Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
chaala píše:marrra píše:Nedávno tady Mabis psala, že ta látka u nožiček je u nové nuny odepínací…asi kvůli špinavým botkám.
my měli na léto černý kočár a bylo to ok, já bych to až tak neřešila, přeci jen jsme v čechách a opravdu horkých dnů tu zas tolik není.jinak musím říct, že vychytávky má nová nuna dobrý, ale už se mi až tak nelíbí, jak je to řešený od sedáku k nožičkám, jak tam jakoby plandá ta látka a není to přišité k tomu spodnímu materiálu…proč to tak je? asi maličkost, ale mě to kazí dojem, už to není takový uhlazený a jednoduchý design, což mě na nune před tím zaujalo…ale to je jen můj názor
vubec to tam neplandá, je to přichycený sucháčem a ta tmavá spodní část (krásně je to vidět, na té béžové) jde odepnout
Ahoj holky
někde jsem četla, že má být nová NUNA(možná tady). Nevíte něco konkrétního? Měla by být polohovací ![]()
mishka2 píše:
Ahoj holkyněkde jsem četla, že má být nová NUNA(možná tady). Nevíte něco konkrétního? Měla by být polohovací
Už jsem to našla ![]()
Teď jsem se dívala no novou nunu a ta béžová vypadá hodně dobře
. Někdo tu psal že by se bál aby se malý v létě neupekl v černém kočárku .. já mám černý kočárek malý je narozený v červnu a bylo to Ok ![]()
plandá jsem použila špatné slovo, jiné mě v tu chvíli nenapadlo… prostě jsem myslela, že to tam není napevno přišité, jako u staré. Už na to tu čumím po paté a srovnávám, a pokaždé dojdu k závěru, že ta starší se mi líbí víc. Ale to je pouze můj dojem. Já mam nunu jen v autě na krátké trasy a do krámů a kupovala jsem ji hlavně kvůli designu (potom také váze a skladnosti) a toto velké plus prostě ta nová verze u mě strácí. Původně jsem chtěla mít nunu pro větší ditko jako jediný kočár, ale po delším užívání zjišťuju, že jako jediný kočár nuna u nás prostě ne. Ty kolečka sice projednou všechno, to jo, ale je to kravál. Je to jen na hladký povrch. Jen dodatečné info pro někoho, kdo o ní uvažuje.
mabis píše:že bych si udělal výlet do phy?
Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v Olomouci
Mabis, prosím až budš mít čas, změřila by si mi jak nejvýše jde ta rukojeť???A prosím ještě šířku sedáku???Moc děkuji
denca29 píše:mabis píše:že bych si udělal výlet do phy?
Pokud si chce někdo tu novou nunu prohlídnout, tak může u mě… momentálně jsem v Praze a na přelomu března a dubna budu v OlomouciJá jsem doma zapracovala a o víkendu koupíme ten momentální model. Až vyběhne nový tak koupíme tu novou. Já to totiž měsíc nevydržím. Jak je možní, že ji už máš?
tiše závidím
no soudruzi z NDR někde udělali chybu… poslali ji omylem ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:
Mabis, prosím až budš mít čas, změřila by si mi jak nejvýše jde ta rukojeť???A prosím ještě šířku sedáku???Moc děkuji
Tak vršek rukojeti je 105cm a šířka sedáku vepředu 33cm a vzadu 25cm ale malá je tam spokojená ![]()
Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma. ![]()
chaala píše:
Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma.
22cm
mabis píše:Mabis,díky mocchaala píše:22cm
Mabis, prosím tě, když už jsi v tom měření. Hloubka sedáku je kolik? Já jen jestli je to takový rozdíl oproti té starší nuně, co mám doma.
mabis píše:k.a.c.k.a.1 píše:Tak vršek rukojeti je 105cm a šířka sedáku vepředu 33cm a vzadu 25cm ale malá je tam spokojená
Ještě aby né, když má takoje KOČÁR ![]()
za jakou cenu se nunna 2011 bude prodávat… zatí jsem senašla jen starý typ( něměla jsem čas to hledat) ![]()
cetinka píše:Cetinko, cena ještě není známá…nová nuna 2011 má být na trhu až v březnu. Tak by jsi zatím hledala marně.
za jakou cenu se nunna 2011 bude prodávat… zatí jsem senašla jen starý typ( něměla jsem čas to hledat)