Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
10.2.11 19:56
Anielkha píše:
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát :-? . Teď babo raď 8-o
na facebooku babypark.cz rikali, ze pocitaji s tim, ze cena bude vicemene stejna

super!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.11 15:51

Holky chci se zeptat jak upevňujete pláštěnku, já tam na tom novým mám nahoře u konstrukce takový poutka, ale dole to musím omotat kolem konstrukce (suchý zipy) jo a v té pláštěně, jsou v té části před dítětem, takový dva otvory (překrytá ta folie) takže malá sxe dnes celou dobu v dešti bavila tím, že vystrkovala ruce ven a že jí na ně pršelo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.2.11 17:54

Mabis, u staré kolekce to omotáváme suchým zipem nahoře i dole…docela makačka :mrgreen: , ale jinak pláštěnka super. A překrytou fólii s otvorem máme taky, jsem ji objevila až někdy při druhém nandávání…před tím jsem dumala, jak se dostanu k dceři,když bude něco chtít a říkala si, že to blbě vymysleli. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.2.11 17:59

aha, tak teď zjišťuju, že jsem asi idiot. já teda použila pláštěnku jen jednou, ale žádnou díru jsem neobjevila a právě jsem si říkala, jaká je to nedomyšlená pláštěnka. Kde jsou ty díry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.2.11 18:10

koukala jsem na ten kočárek s větším polohováním, a jen chci doplnit, že na MMB jsou šikovné maminky, které vám všijí takové polohování do lehu i na vaši nunu. Přešívají takto hodně i nepolohovacích kočárků (napr. zappky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.2.11 18:19

další věc, nová nuna IVVI má mít i otočné sezení!!! a konfortní vložku uvnitř kočárku…nechci nic hatit, ale obrázky, které sem byly vložené, se mi jako ta nová verze nezdají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.2.11 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.2.11 18:21
marrra píše:
další věc, nová nuna IVVI má mít i otočné sezení!!! a konfortní vložku uvnitř kočárku…nechci nic hatit, ale obrázky, které sem byly vložené, se mi jako ta nová verze nezdají…

to taky neni IVVI, ivvi vypada jinak… uplne jinak

EDIT: co vim, tak ivvi pujde na trh nejdriv az koncem roku.

Příspěvek upraven 11.02.11 v 18:26

• Citovat
  • Upravit
1556
11.2.11 18:24
marrra píše:
aha, tak teď zjišťuju, že jsem asi idiot. já teda použila pláštěnku jen jednou, ale žádnou díru jsem neobjevila a právě jsem si říkala, jaká je to nedomyšlená pláštěnka. Kde jsou ty díry?

Tak ty díry jsou vpravo i vlevo na tom jednom oválu. Ten ovál tvoří prostředek pláštěnky. fakt nejsou moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.11 18:25

jaktoze tam je v modre barve, vzdyt nema byt v modre, kazdopadne prehazovaci rukojet?? same dobre zpravy, a neni ta nuna ivvi jinej typ?? nez buggy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
11.2.11 18:27
marrra píše:
koukala jsem na ten kočárek s větším polohováním, a jen chci doplnit, že na MMB jsou šikovné maminky, které vám všijí takové polohování do lehu i na vaši nunu. Přešívají takto hodně i nepolohovacích kočárků (napr. zappky).

Z tohohle přešití bych měla strach, změnilo by se celé těžiště kočárku…teda podle mě, nemusí to být pravda. Třeba by se mi pak překlápěl, nevím.
A teď jdu kouknout na ty obrázky nové NUNY :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.2.11 18:28

tak to potom jo, právě já myslela, že myslíte, že tohle bude ta nová nuna IVVI, to se omlouvám za nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.11 18:28
Anielkha píše:
marrra píše:

to taky neni IVVI, ivvi vypada jinak… uplne jinak

EDIT: co vim, tak ivvi pujde na trh nejdriv az koncem roku.

Příspěvek upraven 11.02.11 v 18:26

ja si to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.2.11 18:31

Videla jsem i video, ivvi nebudou cistokrevne golfky, pujde na ne nasadit i korbicka. Bohuzel to video uz tam neni :(

• Citovat
  • Upravit
360
11.2.11 18:37

já vím, to video zmizelo a nikde ho nemohu objevit. každopádně když jsem ho viděla, tak se mi ten ivvi moc nelíbil…to nuna pepp je fakt bomba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí