s teplou vložkou, malej měl péřovku, a vešel se do kočáru naprosto v pohodě.
Košík se nezdá, ale je opravdu prostorný. Také se divím, co se do něj vše vejde. Akorát přístup je malý.
Jojo, kočár se fakt nezdá, přístup je malinký, zase je to dobré proti zlodějům:-)A ,ůj manžel si jej taky pochvaluje, dokonce s ním rád jezdí a malý ten jej miluje, že si do něj leze jen tak na chodbě. Takže taky doporučuju, původně jsem chtěla zapp xtra, ale měla jsem i obyčejný zapp, a tento jezdí snad ještě lépe, takže nuna už nám zůstane. Jinak Bee je i můj sen. Nějaká paní prodávala bee+ za 6500,– no ale na maily nereaguje.
Takže asi nějaký podvod.
to je stejně divné že tu nunu mají ti naši chlapi tak rádi co?ten můj když s ní jede tak si jde jak páv ![]()
kačko pluska za 6500,–
![]()
http://deti.bazos.cz/…aboo-bee.php
psala jsem paní několik emailů i od mamky a ani na jeden nezareagovala, a to mám opavu 16km, psala jsem jí, že bych si dojela osobně. Tak asi proto- nějaké šmečko.
to je fakt hoooodně moc málo peněz a asi proto že jsi psala že bys přijela osobně tak nic nepíše ale kdyby to dopadlo tak to teda kloubouk dolů za takovou super nabídku
my jsme dneska vytáhli už fusak máme ten od elodie a krásně pasuje i do beečka
Nááádherný fotečky, to beečko je prostě luxusní…jak jen to vysvětlit tomu mému mužíčkovi.
Ahojky,zvažuji koupi Nuny.Mám možnost koupit Nunu za krásné penízky a je už přešitý do lehu.Můžete mi poradit,jestli stojí za koupi na zimu?Kamarádka mě přemlouvá,ať jí prodám svůj Casual s4,tak pokukuji po novém kočárku,ale klasické golfky nechci,kor na zimu.Nuna mě okouzlila,ale nevím,jestli se do ní vejde fusák,možná by mi tam šel z Casualu,ten si nechávám a možná i z Casualu nánožník?nemáte to holky odzkoušené?Předem děkuji za odpověď.
dajo, to záleží, jak staré máš dítko. A taky je otázka, jaká bude zima. Jestli bude sněhu jako loni, tak bych si raději nechala větší sporťák. Žádné golfky nejsou zrovna super do sněhu, ani nuna. Kde jsi sehnala nunu přešitou do lehu? To je dobrý. Já mám teda teď sporťák na reklamaci, tak používám jen nunu, mám v ní fusak lodger a malej v ní krásně spinká i když neleží. Až mě to překvapilo, jak je v tom kočárku spokojený i na dlouhých procházkách.