Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
23.2.11 09:52
blondina píše:
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. :-)http://kr.aving.net/news/view.php?…
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
17
23.2.11 09:56

Ano je krasna, čekam taky na ní, pravda chtela jsem šedo zelenu barvu a ted nevim, tmavy nemam rada, co byste řekli bežova byla by pro kluka vhodna barvička :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.2.11 10:07
blondina píše:
Ano je krasna, čekam taky na ní, pravda chtela jsem šedo zelenu barvu a ted nevim, tmavy nemam rada, co byste žekli bežova byla by pro kluka vhodna barvička :roll:

Já třeba béžovou obecně moc nemusím, ale na té nuně se mi fakt líbila :palec: :palec: . A pro kluka úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.2.11 10:11

Jen asi to udržování čistoty možná bude horší. Fakt nevím :think: …světlý kočár jsem nikdy neměla. Třeba někdo, kdo má tu světlemodrou nunu ,by mohl říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.11 10:44

já jsem taky chtela puvodne modrou nebo sedou, no a ted nejspis pujdu do ty zluty :zed: protoze ty barvy jsou podle me desny, ta fialova je uplne jina a pro kluka by se mi uz nelibila, a bezova :roll: booože hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.2.11 11:24
freeonit píše:
já jsem taky chtela puvodne modrou nebo sedou, no a ted nejspis pujdu do ty zluty :zed: protoze ty barvy jsou podle me desny, ta fialova je uplne jina a pro kluka by se mi uz nelibila, a bezova :roll: booože hrůza…

jop taky budu mit problem si vybrat… ta cerna nevypada nejak hezky.. asi vezmu nakonec lekorici

• Citovat
  • Upravit
1477
23.2.11 11:34

taky bych chtela lekořici ale zase si rikam aby se mi v tom malej neupek v létě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.11 17:09

my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.

jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.2.11 17:21

Ahoj holky, kde si mohu prohlédnout ten nový model nuna??? Na netu hledám a je tam jen ta kolekce co se teď prodává. Děkuji za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.2.11 17:29
marrra píše:
my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor

Nedávno tady Mabis psala, že ta látka u nožiček je u nové nuny odepínací…asi kvůli špinavým botkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.2.11 17:31
denca29 píše:
Ahoj holky, kde si mohu prohlédnout ten nový model nuna??? Na netu hledám a je tam jen ta kolekce co se teď prodává. Děkuji za odkaz

Koukni na stranu 20 v téhle diskuzi. Blondina tam dávala na novou nunu odkaz, je to z nějakého veletrhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.11 17:31

no u tech nozicek je to odepínací tak asi proto to plandá, nekdo to tady psal… denca29 na predchozi strance je odkaz :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.2.11 17:49

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.11 17:58

já si říkala, že to bude mít nějaký praktický důvod, ale není to hezký. Ale třeba na živo to nebude tak vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
23.2.11 18:14

Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v Olomouci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí