Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
23.2.11 18:47
chaala píše:
marrra píše:
my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor
Nedávno tady Mabis psala, že ta látka u nožiček je u nové nuny odepínací…asi kvůli špinavým botkám.

vubec to tam neplandá, je to přichycený sucháčem a ta tmavá spodní část (krásně je to vidět, na té béžové) jde odepnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.2.11 19:35

Ahoj holky :mavam: někde jsem četla, že má být nová NUNA(možná tady). Nevíte něco konkrétního? Měla by být polohovací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.2.11 19:39
mishka2 píše:
Ahoj holky :mavam: někde jsem četla, že má být nová NUNA(možná tady). Nevíte něco konkrétního? Měla by být polohovací :nevim:

Už jsem to našla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.11 20:23

Teď jsem se dívala no novou nunu a ta béžová vypadá hodně dobře :dance: . Někdo tu psal že by se bál aby se malý v létě neupekl v černém kočárku .. já mám černý kočárek malý je narozený v červnu a bylo to Ok :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.2.11 20:52

plandá jsem použila špatné slovo, jiné mě v tu chvíli nenapadlo… prostě jsem myslela, že to tam není napevno přišité, jako u staré. Už na to tu čumím po paté a srovnávám, a pokaždé dojdu k závěru, že ta starší se mi líbí víc. Ale to je pouze můj dojem. Já mam nunu jen v autě na krátké trasy a do krámů a kupovala jsem ji hlavně kvůli designu (potom také váze a skladnosti) a toto velké plus prostě ta nová verze u mě strácí. Původně jsem chtěla mít nunu pro větší ditko jako jediný kočár, ale po delším užívání zjišťuju, že jako jediný kočár nuna u nás prostě ne. Ty kolečka sice projednou všechno, to jo, ale je to kravál. Je to jen na hladký povrch. Jen dodatečné info pro někoho, kdo o ní uvažuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
23.2.11 23:02
mabis píše:
Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v Olomouci ;)
že bych si udělal výlet do phy? :lol: Já jsem doma zapracovala a o víkendu koupíme ten momentální model. Až vyběhne nový tak koupíme tu novou. Já to totiž měsíc nevydržím. Jak je možní, že ji už máš? :potlesk: tiše závidím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
24.2.11 11:28

Mabis, prosím až budš mít čas, změřila by si mi jak nejvýše jde ta rukojeť???A prosím ještě šířku sedáku???Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.2.11 12:37
denca29 píše:
mabis píše:
Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v Olomouci ;)
že bych si udělal výlet do phy? :lol: Já jsem doma zapracovala a o víkendu koupíme ten momentální model. Až vyběhne nový tak koupíme tu novou. Já to totiž měsíc nevydržím. Jak je možní, že ji už máš? :potlesk: tiše závidím

no soudruzi z NDR někde udělali chybu… poslali ji omylem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.2.11 12:40
k.a.c.k.a.1 píše:
Mabis, prosím až budš mít čas, změřila by si mi jak nejvýše jde ta rukojeť???A prosím ještě šířku sedáku???Moc děkuji

Tak vršek rukojeti je 105cm a šířka sedáku vepředu 33cm a vzadu 25cm ale malá je tam spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
24.2.11 12:43

Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
24.2.11 12:50
chaala píše:
Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma. :think:

22cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
24.2.11 14:32
mabis píše:
chaala píše:
Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma. :think:
22cm
Mabis,díky moc :kytka: . Tak mi vychází, že u nové nuny po stranách přidali asi 2cm. Hloubka sedu zůstala stejná. A k výšce rukojeti taky přidali 2cm. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
24.2.11 15:44
mabis píše:
k.a.c.k.a.1 píše:
Mabis, prosím až budš mít čas, změřila by si mi jak nejvýše jde ta rukojeť???A prosím ještě šířku sedáku???Moc děkuji
Tak vršek rukojeti je 105cm a šířka sedáku vepředu 33cm a vzadu 25cm ale malá je tam spokojená ;)

Ještě aby né, když má takoje KOČÁR :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
24.2.11 17:05

za jakou cenu se nunna 2011 bude prodávat… zatí jsem senašla jen starý typ( něměla jsem čas to hledat) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
24.2.11 17:38
cetinka píše:
za jakou cenu se nunna 2011 bude prodávat… zatí jsem senašla jen starý typ( něměla jsem čas to hledat) :-)
Cetinko, cena ještě není známá…nová nuna 2011 má být na trhu až v březnu. Tak by jsi zatím hledala marně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí