Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No to teda. Já už se na ni třepu dva měsíce a představa, že mě ještě dva čekají, mě děsí a pěkně štve ![]()
Taky se mi líbí nuna buggy
golfáč plánujeme koupit až na léto takže si klidně počkám do května na ten žlutý
(i když na žlutý hodně letí ty malé mušky v létě) nebude s tím problém? nemá někdo zkušenosti??
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:41
Neli: Na téma mušky byla debata na str.15. Ale zatím snad nikdo nemá zkušenosti, jelikož si Nunu kupovali na podzim. Já mám limetkově zelený sporťák a mušky nijak zvlášť nepřitahuje. Řekla bych, že o nic víc než jiné barvy, možná záleží, kde se člověk pohybuje ![]()
denvoj píše:
Neli: Na téma mušky byla debata na str.15. Ale zatím snad nikdo nemá zkušenosti, jelikož si Nunu kupovali na podzim. Já mám limetkově zelený sporťák a mušky nijak zvlášť nepřitahuje. Řekla bych, že o nic víc než jiné barvy, možná záleží, kde se člověk pohybuje
jo jo já mám zelený a to samé,
Holky už se neumím dočkat nové Nuny, ale nevím pro kterou barvu se rozhodnout béžová nebo lékořice??? ![]()
Mi se právě líbí jen ta žlutá, ale zase na obrázku jsou ty barvy vždycky jiné než když to pak člověk vidí na živo. tak uvidíme který nakonec vyberem. holky a vy jste neměly nikdo žlutý kočárek v létě?
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:42
Cetinko tak to máme stejný problém i já rozhoduji mezi těmito barvami. Tmavá je praktičtější ale ta béžová má šmrnc, co? ![]()
Neloš píše:
Cetinko tak to máme stejný problém i já rozhoduji mezi těmito barvami. Tmavá je praktičtější ale ta béžová má šmrnc, co?
Přesně tak, s béžové mám strach , že to budu věčně prát a lékořicová barva co se týká praktičnosti je nejlepší. Budu objednávat z netu , tak nevím kterou si vybrat,kdybych to viděla v reálu možná by ten výběr byl snadnější. ![]()
Dnes mi přišlo info na mail:
Dobrý den,
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejné ![]()
Tak hurááá, ceny budou skutečně stejné ![]()
denvoj píše:
Dnes mi přišlo info na mail:Dobrý den,
Tak hurááá, ceny budou skutečně stejné
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejné
Tak to super zprává.. na jakých stránkách budou tyto informace???? ![]()
cetinka píše:denvoj píše:Tak to super zprává.. na jakých stránkách budou tyto informace????
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejné[/citace
cetinka píše:denvoj píše:Tak to super zprává.. na jakých stránkách budou tyto informace????
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejnédenvoj píše:
dnes zveřejníme info na našich stránkách ohledně nové kolekce. Ceny budou stejnéHurááá,konecne neco pozitivniho
![]()
Jeste by mohly dat doprodeje ten žlutej od Brezna a dyla bych spokojena jak želva
Na jakych strankach mohu najit informace o cenach a barvach?Dekuji predem za odpoved vsem ![]()
KvetaAdelka: Tak tak, moje řeč
Taky bych chtěla žlutý a čím dřív, tím líp ![]()
Cetinka: Psala jsem do UK na nuna.eu a přišla mi odpověď od www.baby-ch.cz ![]()