Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9263
10.2.11 13:23

ahoj holky
koukam kolik je tu kocarku,ja jsem taky nadsenec nuny,a od vcerejska mi taky rika pane :dance: :dance:
koupili sme sedozelenou a jsem naprosto nadsena,dam do ni i fusak emitex a je to parada,mala je nadsena a ja jeste vic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
10.2.11 13:25

no ted koukam na fotky a ta polohovaci je naprosto bozi :palec: ,ale i tak jsem spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 13:30
chaala píše:
Verondra píše:
chaala píše:
Tak já jsem si ji jela omrknout z Liberce do babyparku, přes mail mě ujišťovali, že je skladem a NEBYLA :zed: Den před tím ji prodali. Takže jsem to riskla a objednala přes net…bála jsem se vrzacích koleček, že se tam malé nebude líbit. Naštěstí v pohodě :mrgreen:
Tak to jsem učitě byla já, kdo ti jí vyfoukl :-D
No jo, měla jsem se u tebe zastavit v Boleslavi a vyzkoušet si nunu tam:mrgreen: :pankac: :mrgreen:

No to každopádně! Ale jen vyzkoušet! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 13:32
nikulka píše:
no ted koukam na fotky a ta polohovaci je naprosto bozi :palec: ,ale i tak jsem spokojena

Taky mám tu nepolohovací :-) , ale jsem maximálně spokojená. Malej si tam hoví i tak. A musí říct, že on je zvědavka zvědavá, takže stejně pořád čučí a musí mít přehled o okolním dění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.2.11 13:48

Nikulka, tak ať se Vám dobře jezdí :potlesk: My máme taky tu nepolohovací nunu a u nás spokojenost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.2.11 14:09

no já hlavne doufám že vasík nebude mo tátovi takovej čahoun a že se do nuny vejde i starsi, prece jenom jste psali ze je spis pro maly deti… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 14:45
freeonit píše:
no já hlavne doufám že vasík nebude mo tátovi takovej čahoun a že se do nuny vejde i starsi, prece jenom jste psali ze je spis pro maly deti… :think:

Jó??? Tak o tom ti ani nic nevím. Spíš naopak si myslím, že toho NUNA pojme celkem dost :dance: . Myslím, že tady psala maminka 4 leté holčičky, že se stále ráda v NUNĚ vozí a že tam má pořád dost pohodlíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.2.11 14:50

já práve vyčetla ze nuna je vhodna pro starsi ale mensi deti.. :think: safra, budu to muset vzit zase od 1. stránky :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 14:57

No, teď si mě celkem vylekala. Můj manžel má skorem 2 metry a tak doufám, že malej nebude po něm. Zatím to naštěstí nevypadá. A navíc, už teď chodí rád na procházky, tak snad až se vytáhne, tak už kočárek nebudeme potřebovat. Což tedy říkám s těžkým srdcem :-P . Nevím, jestli si pak do NUNY nebudu sedat já :lol: :huban: a malej mě bude vozit :wink: :dance: . Nerada se jí budu zbavovat :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
10.2.11 15:03
Verondra píše:
No, teď si mě celkem vylekala. Můj manžel má skorem 2 metry a tak doufám, že malej nebude po něm. Zatím to naštěstí nevypadá. A navíc, už teď chodí rád na procházky, tak snad až se vytáhne, tak už kočárek nebudeme potřebovat. Což tedy říkám s těžkým srdcem :-P . Nevím, jestli si pak do NUNY nebudu sedat já :lol: :huban: a malej mě bude vozit :wink: :dance: . Nerada se jí budu zbavovat :cry: .

nedá se nic dělat, budete si muset pořídit dalsí mímo… přece se na nunu nebude nekde prašit… :-D já jsem strasne rada ze ji udelali az do lehu, vaškoj se nejak nechce sedet a do normalniho kocarku se vejde tak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 16:49
nikulka píše:
ahoj holky
koukam kolik je tu kocarku,ja jsem taky nadsenec nuny,a od vcerejska mi taky rika pane :dance: :dance:
koupili sme sedozelenou a jsem naprosto nadsena,dam do ni i fusak emitex a je to parada,mala je nadsena a ja jeste vic :mrgreen:

jéé to jsem ráda já ji taky budu kupovat a fusak máme taky emitex :-D tak aspoň nemusím zkoušet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 19:14

Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát :-? . Teď babo raď 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
10.2.11 19:32
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát :-? . Teď babo raď 8-o

Bogey, já jsem na to koukala a myslím, že to zatím ještě není moc výhodné. Já jsem dala v listopadu 4900korun za nunu, fusak, pláštěnku i moskytiéru. A ta cena v delfínkovi je jen samotná nuna. Bez toho příslušenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.11 19:35

tj pravda ..tak ja si počkám :-) . Pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
10.2.11 19:39
Bogey píše:
Holky teď váhám…jestli koupit Nunu teď a nebo počkat na tu novou kolekci to jsem měla v plánu ..jenže teď nuna stojí 3 999 v delfínkovi je na ni sleva 1000,. což by bala super cena … škoda že nikdo neví kolik ta nová bude stát :-? . Teď babo raď 8-o

na facebooku babypark.cz rikali, ze pocitaji s tim, ze cena bude vicemene stejna

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4