Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
já bych teda u 2letého prcka polohovací nohy neřešila. Náš roční kluk spí i v nepolohovací nuně, když se mu chce, a navíc, když budeš mít ještě prostorný nomad na dlouhý procházky na spinkání, kdyby se tvému dítku v nuně nelíbilo:) Ale asi by byl první! ![]()
chaala píše:
Vydra01,emitexový univak vypadá dobřeDoufám, že nunu dobře užiješ a nebudeš litovat rychlé koupě. Také jsem zvědavá na nunu ivvi, ale ještě si počkáme…měla by být v prodeji až koncem roku.
Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech ![]()
KvetaAdelka píše:chaala píše:Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech
Vydra01,emitexový univak vypadá dobřeDoufám, že nunu dobře užiješ a nebudeš litovat rychlé koupě. Také jsem zvědavá na nunu ivvi, ale ještě si počkáme…měla by být v prodeji až koncem roku.
ja jsem cetla, ze az koncem roku… ze maji nejake problemy pri vyrobe…
a v cem ma byt ivvi lepsi nez buggy? designove se mi teda moc nelibi, ale to asi proto ze jsem videla jen jeden obrazek
![]()
freeonit píše:
a v cem ma byt ivvi lepsi nez buggy? designove se mi teda moc nelibi, ale to asi proto ze jsem videla jen jeden obrazek![]()
Já myslím, že by nuna ivvi měla být víc jako sporťák…ale rozdíly netuším
Já viděla jen takový malý obrázek a z něj jsem toho moc nepoznala ![]()
KvetaAdelka,v březnu má být nová nuna buggy. Nuna ivvi je jiný typ a ten bude až ke konci roku.
jop, ja videla to video, ivvi jsou takovy golfkokocar… je to trojkombinace… mne se libi, ale proti nune jsou nudne, nic zajimavyho.
Anielkha píše:KvetaAdelka píše:ja jsem cetla, ze az koncem roku… ze maji nejake problemy pri vyrobe…chaala píše:Ja jsem cetla ze ivvi by mela na trh dorazit koncem Brezna zacatkem Dubna,kdyz vyrobce ivvi ji doda tak jak ma.Tak doufam ze ji doda za vcasu cekam nani uz aby byla v obchodech
Aha tak myslite ze nemam cekat a rovnou si koupit nunu2010?
![]()
KvetaAdelka,počkej si na březen, to bude nuna buggy 2011. Většina holek na ní čeká, protože má např. záda až do lehu, větší košík, snad je i prostornější
![]()
Nebo jsi chtěla ten sporťák nuna ivvi?
chaala píše:
KvetaAdelka,počkej si na březen, to bude nuna buggy 2011. Většina holek na ní čeká, protože má např. záda až do lehu, větší košík, snad je i prostornější![]()
Nebo jsi chtěla ten sporťák nuna ivvi?
Jen jsem chtela aby mel polohvaci zada,myslela jsem ze nuna 2011 je ta ivvi
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový. ![]()
blondina píše:
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový.http://kr.aving.net/news/view.php?…
Tak to je parada vypada moc dobre a jeste ji maji i ve zlute barvicce
uz aby jsem ji mela doma ![]()
blondina píše:
Dobrý den, podivajte se na tuto stranku, tady jsou fotky nové nunu a i nektere barvičky jaky budou nový.http://kr.aving.net/news/view.php?…
Díky moc za obrázky nové nuny
. Vypadá teda krááásně.
![]()