Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
25.2.11 19:14
chaala píše:
cetinka píše:
Proti sluníčku stačí boudička nebo bych si musela dokoupit slunečník.
U staré nuny boudička nestačí. U toho nového typu to má být vyřešené lépe…tak asi slunečník nebude potřeba. Mabis by věděla.

no 100% nestačí u žádného kočáru, ale malá si ji vždycky překlopí celou přes hlavu a dělá bububu :mrgreen: (nevím jestli to šlo u staré nuny…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.2.11 20:15

U té staré nuny jde boudička taky celá překlopit, vzadu je přichycená na suchý zip, tak se lehce odepne. Myslím ale, že ta nová nuna má delší „kšiltík“ (nebo jak to nazvat)na boudičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
25.2.11 20:35

me se stejne ten starej typ líbí víc, treba tedka se mi vbc nelibi ta fialova barva.. :think: a holky ty kolecka maji byt pryzovy.. jakto ze teda rachtaji??? jsou plastovy nebo gumovy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
25.2.11 20:45

Freeonit,no to je dobře, že se ti líbí starší typ :pankac: :mrgreen: :pankac:
Kolečka jsou pogumovaná…je tam na tom plastu vrstva gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
25.2.11 20:47
chaala píše:
Kolečka jsou pogumovaná…je tam na tom plastu vrstva gumy.

no jasne ze lííbí, ale na nove je to zase polohovací hmm hmmm… prave ze kdosi psal ze je to rachot, to jestli zjisti pritel tak do nuny nepujde, ja mu basnim ze jsou gumovy a ze to nejde skoro slyset.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.2.11 22:24
freeonit píše:
chaala píše:
Kolečka jsou pogumovaná…je tam na tom plastu vrstva gumy.
no jasne ze lííbí, ale na nove je to zase polohovací hmm hmmm… prave ze kdosi psal ze je to rachot, to jestli zjisti pritel tak do nuny nepujde, ja mu basnim ze jsou gumovy a ze to nejde skoro slyset.. :mrgreen:
mabis píše:
chaala píše:
cetinka píše:
Proti sluníčku stačí boudička nebo bych si musela dokoupit slunečník.
U staré nuny boudička nestačí. U toho nového typu to má být vyřešené lépe…tak asi slunečník nebude potřeba. Mabis by věděla.
no 100% nestačí u žádného kočáru, ale malá si ji vždycky překlopí celou přes hlavu a dělá bububu :mrgreen: (nevím jestli to šlo u staré nuny…)

Dobry vecer,chci se zeptat jaka jsou kolecka na te nove nune.Jestli jsou pogumovana?Tady nekdo psal ze ne a prej strasne rachtaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
25.2.11 22:28

kolecka

Mabis,chtela jsem se zeptat jaka kolecka jsou na te nove nune?Prej nejsou pogumovane a strasne rachtaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
26.2.11 07:44

na staré jsou pogumovaná a na rovném terénu je to krása, fakt není nic slyšet. Ale když vjedete na zámkovku nebo dlažební kostky, tak je to rachot. Ale to dělají každé golfky, i sporťáky co nemají nafukovací kola. A jelikož mám jinak slaloma, tak na takový zvuk nejsem zvyklá a proto mi pak ve městě přijde, že na mě musí všichni koukat, že dělam takový kravál. Ale prostě to jsou golfky, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
26.2.11 10:12

Souhlas a není to tak strašné, měla jsemi pliko sí a to bylo otřesné, tím, že jsou kolečka široké klepe, ale docela dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.2.11 14:13
KvetaAdelka píše:
Mabis,chtela jsem se zeptat jaka kolecka jsou na te nove nune?Prej nejsou pogumovane a strasne rachtaji.

jsou stejná jak na té staré, pogumovaná, na rovným terénu v pohodě, na dlažebních kostkách rachtají každý golfky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
26.2.11 20:56

Ahoj holky.Každý den čtu jak jste spokojené s nunou. Moc se mi líbí a určitě po ni sáhnu také. :-)

• Citovat
  • Upravit
Neloš
26.2.11 21:05

Otázkou je jestli čekat na novou. Já vidím rozdíl jen v tom polohování a používat ho chci jen jako druhý cestovní kočárek, tak nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1477
26.2.11 21:09

pokud bych ho mela jenom na nakupy tak bych necekala, stara se mi libi vice, ja jedu po nove protoze je polohovaci.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
26.2.11 21:16

Děkuji za názor. Malímu je ale teprve rok a občas usne, tak si říkám abych neudělala kopanec. V čem se ti zdá hezčí? Já znám jen z fotek ,tak to právě nemůžu posoudit. Chtěla jsem taky vědět jaké barvy budou u nové kolekce nikde se o ní zatím napíše.

• Citovat
  • Upravit
1556
26.2.11 21:20

Neloš,jestli nepotřebuješ polohování až do lehu, tak čekat nemusíš. Nebo jestli se ti líbí některá z těch barev, které už v nové kolekci nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí