Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
28.2.11 13:19

holky kde jste shnali ten nánožník kterej má odepínací přední část a ten extra zip na nožičky… do toho bez zipu na nohy nemáme v zimě už šanci s naším obříkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
28.2.11 14:52
mabis píše:
holky kde jste shnali ten nánožník kterej má odepínací přední část a ten extra zip na nožičky… do toho bez zipu na nohy nemáme v zimě už šanci s naším obříkem ;)

Mabis, já myslím, že ho ještě nikdo nemá…měl by být u té nové nuny, tak se objeví v prodeji až s ní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
28.2.11 15:27

Dyt ho už minimálně půl roku inzerují, že se takovej prodává, ale když pak dojdu do obchodů nebo si tam zavolám vyleze z toho ten starej typ :( no asi koupím emitex a bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.2.11 17:21

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…111414_n.jpg

Nove nuna barvicky (ofiko fotky)

• Citovat
  • Upravit
1477
28.2.11 17:54

kde si to vzala? uz to nekde je? hod odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.2.11 17:57
freeonit píše:
kde si to vzala? uz to nekde je? hod odkaz

tj z fb.. mam v oblibenych nunu, vic info k tomu nebylo…

• Citovat
  • Upravit
Neloš
28.2.11 18:25

ty barvy jsou moc hezký. Ta béžová je super. :palec:

• Citovat
  • Upravit
51
28.2.11 20:06
Anielkha píše:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…111414_n.jpgNove nuna barvicky (ofiko fotky)
:dance: :dance: :dance: krása 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
28.2.11 22:25
Bogey píše:
Anielkha píše:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…111414_n.jpgNove nuna barvicky (ofiko fotky)
:dance: :dance: :dance: krása 8-o
:potlesk: To je pastva pro oci,uz abych ji mela doma :dance: :dance: 8-o 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.3.11 09:50

Holky, zapátrala jsem a našla jsem na nuna.eu ve fotogalerii fotky nové nuny. Bohužel žádné jiné info, nadále tam mají uvedenou nunu starou. Posílám odkaz:
 http://www.nuna.eu/pepp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.3.11 09:53

Omlouvám se, ne ve galerii, ale v sekci barvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.3.11 11:49

Dnešní info z FB Babyparku:

Dobrý den, předobjednávky odstartujeme hned, jak budeme mít nové obrázky a ceník. Fotečky bychom měli mít do konce týdne. Kočárky by měly přijít v druhé polovině března. Kočárky jsou již objednané, tak snad přijdou brzy:) Budeme Vás samozřejmě informovat na Facebooku i na našich stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.3.11 12:22
denvoj píše:
Dnešní info z FB Babyparku:Dobrý den, předobjednávky odstartujeme hned, jak budeme mít nové obrázky a ceník. Fotečky bychom měli mít do konce týdne. Kočárky by měly přijít v druhé polovině března. Kočárky jsou již objednané, tak snad přijdou brzy:) Budeme Vás samozřejmě informovat na Facebooku i na našich stránkách.

Holky tak já nevím, mě příjde, že tam každej říká něco jiného. 1. že až po výstavě a teď, že už v březnu. No čím dřív tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
1.3.11 12:33

No já myslím,že prodávat ji budou až v té druhé polovině března, to bude už po výstavě v Brně(10.-13.3). Ale fotky a ceník by měli zveřejnit v nejbližší době a na základě toho pak bude možné si Nunu předobjednat.
Já nechápu, proč se ve žlutém a černém provedení budou prodávat až v květnu :think: Chtěla jsem žlutou, ale do května asi nevydržím :lol: Tak přemýšlím o té fialkové nebo si snad koupím žlutou ze staré kolekce, mám fakt dilema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
1.3.11 12:38
denvoj píše:
No já myslím,že prodávat ji budou až v té druhé polovině března, to bude už po výstavě v Brně(10.-13.3). Ale fotky a ceník by měli zveřejnit v nejbližší době a na základě toho pak bude možné si Nunu předobjednat.
Já nechápu, proč se ve žlutém a černém provedení budou prodávat až v květnu :think: Chtěla jsem žlutou, ale do května asi nevydržím :lol: Tak přemýšlím o té fialkové nebo si snad koupím žlutou ze staré kolekce, mám fakt dilema :zed:

To jo s tim souhlasím. Já také čekám jen co ji dostanou jdu pro ni. S tim dělaj caviky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí