Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
nemůžu si vynachválit, jsem asi jediná kdo ji má a doporučuji počkat ![]()
mabis píše:
nemůžu si vynachválit, jsem asi jediná kdo ji má a doporučuji počkat
Taky jsem se do toho kočárku zamilovala.Polohovatelný?Nešli by nějaky fotečky?
Dobrý den, dneska jsem obvolala všechny kramy a ptalase nemají nahodu novy nuna pepp polohovaci, nikdo ho nema a bude ke konci března a začatek dubna. Taky na neho moc se těšim a byla v obchodě se podivat na nunu, je malinkata ale kouzelna ![]()
Babypark.cz Slyšte, slyšte! Barvy, které pokračují v roce 2011: vínová, lékořice, žlutá. Nové barvy: béžová a černá. Černá bude na stříbrné konstrukci! Nuna bude v kolekci 2011 vylepšená: širší sed, půjde do lehu a větší košík. Dostupnost: polovina března vínová, lékořice a béžová. Začátek května: žlutá a černá.
Informace babyparku na facebooku. To mne stve, ja chtela ten blede modry ![]()
jj košík musím potvrdit, že je asi větší, mě to napadlo až jste kritizovaly, že se tam vejde akorát pláštěna a já tam nacpala kromě pláštěny ještě 2 mlíka, rohlíky, termixy a žlutej meloun ![]()
no tak černej by se zase líbil mě ![]()
mabis píše:
jj košík musím potvrdit, že je asi větší, mě to napadlo až jste kritizovaly, že se tam vejde akorát pláštěna a já tam nacpala kromě pláštěny ještě 2 mlíka, rohlíky, termixy a žlutej meloun
no tak černej by se zase líbil mě
ja jsem rada za zmeny… jen se mi libily zrovna barvicky, ktere uz delat nebudou (jeste ta seda)… pockam, jak bude vypadat bezova.. ale asi vyhraje cerny ![]()
blondina píše:
Dobrý den, dneska jsem obvolala všechny kramy a ptalase nemají nahodu novy nuna pepp polohovaci, nikdo ho nema a bude ke konci března a začatek dubna. Taky na neho moc se těšim a byla v obchodě se podivat na nunu, je malinkata ale kouzelna
Já říkám celou dobu, že ho prostě poslali omylem
![]()
jako fakt super, jen mě štve tan fusak, že nejde odepnout
ale ono ho stejně za chvíli vyhodíme ven a budeme jezdit bez něj ![]()
jááj já taky chtěl modrej a nebo ten Grey.. to je jak naprd, černej je taky supr ale zase nechci aby prckoj bylo v létě teplo.. žlutej je nejhezci ale ten má kde kdo a navíc na žlutou se lepí hmyz, béžovej see zase bojím aby nebyl furt špinavej… no není to lehké rozhodnutí
![]()
Ahojky holky..taky jsem faninka nuna Buggy .. čekám na novou kolekci a začátkem března jedu na veltrh kočárků do Brna tak snad tam bude
. Jinak taky se mi líbí modrá …ale je hodně světlá bojim se že to bu hned špinavé a jak už tady píšete žlutou má kde kdo ![]()
Žlutou kde kdo jo?! ![]()
Tak teď se mě to tedy dotklo
.
Jezdím s NUNOU po Mladé Boleslavi a musím říct, že žlutou jsem viděla jen tu svou
. Jinak je to tu samá lékořice a fialová, občas šedozelená. Ale žlutou, tu jsem potkala jen obsazenou svým synkem
. Tak holky bacha jóóó, ...........a važte slova!
![]()
Dobrý den, také jsem fanouškem kočárků NUNA. Již od podzimu si je vyhlížím a na jaře si jej hodlám koupit!
Teď jsem zjistila, že brzy vyjde nová kolekce s polohovatelnými zády a právě na YouTube ukázky z mezinárodní výstavy někde v Číně a nemohla jsem pochopit, co je to za typ a až teď, když jsem si přečetla, že vychází nová kolecke, to chápu. Takže si koupím až ten nový