Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
13.2.11 19:47
zuzka.mamka píše:
ahojky,

holky v jakém terénu s těma nunama jezsíte?? jak kočárek zvládne kostky nebo třeba třeba nějakou kostrbatou cestu?? ty kolečka jsou celá plastová?,

díky

dnes jsem jezdila po polňačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.2.11 21:32

Taky jezdím po polňačkách, a celý chodník máme vysypaný štěrkem a naprostá pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KvetaAdelka
15.2.11 14:22

Ahoj,dekuji za radu,urcite dam vedet.Ale ta od elmexu bude ta prava pronas :-D Ale jeste pocka kocarek jeste nemam.Uz jsem si nunu chtela koupit,ale nakonec pockam na tu novou nunu jak bude vypadat a mozna bude i staskou

• Citovat
  • Upravit
KvetaAdelka
15.2.11 14:27

Dekuji za radu :lol: urcite dam kdyz na neco narazim nebo poridim

• Citovat
  • Upravit
KvetaAdelka
17.2.11 12:40

Dobry den,moc krasna fotecka :potlesk: .Chtela jsem se zeptat kde jste sehnala tu peknou bundicku?Mam strasne moc rada zlutou barvu Dekuji predem za vasi odpoved

• Citovat
  • Upravit
80
18.2.11 09:27

ivvi

ahoj holky,

tak nevím jestli mě nemá ted mrzet, že jsem šla do nuny tak rychle. Nová bude určo lepší, a nebo taky ne. Mrkla jsem na tu ivvi. Vypadá to, že se bude tvářit jako klasický kočár. Asi po letech zajdu zase na prodítě na výstaviště. jenže pak by to mohlo dopadnout tak, že budu při dalším mimi prodávat klasiku i nunu a pořizovat jen nunu ivvi. Uvidíme, někdy je to ale jak s filmem, s dalším pokračováním se kvalita horší. Jsem zvědavá. zatím jsme spokojeni maximálně, dokonce i s fusakem. to že nejde odepnout mně tuhle překvapilo, ale hodila jsem ten vrchní díl pod malýho a bylo to vyřešeno ke spokojenosti. Dneska mi přijdou vychytávky, tak zkusím vložit zase fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.2.11 13:15

tak jsme konečně připli na buginu emitexový univak, bude to fajn. do košíku pláštěnku, do tašky sváču a pití a do sítky bábovky. no teda už aby bylo počasí.

jinak díky za info o dírách v pláštěnce, nic moc, ale aspon na pomoc s dudlíkem to stačí. ale je fakt, že ta pláštěnka je těžce nevymyšlená, snad jednou vymyslí lepší, co ale bude pasovat i na naši buginu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
18.2.11 13:16

a tady by se dala odhadnout velikost fusaku. náš drobek má přesně 76 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
18.2.11 21:20

Vydra01,emitexový univak vypadá dobře :palec: Doufám, že nunu dobře užiješ a nebudeš litovat rychlé koupě. Také jsem zvědavá na nunu ivvi, ale ještě si počkáme…měla by být v prodeji až koncem roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
19.2.11 08:24
vydra01 píše:
a tady by se dala odhadnout velikost fusaku. náš drobek má přesně 76 cm.

Ahoj, kolik je prckovi? malej ma pul roku a uz ma 73cm, tyjo me prijde ta nuna nejaka moc mala.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.2.11 19:11

My máme v roce a čtvrt 83cm a jsme přerostlý vzorek popuace :D (v tabulce u Dr. jsme někde na 97percentilu - normálně je to výška tak na 1,5 roku, je fakt, že v lehu je tam tak akorát, tím myslím úplnej leh (máme tu novou nunu), ale dá se ta boudička odepnout, navíc si myslím, že až tak často v kočárku nespáváme ;) jinak v sedu v pohodě, tkdyž s fusakem a zimní bundou je tam pěkně našláplá ;) no a v létě to bude fajn ;) jinak v 83cm a zimních botách je fusak tak akorát, myslím, že příští zimu už si moc nehrozí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.2.11 20:56

Mabis, já mám nunu starou a chci se prosím zeptat, jí se dají polohovat nohy??? A jak vysoko máš prosím rukojeť od země?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
19.2.11 23:51

Kacko, to ti přeměřím až zítra dorazíme domů, ale myslím že výška rukojeti bude stejně jak u té staré ten rám vypadá stejně… Nohy polohovací nejsou, ale zjistila jsem, že má část potahu u nožiček odepínací aby se asi ta látka neprasila, když mají botky od bahna ;) jo a nákupní košík je minimálně jednou tak velikej, je až k nožičkám, v pohodě se do něj vejde ten oba se sítkou a pláštěnkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.2.11 13:08

ahoj přečetla jsem celou Vaši diskuzi a moc se na Nunu těším, jsem rozhodnutá, že si jí pořídíme, jen nevím zda čekat na novu a nebo koupit tu co je teď mám 2 letého kluka a říkám si že když Nunu dám do úplného lehu, že se tam už asi nevejde aby mu nevysely nožky dolů, když nejdou polohovat
co myslíte ???
jo Jané Nomad si nechávám dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
21.2.11 08:54

ahoj freeonit, malej má rok. Nuna není obrovská, to je fakt, ale nepřišlo mi to jako nevýhoda. Hlavně, že je tam davča spokojen, hlavně miluje jak si může lézt dovnitř i ven.
Nevím, naši hoši, jak mají dvoumetrový rodiče, tak sami se do té výšky moc nehrnou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí