Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
9.2.11 20:47
Verondra píše: Žlutou kde kdo jo?! :pocitac:
Tak teď se mě to tedy dotklo :cry: :cry: :cry: .
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou :potlesk: . Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem :dance: . Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova! :jazyk: :-D

jééééé,Verondra, já se taky chtěla ozvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám žlutou nunu a široko daleko jsem s ní nikoho neviděla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 20:54

No proto!!! :lol: :-D :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 20:56
chaala píše:
Verondra píše: Žlutou kde kdo jo?! :pocitac:
Tak teď se mě to tedy dotklo :cry: :cry: :cry: .
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou :potlesk: . Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem :dance: . Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova! :jazyk: :-D
jééééé,Verondra, já se taky chtěla ozvat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám žlutou nunu a široko daleko jsem s ní nikoho neviděla :palec:

Chaala, to jsem ráda, že jsme za jedno :lol: . SUPER! :potlesk: :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 21:11

Nééé já to nemyslím zle :-) . Chci ji taky ..ale pravda je že žlutou vidím opravdu nejčastěji :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.2.11 21:19
Bogey píše:
Nééé já to nemyslím zle :-) . Chci ji taky ..ale pravda je že žlutou vidím opravdu nejčastěji :-? .

Bogey, v pohodě :mrgreen: …já nejdřív chtěla hned žlutou, pak fialovou(ale tu holky celkem kritizovaly, že neodpovídá obrázku), pak světlemodrou(ale byla fakt hodně svělá) a zase jsem byla u žluté :palec: Tak dobře vyber, tu novou kolekci Vám závidím :palec: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 21:23

a jak je to teda u té žluté letí na to hmyz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
9.2.11 21:27
Bogey píše:
a jak je to teda u té žluté letí na to hmyz?

Já jsem nunu kupovala až v listopadu, tak fakt nevím…uvidím až na jaře.No spíš doufám, že žádný hmyz neuvidím :mrgreen: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 21:32

:-D . Když jsem se na ni byla kouknout v obchodě tak mi prodavačka řekla že na to hmyz nejde ,ale tak chtěla to určitě prodat ..tak tomu moc nevěřím :-? . Tak snad to bude ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 08:02

Já ji také kupovala v listopadu, tak také čekám, co bude 8-o .
Bydlím na vsi a tady jezdím se zelenočerným kočárkem a ten je maximálně obalený černými muškami :nevim: . Máme blízko prasečák :poblion: .
Ale s NUNOU spíš jezdím po městě, tak jsem sama zvědavá. Člověk si asi nevybere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.2.11 08:51

já mám zaky zeleno cernej kocar a ten hmyz je hnus, a tedka premyslim jestli tu nunu mam objednat pres net nebo zajit do obchodu.. jak jste poridili vy nunika? bojim se aby nevrzala jak nekdo psal… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 08:55

freeonit, já jsem NUNU kupovala v BABYPARKU na 25% slevový kupon z časopisu MAMINKA. Takže supéééér! :lol: . Asi půl hoďky jsem tam s ní jezdila, vše si vyzkoušela, malýho šoupla do fusaku atpod… . Manžel si také vše vyzkoušel a odjížděli jsme nadšený a spokojení s NUNOU v kufru. Cestou jsme se stavili v IKEA a hned jsme jí vytáhli a machrovali :jazyk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.2.11 09:08

já ji kupovaa přes net, ale prvně jsem ji bya otestovat v babyparku na čerňáku a pak jsem si ji v tom internetovým obchodě přebírala osobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.2.11 12:51

Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLA :zed: Den před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 13:09
chaala píše:
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLA :zed: Den před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě :mrgreen:

Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.2.11 13:16
Verondra píše:
chaala píše:
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLA :zed: Den před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě :mrgreen:
Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl :-D

No jo, měla jsem se u tebe zastavit v Boleslavi a vyzkoušet si nunu tam:mrgreen: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí