Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
blondina
8.2.11 23:48

Dobrý den, také jsem fanouškem kočárků NUNA. Již od podzimu si je vyhlížím a na jaře si jej hodlám koupit! :) Teď jsem zjistila, že brzy vyjde nová kolekce s polohovatelnými zády a právě na YouTube ukázky z mezinárodní výstavy někde v Číně a nemohla jsem pochopit, co je to za typ a až teď, když jsem si přečetla, že vychází nová kolecke, to chápu. Takže si koupím až ten nový :)

• Citovat
  • Upravit
5086
8.2.11 23:53

nemůžu si vynachválit, jsem asi jediná kdo ji má a doporučuji počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.11 09:09
mabis píše:
nemůžu si vynachválit, jsem asi jediná kdo ji má a doporučuji počkat ;)

Taky jsem se do toho kočárku zamilovala.Polohovatelný?Nešli by nějaky fotečky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 09:42

Julliet, fotky jsou o stránku vzad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.2.11 11:49

mám takové tušení že to nevydržííííím… at uz je dubeeen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blondina
9.2.11 18:45

Dobrý den, dneska jsem obvolala všechny kramy a ptalase nemají nahodu novy nuna pepp polohovaci, nikdo ho nema a bude ke konci března a začatek dubna. Taky na neho moc se těšim a byla v obchodě se podivat na nunu, je malinkata ale kouzelna :-)

• Citovat
  • Upravit
Any11
9.2.11 18:59

Babypark.cz Slyšte, slyšte! Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík. Dostupnost: polovina března vínová, lékořice a béžová. Začátek května: žlutá a černá.

Informace babyparku na facebooku. To mne stve, ja chtela ten blede modry :(

• Citovat
  • Upravit
5086
9.2.11 19:35

jj košík musím potvrdit, že je asi větší, mě to napadlo až jste kritizovaly, že se tam vejde akorát pláštěna a já tam nacpala kromě pláštěny ještě 2 mlíka, rohlíky, termixy a žlutej meloun ;)
no tak černej by se zase líbil mě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.2.11 19:38
mabis píše:
jj košík musím potvrdit, že je asi větší, mě to napadlo až jste kritizovaly, že se tam vejde akorát pláštěna a já tam nacpala kromě pláštěny ještě 2 mlíka, rohlíky, termixy a žlutej meloun ;)
no tak černej by se zase líbil mě ;)

ja jsem rada za zmeny… jen se mi libily zrovna barvicky, ktere uz delat nebudou (jeste ta seda)… pockam, jak bude vypadat bezova.. ale asi vyhraje cerny :)

• Citovat
  • Upravit
5086
9.2.11 19:39
blondina píše:
Dobrý den, dneska jsem obvolala všechny kramy a ptalase nemají nahodu novy nuna pepp polohovaci, nikdo ho nema a bude ke konci března a začatek dubna. Taky na neho moc se těšim a byla v obchodě se podivat na nunu, je malinkata ale kouzelna :-)

Já říkám celou dobu, že ho prostě poslali omylem ;) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.2.11 19:42

jako fakt super, jen mě štve tan fusak, že nejde odepnout ;) ale ono ho stejně za chvíli vyhodíme ven a budeme jezdit bez něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.2.11 19:44

jááj já taky chtěl modrej a nebo ten Grey.. to je jak naprd, černej je taky supr ale zase nechci aby prckoj bylo v létě teplo.. žlutej je nejhezci ale ten má kde kdo a navíc na žlutou se lepí hmyz, béžovej see zase bojím aby nebyl furt špinavej… no není to lehké rozhodnutí :mrgreen: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 20:03

Ahojky holky..taky jsem faninka nuna Buggy .. čekám na novou kolekci a začátkem března jedu na veltrh kočárků do Brna tak snad tam bude :-) . Jinak taky se mi líbí modrá …ale je hodně světlá bojim se že to bu hned špinavé a jak už tady píšete žlutou má kde kdo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.11 20:37

Žlutou kde kdo jo?! :pocitac:
Tak teď se mě to tedy dotklo :cry: :cry: :cry: .
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou :potlesk: . Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem :dance: . Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova! :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
9.2.11 20:45

pššt pššt už mlčim… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie