Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
děkuji za radu. Ano v pondělí jedeme do Prahy, tak se chci zastavit v Babyparku, kde ho snad budou mít skladem a uvidím, jak je veliký. Moc se mi ale líbí, a většina maminek je spokojených … tak snad i nám poslouží. Zatím děkuji a určitě napíšu co a jak. Věrka ![]()
Jasně Jejko, těším se na tvůj příspěvek. Také jsme pro NUNU jeli do BABYPARKU. Ještě k té dovče chci říct, že je to ideální kořárek, protože je fakt skvěle skladný a všude se vejde a myslím, že opravdu hodně vydrží díky perfektnímu odolnému materiálu, takže by ses o něj ani nemusela bát. Snad jen, že by nějakou chtivou maminku okouzlil tak, že by ti ho ukradla
, ale to bych ti samozřejmě nepřála. PA
Ahoj ženy,
prvne díky Verondro, na fotku jsem samo koukala a zkoumala. Nakonec jsem zjistila, že jsem bláznivá matka, co to prostě nevydrží, ani jen do čtvrtka, kdy muž pojede do Prahy, a nakonec si nunu objednala. Taky díky vám všem holkám, protože jste jej supr vychválily.
Tak ted už jen čekám až dorazí a my vyrazíme.
Paní z Malvíka mi psala, že mají jeden na skladě licorice, ale bez fusaku a pláštěnky. Tak asi ještě zkusím, že by se tam nakonec Muž ve čtvrtek mrkl a třeba ho rovnou vzal. Bůh ví jak to se mnou, bláznivou , dopadne.
Hned jak teda bude nuna doma, hodím Vám sem fotku, třeba i s fusakem a uvidíte jak je matce o výšce 187 cm. ![]()
Jinak k diskuzi o velikosti. Ze zkušeností s mýma chlapama. Ted máme inglesina trip, supr golfáč, zatím nej , co jsem zkoušela,je to klasika, nuna klasika není, proto ji chci a hlavně má spojený madlo, což u dvou dětí člověk víc ocení. Inglesina je uzoučká, malej má ted rok 11kg a 83 cm a je tam i s lodger fusakem naprosto spokojen a ještě má místo, takže nuna, která je širší, bude bezproblémová. K tomu polohování zad. Každý dítko je jiný, ale u batolete si myslím, že je to jedno, stačí trochu, dyt jak spí v autosedačce?! Náš Davča je kašlací od narození, takže je zvyklý spát vyvýšeně až skoro v sedě. takže my polohování zádíček neřešíme. Polohování nožiček je na nic a madlo nepoužíváme ani na velkým kočáru.
Ale jak říkám, každá mamka jiná, každá mimi jiný, asi proto neexistuje ideální kočár. ![]()
Vydro01,, dobře jsi udělala!
Jen ještě k tomu fusaku. Nevím, jak staré máš děťátko, ale fusak není příliš prostorný (náš malej se tedy do něj vejde, má 85 cm a 11 kg, ale myslím, že příští rok ani náhodou) a hlavně není příliš teplý! Přirovnala bych to s píš k nějakému nánožníku. Takže rozhodně to není na tyto zimní mrazy. Já pokud vyrážíme ve velké zimě, tak to řeším jiným fusakem. Mám od TCHIBA takový super teplý. Má vzadu takovou tu gumu na přichycení k opěrce a skvěle tam drží. Sice se barevně moc nehodí, ale zase je malýmu aspoň teploučko. Takže pokud mohu poradit, raději si přiobjednej pláštěnku a na fusak se vyprdni
. Myslím, že se mnou budou souhlasit i ostatní majitelky NUNY.
Tak pa pa a dobré pořízení! V.
Holky prosím vás, dá se s nunou jezdit i ted v zimě???
Zdají se mi docela malé kolečka.
Díky
Jéé, teď jsem si pozdě všimla, že tam míry prcka máš
. Jsem to ale blbec! Takže jasně platí to, co jsem ti psala! Prď na fusak, nahraď jiným, páč k lékořici se ti bude hodit každý. Výborný je třeba od EMITEXU, ten prodlužovací. Raději vol tu pláštěnku, více užiješ!
.
Rukojeť je super, řídím ukazováčkem a NUNA jede sama
. Taky mě štvalo, že v krámě držím jednou rukou kočár a v druhé košík a ani za bohem jsem nemohla nakoupit
. Proto jsem se toho šmejda zbavila a pořídila si NUNU.
Linolo, nezkoušela jsem jezdit ve sněhu. Zatím spíš jen po obchoďákách a po venku, kdy ale nebyl sníh. Takže přesně ti to neřeknu. Možná, že díky nízkému podvozku by jsi narazila na nějakou tu překážku, bohužel. Asi bych do horských terénů volila jiný kočárek
. Možná, že má nějaká maminka zkušenost a poradí ti. Já bohužel nechci malovat čerta na zeď, ale ani ti dávat nějaké naděje.
Linola píše:
Holky prosím vás, dá se s nunou jezdit i ted v zimě???
Zdají se mi docela malé kolečka.
Díky
Nuna je golfáč a obecně se se všema golfáčema ve sněhu špatně jezdí. Myslím tím čerstvě napadaný i rozbředlý sníh. Já jsem s ním teď byla na horách, cesty byly upravené, udusaný sníh a to se nám jezdilo dobře.
Verondra píše:
Linolo, nezkoušela jsem jezdit ve sněhu. Zatím spíš jen po obchoďákách a po venku, kdy ale nebyl sníh. Takže přesně ti to neřeknu. Možná, že díky nízkému podvozku by jsi narazila na nějakou tu překážku, bohužel. Asi bych do horských terénů volila jiný kočárek. Možná, že má nějaká maminka zkušenost a poradí ti. Já bohužel nechci malovat čerta na zeď, ale ani ti dávat nějaké naděje.
nechci do hor, jsme ve městě. ale i tady občas sníh prostě je.
Vydro01, my ten fusak máme a je opravdu hodně slabý. Podle mě by to měli nazvat jen nánožník. Takže není nutný.
holky jakou jste si koupili na nunu tasku? a neni ten nánožník nebo fusak či co to je nějakej malej? máte některá od jiné firmy?
Freeonit, já už tašku neřeším. Postačí nám jedna, dvě plíny a ubrousky, hrníček s pitím. Mám na něm zavěšenou takovou tu síťovku na kočárky v barvě za pár šlupek. Myslím, že jsem ji kupovala v KIK za 60 Kč. Pro mě je ideální a jsem s ní maximálně spokojená. Dost toho pojme , pěkně drží a vůbec mi nepřekáží a dokonce na něm i hezky vypadá! Myslím, že klasická velká kabela by tam asi vadila. Taky košík je celkem prostorný, samo že ne na nákupy, ale schovám do něj peněženku, sůši a pití pro prcka a díky tomu, že je vysouvací, tak mi z něj nic nevypadne a není do něj vidět.
K tomu fusaku: jak jsem již psala v minulém příspěvku, já mám termo fusak od TCHIBO a je perfektní. V akci mě stál pouhých 249 Kč. Doporučit bych mohla i EMITEX.
Takže u mě je to takhle
.
Freoonit, můžu zkusit fusak přeměřit. Chtěla jsem vložit fotku dcery s tím nunafusakem, ale asi se mi to nepovedlo. ![]()
Jéé, Chaalo, to je pěkná fotečka! Přesně vystihuje fusak a i polohování
. Super! Jsi šikulka
.