Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Verondra píše: Žlutou kde kdo jo?!
Tak teď se mě to tedy dotklo![]()
![]()
.
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou. Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem
. Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova!
![]()
jééééé,Verondra, já se taky chtěla ozvat
Mám žlutou nunu a široko daleko jsem s ní nikoho neviděla ![]()
chaala píše:Verondra píše: Žlutou kde kdo jo?!jééééé,Verondra, já se taky chtěla ozvat
Tak teď se mě to tedy dotklo![]()
![]()
.
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou. Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem
. Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova!
![]()
![]()
![]()
Mám žlutou nunu a široko daleko jsem s ní nikoho neviděla
Chaala, to jsem ráda, že jsme za jedno
. SUPER!
![]()
Nééé já to nemyslím zle
. Chci ji taky ..ale pravda je že žlutou vidím opravdu nejčastěji
.
Bogey píše:
Nééé já to nemyslím zle. Chci ji taky ..ale pravda je že žlutou vidím opravdu nejčastěji
.
Bogey, v pohodě
…já nejdřív chtěla hned žlutou, pak fialovou(ale tu holky celkem kritizovaly, že neodpovídá obrázku), pak světlemodrou(ale byla fakt hodně svělá) a zase jsem byla u žluté
Tak dobře vyber, tu novou kolekci Vám závidím
![]()
Bogey píše:
a jak je to teda u té žluté letí na to hmyz?
Já jsem nunu kupovala až v listopadu, tak fakt nevím…uvidím až na jaře.No spíš doufám, že žádný hmyz neuvidím
![]()
. Když jsem se na ni byla kouknout v obchodě tak mi prodavačka řekla že na to hmyz nejde ,ale tak chtěla to určitě prodat ..tak tomu moc nevěřím
. Tak snad to bude ok ![]()
Já ji také kupovala v listopadu, tak také čekám, co bude
.
Bydlím na vsi a tady jezdím se zelenočerným kočárkem a ten je maximálně obalený černými muškami
. Máme blízko prasečák
.
Ale s NUNOU spíš jezdím po městě, tak jsem sama zvědavá. Člověk si asi nevybere.
já mám zaky zeleno cernej kocar a ten hmyz je hnus, a tedka premyslim jestli tu nunu mam objednat pres net nebo zajit do obchodu.. jak jste poridili vy nunika? bojim se aby nevrzala jak nekdo psal… ![]()
freeonit, já jsem NUNU kupovala v BABYPARKU na 25% slevový kupon z časopisu MAMINKA. Takže supéééér!
. Asi půl hoďky jsem tam s ní jezdila, vše si vyzkoušela, malýho šoupla do fusaku atpod… . Manžel si také vše vyzkoušel a odjížděli jsme nadšený a spokojení s NUNOU v kufru. Cestou jsme se stavili v IKEA a hned jsme jí vytáhli a machrovali
.
já ji kupovaa přes net, ale prvně jsem ji bya otestovat v babyparku na čerňáku a pak jsem si ji v tom internetovým obchodě přebírala osobně
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLA
Den před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě ![]()
chaala píše:
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLADen před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě
Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl ![]()
Verondra píše:chaala píše:Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLADen před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě
No jo, měla jsem se u tebe zastavit v Boleslavi a vyzkoušet si nunu tam:mrgreen:
![]()