Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
26.2.11 21:23

Stará kolekce-žlutá, lékořice(hnědá), šedivá, fialová, světlemodrá.
Nová kolekce- žlutá, černá, lékořice, béžová, fialová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
26.2.11 21:25

Které nebudou? Já tu novou kolekci barev neviděla

• Citovat
  • Upravit
1556
26.2.11 21:27
Neloš píše:
Které nebudou? Já tu novou kolekci barev neviděla

Nebude bleděmodrá a šedivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neloš
26.2.11 21:29

Aha moc děkuji.Mám ráda moc béžovou,ale ta hnědá je taky krásná, tak nevím.To je ale trápení :-D

• Citovat
  • Upravit
1556
26.2.11 21:33

Neloš,nová nuna v té béžové i lékořicové barvě by měla být už v březnu…to je za chvilenku :palec: , tak si počkej a rozhodni se pak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.2.11 21:49
mabis píše:
KvetaAdelka píše:
Mabis,chtela jsem se zeptat jaka kolecka jsou na te nove nune?Prej nejsou pogumovane a strasne rachtaji.
jsou stejná jak na té staré, pogumovaná, na rovným terénu v pohodě, na dlažebních kostkách rachtají každý golfky ;)

Mockrat dekuji za odpoved :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
26.2.11 22:03
chaala píše:

Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
26.2.11 22:04
KvetaAdelka píše:
chaala píše:
Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma :dance:

Informace od babyparku:

Babypark.cz Slyšte, slyšte! Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík. Dostupnost: polovina března vínová, lékořice a béžová. Začátek května: žlutá a černá.

• Citovat
  • Upravit
1556
26.2.11 22:06
KvetaAdelka píše:
chaala píše:
Nevite jestli budou v Breznu mit nunu i ve zlute barve?Uz se ji nemuzu dockat az ji budu mit doma :dance:

Ne, ta nová žlutá nuna by měla být až v květnu :zed: I ta černá má být až v květnu. Zbylé tři barvy teď v březnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
26.2.11 22:31

no to si delas srandu ne? tak jako modrou a sedou mi zrusi a cernou a zlutou kterou jsme se rozhodli koupit daji az v kvetnu, nas*aná jsem málo!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: no zdála se mi lepší kvůli barevným variantám a designove vypadá lépe, např. stříška se mi moc nelíbí! ted je taková větší a nebo odepínací část u nožiček, předtím vypadala víc rebelsky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
26.2.11 22:53

hurááá, jsem ráda, že se taky někomu ta stará líbí víc. SOUHLAS. Přesně jsi to vystihla, ta nová už nevypadá tak rebelsky ale víc jako klasický usedlý kočár. Podle těch fotek se mi i zdálo, že se kvůli tomu zvětšenému sedáku už nesloží až tak na placato. Ale to nemusí být pravda, jen mi to tak připadalo.

Každopádně, jak tu někdo řešil jestli starou nebo novou, pokud berete jako 2. kočár, osobně bych šla do staré. pokud vyjímečně dítě usne, tak se vyspí i v ní. Měli jsme skoro měsíc jen nunu, a malej v ní prospal hodiny (ne najednou:))) ale během toho měsíce) uplně v poho.

Už někdo víte cenu? Nebude ten nový model dražší, když je o tolik změněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.2.11 09:25

Cenu nikdo nevi, ale opet babypark psal, ze cenu neocekava vicemene jinou. Ja predpokladam, ze drazsi o neco bude.

Ja pockam i tak (porad jsem nalomena koupit starou - jen kvuli barvam), ale jak se zacne prodavat nova, urcite zacnou vyprodavat tu starou 2010, treba se potom bude dat sehnat s nejakou hezkou slevou. ;)

• Citovat
  • Upravit
113
27.2.11 11:28

Mabis: prosím tě jsou tady dohady , že nová Nuna když se složí tak je větší než ta stará. Mohla by jsi nám písnout jak to vlastně je?? AŤ víme na čem jsme…Zda je to pravda???díky :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.2.11 13:59

No nemám přímo porovnání, ale řekla bych, že se složí úplně na stejnou placku jako ta stará ;)
sklopí se boudička dopředu a pak se v půlce jakoby zlomí a složená přichytne sucháčem
Jinak ted nová nuna má jednou takovej nákupní košík, v pohodě se tam vejde pláštěnka i s moskytyérou v tom pytlíku a ještě tam v pohodě navalím nákup ;)
No kdyby tu byl někdo z Prahy s nunou ochototnej, tak klidně nafotím srovnání ;) v babyparku by se na mě asi moc nadšeně nedívali :mrgreen: :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
27.2.11 16:18

Já si také myslím, že nová nuna bude lepší. Mělajsem si jet tenhle víkend pro „starej“ model,ale prcek je tak nemocnej, že nemůžeme. Jindy než o víkendu to taky nejde, tak už asi počkám na tu novou.Pro mě je košík hodně důležitej takže to beru jako obr výhodu. Skládání neřeším, protože kočárky do auta dávám rozložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí