Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Stará kolekce-žlutá, lékořice(hnědá), šedivá, fialová, světlemodrá.
Nová kolekce- žlutá, černá, lékořice, béžová, fialová.
Neloš píše:
Které nebudou? Já tu novou kolekci barev neviděla
Nebude bleděmodrá a šedivá.
Aha moc děkuji.Mám ráda moc béžovou,ale ta hnědá je taky krásná, tak nevím.To je ale trápení ![]()
Neloš,nová nuna v té béžové i lékořicové barvě by měla být už v březnu…to je za chvilenku
, tak si počkej a rozhodni se pak ![]()
mabis píše:KvetaAdelka píše:jsou stejná jak na té staré, pogumovaná, na rovným terénu v pohodě, na dlažebních kostkách rachtají každý golfky
Mabis,chtela jsem se zeptat jaka kolecka jsou na te nove nune?Prej nejsou pogumovane a strasne rachtaji.
Mockrat dekuji za odpoved ![]()
chaala píše:
Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma ![]()
KvetaAdelka píše:chaala píše:Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma
Informace od babyparku:
Babypark.cz Slyšte, slyšte! Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík. Dostupnost: polovina března vínová, lékořice a béžová. Začátek května: žlutá a černá.
KvetaAdelka píše:chaala píše:Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma
Ne, ta nová žlutá nuna by měla být až v květnu
I ta černá má být až v květnu. Zbylé tři barvy teď v březnu.
no to si delas srandu ne? tak jako modrou a sedou mi zrusi a cernou a zlutou kterou jsme se rozhodli koupit daji az v kvetnu, nas*aná jsem málo!!!
no zdála se mi lepší kvůli barevným variantám a designove vypadá lépe, např. stříška se mi moc nelíbí! ted je taková větší a nebo odepínací část u nožiček, předtím vypadala víc rebelsky!
hurááá, jsem ráda, že se taky někomu ta stará líbí víc. SOUHLAS. Přesně jsi to vystihla, ta nová už nevypadá tak rebelsky ale víc jako klasický usedlý kočár. Podle těch fotek se mi i zdálo, že se kvůli tomu zvětšenému sedáku už nesloží až tak na placato. Ale to nemusí být pravda, jen mi to tak připadalo.
Každopádně, jak tu někdo řešil jestli starou nebo novou, pokud berete jako 2. kočár, osobně bych šla do staré. pokud vyjímečně dítě usne, tak se vyspí i v ní. Měli jsme skoro měsíc jen nunu, a malej v ní prospal hodiny (ne najednou:))) ale během toho měsíce) uplně v poho.
Už někdo víte cenu? Nebude ten nový model dražší, když je o tolik změněný?
Cenu nikdo nevi, ale opet babypark psal, ze cenu neocekava vicemene jinou. Ja predpokladam, ze drazsi o neco bude.
Ja pockam i tak (porad jsem nalomena koupit starou - jen kvuli barvam), ale jak se zacne prodavat nova, urcite zacnou vyprodavat tu starou 2010, treba se potom bude dat sehnat s nejakou hezkou slevou. ![]()
Mabis: prosím tě jsou tady dohady , že nová Nuna když se složí tak je větší než ta stará. Mohla by jsi nám písnout jak to vlastně je?? AŤ víme na čem jsme…Zda je to pravda???díky
![]()
No nemám přímo porovnání, ale řekla bych, že se složí úplně na stejnou placku jako ta stará ![]()
sklopí se boudička dopředu a pak se v půlce jakoby zlomí a složená přichytne sucháčem
Jinak ted nová nuna má jednou takovej nákupní košík, v pohodě se tam vejde pláštěnka i s moskytyérou v tom pytlíku a ještě tam v pohodě navalím nákup ![]()
No kdyby tu byl někdo z Prahy s nunou ochototnej, tak klidně nafotím srovnání
v babyparku by se na mě asi moc nadšeně nedívali
![]()
Já si také myslím, že nová nuna bude lepší. Mělajsem si jet tenhle víkend pro „starej“ model,ale prcek je tak nemocnej, že nemůžeme. Jindy než o víkendu to taky nejde, tak už asi počkám na tu novou.Pro mě je košík hodně důležitej takže to beru jako obr výhodu. Skládání neřeším, protože kočárky do auta dávám rozložený.