Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky
koukam kolik je tu kocarku,ja jsem taky nadsenec nuny,a od vcerejska mi taky rika pane
![]()
koupili sme sedozelenou a jsem naprosto nadsena,dam do ni i fusak emitex a je to parada,mala je nadsena a ja jeste vic ![]()
no ted koukam na fotky a ta polohovaci je naprosto bozi
,ale i tak jsem spokojena
chaala píše:Verondra píše:No jo, měla jsem se u tebe zastavit v Boleslavi a vyzkoušet si nunu tam:mrgreen:chaala píše:Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLADen před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě
![]()
No to každopádně! Ale jen vyzkoušet! ![]()
nikulka píše:
no ted koukam na fotky a ta polohovaci je naprosto bozi,ale i tak jsem spokojena
Taky mám tu nepolohovací
, ale jsem maximálně spokojená. Malej si tam hoví i tak. A musí říct, že on je zvědavka zvědavá, takže stejně pořád čučí a musí mít přehled o okolním dění.
Nikulka, tak ať se Vám dobře jezdí
My máme taky tu nepolohovací nunu a u nás spokojenost. ![]()
no já hlavne doufám že vasík nebude mo tátovi takovej čahoun a že se do nuny vejde i starsi, prece jenom jste psali ze je spis pro maly deti… ![]()
freeonit píše:
no já hlavne doufám že vasík nebude mo tátovi takovej čahoun a že se do nuny vejde i starsi, prece jenom jste psali ze je spis pro maly deti…
Jó??? Tak o tom ti ani nic nevím. Spíš naopak si myslím, že toho NUNA pojme celkem dost
. Myslím, že tady psala maminka 4 leté holčičky, že se stále ráda v NUNĚ vozí a že tam má pořád dost pohodlíčka.
já práve vyčetla ze nuna je vhodna pro starsi ale mensi deti..
safra, budu to muset vzit zase od 1. stránky
![]()
No, teď si mě celkem vylekala. Můj manžel má skorem 2 metry a tak doufám, že malej nebude po něm. Zatím to naštěstí nevypadá. A navíc, už teď chodí rád na procházky, tak snad až se vytáhne, tak už kočárek nebudeme potřebovat. Což tedy říkám s těžkým srdcem
. Nevím, jestli si pak do NUNY nebudu sedat já
a malej mě bude vozit
. Nerada se jí budu zbavovat
.
Verondra píše:
No, teď si mě celkem vylekala. Můj manžel má skorem 2 metry a tak doufám, že malej nebude po něm. Zatím to naštěstí nevypadá. A navíc, už teď chodí rád na procházky, tak snad až se vytáhne, tak už kočárek nebudeme potřebovat. Což tedy říkám s těžkým srdcem. Nevím, jestli si pak do NUNY nebudu sedat já
![]()
a malej mě bude vozit
![]()
. Nerada se jí budu zbavovat
.
nedá se nic dělat, budete si muset pořídit dalsí mímo… přece se na nunu nebude nekde prašit…
já jsem strasne rada ze ji udelali az do lehu, vaškoj se nejak nechce sedet a do normalniho kocarku se vejde tak tak…
nikulka píše:
ahoj holky
koukam kolik je tu kocarku,ja jsem taky nadsenec nuny,a od vcerejska mi taky rika pane![]()
koupili sme sedozelenou a jsem naprosto nadsena,dam do ni i fusak emitex a je to parada,mala je nadsena a ja jeste vic
jéé to jsem ráda já ji taky budu kupovat a fusak máme taky emitex
tak aspoň nemusím zkoušet ![]()
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát
. Teď babo raď ![]()
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát. Teď babo raď
Bogey, já jsem na to koukala a myslím, že to zatím ještě není moc výhodné. Já jsem dala v listopadu 4900korun za nunu, fusak, pláštěnku i moskytiéru. A ta cena v delfínkovi je jen samotná nuna. Bez toho příslušenství.
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát. Teď babo raď
na facebooku babypark.cz rikali, ze pocitaji s tim, ze cena bude vicemene stejna