Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
11.2.11 18:52

jediný, co jsem si říkala, ža u té pláštěny naní vychytaný, že když leží, tak vlastně ta pláštěna není přes tu sklopenou část, ale myslím, že mám tu pláštěnu stejnou jako vy a třeba na ten novej bude jiná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.11 18:54
marrra píše:
koukala jsem na ten kočárek s větším polohováním, a jen chci doplnit, že na MMB jsou šikovné maminky, které vám všijí takové polohování do lehu i na vaši nunu. Přešívají takto hodně i nepolohovacích kočárků (napr. zappky).

no to já vím, že všijí, ale je to pak na úkor stabiity kočárku a pravda do něčeho za 4000,– bych teda moc vrtat v době záruky nechtěla a po záruce se mi tam pravděpodobně dítě nevejde ;) navíc tahle nová nuna má i jinak udělaný sedátko asi právě kvůli té stabitě v lehu, ale i tak bych už nic moc na rukojeť nevěšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.11 18:57
marrra píše:
další věc, nová nuna IVVI má mít i otočné sezení!!! a konfortní vložku uvnitř kočárku…nechci nic hatit, ale obrázky, které sem byly vložené, se mi jako ta nová verze nezdají…

tohe je totiž nuna buggy a ne IVVI ;) tak proto se ti to nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.11 18:58
chaala píše:
marrra píše:
aha, tak teď zjišťuju, že jsem asi idiot. já teda použila pláštěnku jen jednou, ale žádnou díru jsem neobjevila a právě jsem si říkala, jaká je to nedomyšlená pláštěnka. Kde jsou ty díry?
Tak ty díry jsou vpravo i vlevo na tom jednom oválu. Ten ovál tvoří prostředek pláštěnky. fakt nejsou moc vidět.

jj nejsou, já si prvně myslela, že mi ji roztrhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.2.11 19:01
Bogey píše:
Anielkha píše:
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát :-? . Teď babo raď 8-o
na facebooku babypark.cz rikali, ze pocitaji s tim, ze cena bude vicemene stejna
super!!! :palec:

Leda zkusit, jestli budeš mít v delfínkovi stejný štěstí jak já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.2.11 19:07

To nebudu riskovat při mém štěstí :-) . Počkám si na veltrh tam určitě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.2.11 19:55

Jsem si nuny dneska sla projet od babyparku a skvele, lehounke… uz aby byla nova kolekce :dance: jen mne hrozne mrzi, ze nebudou ty modre, jsem se tam do nich uplne zamilovala… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5086
12.2.11 20:50

holky nové nuna za 3000,– http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
12.2.11 21:22

uz jsem si myslela ze to bude nuna 2011… :mrgreen: radeji pockam na tu novou kolekci, jestli ma stat stejne jak stara tak to bude super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KvetaAdelka
12.2.11 21:47

taska

dobry vecer,chtela jsem se zeptat zda se necha na kocarek pripevnit taska a pokud ano tak jestli to nejak nevadi diteti v kocarku dekuji za odpoved predem

• Citovat
  • Upravit
1556
13.2.11 14:16
KvetaAdelka píše:
dobry vecer,chtela jsem se zeptat zda se necha na kocarek pripevnit taska a pokud ano tak jestli to nejak nevadi diteti v kocarku dekuji za odpoved predem

Ahoj, já jsem ještě žádnou nepořídila(budu muset), ale když koukneš v této diskuzi na str. 11,12…tak tam holky dávaly dva typy. Tašku od emitexu a obyč.síťovku. Kdyby jsi nějakou objevila na netu, tak dej vědět. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
13.2.11 16:34

ahojky,

holky v jakém terénu s těma nunama jezsíte?? jak kočárek zvládne kostky nebo třeba třeba nějakou kostrbatou cestu?? ty kolečka jsou celá plastová?,

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
13.2.11 19:19
Anielkha píše:
Jsem si nuny dneska sla projet od babyparku a skvele, lehounke… uz aby byla nova kolekce :dance: jen mne hrozne mrzi, ze nebudou ty modre, jsem se tam do nich uplne zamilovala… :srdce:

už nebude modrá?? coo..já chtěla nakonec modrou ..žlutá mi neprošla a černý sporťák už mám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.2.11 19:25
Bogey píše:
Anielkha píše:
Jsem si nuny dneska sla projet od babyparku a skvele, lehounke… uz aby byla nova kolekce :dance: jen mne hrozne mrzi, ze nebudou ty modre, jsem se tam do nich uplne zamilovala… :srdce:
už nebude modrá?? coo..já chtěla nakonec modrou ..žlutá mi neprošla a černý sporťák už mám :cry:

ne, ani sediva :( :(

• Citovat
  • Upravit
1556
13.2.11 19:44
zuzka.mamka píše:
ahojky,

holky v jakém terénu s těma nunama jezsíte?? jak kočárek zvládne kostky nebo třeba třeba nějakou kostrbatou cestu?? ty kolečka jsou celá plastová?,

díky
Ona ta kolečka jsou plastová, ale zvenku jsou obalená nějakou gumou…nevím, jak to lépe popsat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí