Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
10.11.10 08:51

Ahoj Jackleg,

prosím tě, dorazila ti NUNA :wink: ?
Jsi spokojená?
Uvažuji o koupi, ale nechci kupovat zajíce v pytli, tak študuji co se dá. Navíc bydlíme na vsi, tak by mě zajímalo, jestli se s ním opravdu dá jezdit i po přírodě, jak všude píší a jestli ty kolečka jsou fakt gumový. Náš drahoušek zabere celkem dost místa :lol: , má 10 Kg, tak jestli se do něj ještě vejde.
Moc ti děkuji za případnou odpověď. Hodně mi to pomůže v rozhodování, fakt! Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.10 10:45

Jsem taky ze vsi a kočár terén zvládne, ale tím že je hodně nízko nad zemí se s ním prostě nedá jezdit po drnech.
Můj malý má 17m, ale jen Cca 11kg a jsou mu super, podle mě je nuna spíše vlodnější pro větší děti, než pro malé. Jestli máš větší dítě, podle mě by možná bylo lepší pliko, měla jsem ho a pro velké děti je nedocenitelné. Fakt super, kdybych potřebovala kočár i na normoš ježdění a né jen na lítačku, tak si pliko nechám.
Na slovensku mají nunu i s fusakem, pláštěnkou a moskytiérou za cca 4300,– + 5 eur doprava. Původně jsem si ho tam chtěla kupovat, ale pak jsem si ho vyaukcovala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
10.11.10 11:52

k.a.c.k.o a prosím kde na slovensku? To je super cena!! Já teda tím, že jsme ho hned nekoupili, tak ještě zvažuji Peg perego sí completo, ale manželovi se nelíbí a pro mě jedinej problém je to polohování zad,ale zase kamarádka, co má o půl roku starší holčičku tak říká, že v kočárku už malá vůbec nespí..tak nevím. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.11.10 11:53

Díky za info. Kde sis ho vyaukcovala? :roll: A jestli můžu tak za kolik?
Já nejraději aukcuji na MIMIAUKCE.CZ, na tom fakt ujíždím 8-o :dance: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.11.10 12:38

Ahojky,zkus se podívat na bazoš.Tam je jedna paní prodávala za 2800Kč,ježděné 6 měs.,tedy ještě v záruce a měla je i přešité do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
10.11.10 12:41

tady je email na tu paní,jsou ale fialové
bursovi@email.cz
Já jsem je strašně moc také chtěla,ale rozmyslela jsem si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.10 14:34

Hm, tak na tom slovensku už je mají za 5200,– což je dost!
Vyaucovala jsem je taky na MMB za 2500,–
Síčka jsem měla, je to něco úplně jiného, jsou super, ale já to mám hlavně na cestování a zaberou celý kufr. Nejlepší je to ozkoušet v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.11.10 15:09

K.a.c.k.o díky. Píšeš, že je máš hlavně na cestování. Kvůli tomu je chci právě také. Jezdím často do města ( jinak by mě tady na vsi klepla pepka :-? ). Jak jsou v autě skladné? My máme Fabii combi. Jinak cena za kterou si je vydražila je teda super!!!! :potlesk: Jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.11.10 18:08

No právě, že do auta jsou bomba, však uvidíš, jediné skladnější golfky, co jsen měla byl zapp, ale toto složíš a rozložíš jedním tahem. Já mám lekorici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.11.10 20:19

Hurá!!! Tak to jsem ráda. Mám ještě trojkombinaci, teď už sporťák a to je v autě masakr. Nedovedu si představit nemít combi auto. Nejeli jsme kvůli tomu ani na dovču :cry: , páč malej byl na golfáč ještě malej a vzít náš kočár, tak už bohužel nepoberem vůbec nic :-( . Koukala jsem, že se už dají i v setu pořídit za 3790 Kč. To už by asi i šlo. Třeba se Ježuch plácne přes kapsu :lol: :-P . Moc se mi líbí ten žlutej, ale asi je ta barva nepraktická :-o a. Díky za rady a za pokec.....pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
12.11.10 19:05

ahoj holky, omlouvám se za zpoždění odpovědi (postihla nás střevní viroza), ale ještě jsem to stihla. :-) Všechny obchody, ve kterých jsou slevy najdete na www.maminka.cz nebo v casopise Maminka. Je tam i spousta internetových obchodů, ale v těch je většinou jen 10% (i tak je to aspoň něco). Ale v některých kamenných je 25% (třeba Babypark, Malvík…) a to už Nuna vyjde na 2990 Kč. Mě ji kamarádka koupila v Brně, měli jen jednu, barva grey. Chtěla jsem více lékořici, ale ta šedá se mi líbí taky. :dance: Ty slevy platí do neděle, tak to zkuste ještě prozkoumat a využít - kdybyste potřebovaly heslo na slevu do eshopu, tak já tu Maminku doma mám, tak písněte a já vám to heslo řeknu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.11.10 21:56

Nelis, ty jsi ohromná! Teď ještě honem sehnat maminku 8-o . Už se na tom pracuje. Drž palečky ať se mi zadaří a nejpozději v neděli vyrážím do Pragu. Pak písnu a snad i budu odměňovat, pokud vše klapne :palec: :potlesk: .Díky, díky, díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
12.11.10 22:13

Taky jsme dnes byli v Brně v Babyparku. Jenže mě se prostě ta šedá nelíbí :-( nehodí se nám k ničemu, co už máme koupený. :-( Velmi doufám, že Malvík v Praze bude dost zásoben. Zrovna v neděli odjíždíme na týden do Prahy k babičce, tak doufám, že už nebude pozdě. :-( Hrozně bych chtěla tu lékořici. A pokud nebude, tak aspoň tu žlutou..ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
14.11.10 18:44

Tak Nuna už je doma! Je jedním slovem božská!! :dance: :dance: :srdce: :dance: :dance: Jednoduché skládání, ten pololeh na odpočinutí podle mě bohatě stačí (na dlouhé spaní ne, ale na 20 min zdřímnutí klidně) a vleze se do ní krásně a pohodlně i moje 3 letá dcerka, takže jsem fakt nadšená! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
14.11.10 22:01

A jakou barvu nakonec???
Nepř.kacka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie