Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ano je krasna, čekam taky na ní, pravda chtela jsem šedo zelenu barvu a ted nevim, tmavy nemam rada, co byste řekli bežova byla by pro kluka vhodna barvička ![]()
blondina píše:
Ano je krasna, čekam taky na ní, pravda chtela jsem šedo zelenu barvu a ted nevim, tmavy nemam rada, co byste žekli bežova byla by pro kluka vhodna barvička
Já třeba béžovou obecně moc nemusím, ale na té nuně se mi fakt líbila
. A pro kluka úplně v pohodě.
Jen asi to udržování čistoty možná bude horší. Fakt nevím
…světlý kočár jsem nikdy neměla. Třeba někdo, kdo má tu světlemodrou nunu ,by mohl říci.
já jsem taky chtela puvodne modrou nebo sedou, no a ted nejspis pujdu do ty zluty
protoze ty barvy jsou podle me desny, ta fialova je uplne jina a pro kluka by se mi uz nelibila, a bezova
booože hrůza…
freeonit píše:
já jsem taky chtela puvodne modrou nebo sedou, no a ted nejspis pujdu do ty zlutyprotoze ty barvy jsou podle me desny, ta fialova je uplne jina a pro kluka by se mi uz nelibila, a bezova
booože hrůza…
jop taky budu mit problem si vybrat… ta cerna nevypada nejak hezky.. asi vezmu nakonec lekorici
taky bych chtela lekořici ale zase si rikam aby se mi v tom malej neupek v létě… ![]()
my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.
jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor
Ahoj holky, kde si mohu prohlédnout ten nový model nuna??? Na netu hledám a je tam jen ta kolekce co se teď prodává. Děkuji za odkaz
marrra píše:
my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor
Nedávno tady Mabis psala, že ta látka u nožiček je u nové nuny odepínací…asi kvůli špinavým botkám.
denca29 píše:
Ahoj holky, kde si mohu prohlédnout ten nový model nuna??? Na netu hledám a je tam jen ta kolekce co se teď prodává. Děkuji za odkaz
Koukni na stranu 20 v téhle diskuzi. Blondina tam dávala na novou nunu odkaz, je to z nějakého veletrhu.
no u tech nozicek je to odepínací tak asi proto to plandá, nekdo to tady psal… denca29 na predchozi strance je odkaz ![]()
já si říkala, že to bude mít nějaký praktický důvod, ale není to hezký. Ale třeba na živo to nebude tak vadit.
Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v Olomouci ![]()