Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
21.2.11 16:06

já bych teda u 2letého prcka polohovací nohy neřešila. Náš roční kluk spí i v nepolohovací nuně, když se mu chce, a navíc, když budeš mít ještě prostorný nomad na dlouhý procházky na spinkání, kdyby se tvému dítku v nuně nelíbilo:) Ale asi by byl první! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KvetaAdelka
22.2.11 00:01
chaala píše:
Vydra01,emitexový univak vypadá dobře :palec: Doufám, že nunu dobře užiješ a nebudeš litovat rychlé koupě. Také jsem zvědavá na nunu ivvi, ale ještě si počkáme…měla by být v prodeji až koncem roku.

Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech :dance:

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.2.11 00:33
KvetaAdelka píše:
chaala píše:
Vydra01,emitexový univak vypadá dobře :palec: Doufám, že nunu dobře užiješ a nebudeš litovat rychlé koupě. Také jsem zvědavá na nunu ivvi, ale ještě si počkáme…měla by být v prodeji až koncem roku.
Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech :dance:

ja jsem cetla, ze az koncem roku… ze maji nejake problemy pri vyrobe…

• Citovat
  • Upravit
1477
22.2.11 07:21

a v cem ma byt ivvi lepsi nez buggy? designove se mi teda moc nelibi, ale to asi proto ze jsem videla jen jeden obrazek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.11 07:25
freeonit píše:
a v cem ma byt ivvi lepsi nez buggy? designove se mi teda moc nelibi, ale to asi proto ze jsem videla jen jeden obrazek :lol: :lol:

Já myslím, že by nuna ivvi měla být víc jako sporťák…ale rozdíly netuším :nevim: Já viděla jen takový malý obrázek a z něj jsem toho moc nepoznala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
22.2.11 07:27

KvetaAdelka,v březnu má být nová nuna buggy. Nuna ivvi je jiný typ a ten bude až ke konci roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.2.11 10:21

nová IVVI má i otočnou sedačku a polohovací nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.11 11:00

jop, ja videla to video, ivvi jsou takovy golfkokocar… je to trojkombinace… mne se libi, ale proti nune jsou nudne, nic zajimavyho.

• Citovat
  • Upravit
KvetaAdelka
22.2.11 11:46
Anielkha píše:
KvetaAdelka píše:
chaala píše:
Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech :dance:
ja jsem cetla, ze az koncem roku… ze maji nejake problemy pri vyrobe…

Aha tak myslite ze nemam cekat a rovnou si koupit nunu2010? 8-o :roll:

• Citovat
  • Upravit
1556
22.2.11 12:03

KvetaAdelka,počkej si na březen, to bude nuna buggy 2011. Většina holek na ní čeká, protože má např. záda až do lehu, větší košík, snad je i prostornější :-) :palec:
Nebo jsi chtěla ten sporťák nuna ivvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KvetaAdelka
22.2.11 12:51
chaala píše:
KvetaAdelka,počkej si na březen, to bude nuna buggy 2011. Většina holek na ní čeká, protože má např. záda až do lehu, větší košík, snad je i prostornější :-) :palec:
Nebo jsi chtěla ten sporťák nuna ivvi?

Jen jsem chtela aby mel polohvaci zada,myslela jsem ze nuna 2011 je ta ivvi

• Citovat
  • Upravit
17
22.2.11 23:58

Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. :-)

http://kr.aving.net/news/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KvetaAdelka
23.2.11 01:14
blondina píše:
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. :-)http://kr.aving.net/news/view.php?…

Tak to je parada vypada moc dobre a jeste ji maji i ve zlute barvicce :lol: :potlesk: uz aby jsem ji mela doma :dance:

• Citovat
  • Upravit
2074
23.2.11 01:40

A ta fijalkova vypada take krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
23.2.11 07:42
blondina píše:
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. :-)http://kr.aving.net/news/view.php?…

Díky moc za obrázky nové nuny :potlesk: . Vypadá teda krááásně. :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4