Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neloš
4.3.11 09:45

holky která máte nunu doma dá se na konstrukci dát deštník? Mám doma ke kočárku a hodně jsem ho užila tak si říkám jestli je možnost nebo ne, ale pokud bude větší clona tak to bude fajn. Už jsem napnutá jako struna kdy dorazí a budou na prodej :?:

• Citovat
  • Upravit
16837
4.3.11 09:49

Tak já chci golfky taky kvůli dovolené koupit a hlavně s nimi chci jezdit přes léto malá bude mít sice teprve 8-9měsíců ale sporták se mi nevejde do kufru auta kdežto golfky jo takže když budu muset nebo chtít někde jet tak složím golfky a je to se sportákem budu moct chodit jen na procházky tady u nás. ale golfky budou takové cestovní a taky na dovolenou proto jsem chtěla aby šly hlavně dát do úplného lehu což ted u nuny jde a hlavně se mi ten kočár moc líbí, nechci zas vybírat a hledat nový kočár jen kvůli toho že nuna nemá madlo. no sice mi to vadí že ho nemá ale jsou tam ty pásy tak snad to nebude takový problém.

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
4.3.11 11:20
Neloš píše:
holky která máte nunu doma dá se na konstrukci dát deštník? Mám doma ke kočárku a hodně jsem ho užila tak si říkám jestli je možnost nebo ne, ale pokud bude větší clona tak to bude fajn. Už jsem napnutá jako struna kdy dorazí a budou na prodej :?:
Neloš,myslíš slunečník? Ten patří i k výbavě nuny, tak tam asi přidělat půjde. Já ho ale nemám, tak ani nevím, jak se tam montuju.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.3.11 11:52

Tak holky konečně jsem objednala Nunu v béžové barvě a teĎ jen budu čekat až dorazí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.3.11 11:57
cetinka píše:
Tak holky konečně jsem objednala Nunu v béžové barvě a teĎ jen budu čekat až dorazí. :roll:

tyy jo ja cekam jestli ji nedaji nahodou s fusakem, plastenkou a moskytierou za 5000.. jinak bych ji mela uz taky objednanou..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.3.11 12:09
freeonit píše:
cetinka píše:
Tak holky konečně jsem objednala Nunu v béžové barvě a teĎ jen budu čekat až dorazí. :roll:
tyy jo ja cekam jestli ji nedaji nahodou s fusakem, plastenkou a moskytierou za 5000.. jinak bych ji mela uz taky objednanou..:D

Pochybuji, že by ji dali za 5 tis i s fusakem :think: za tuto cenu je to pouze s mokytierou a pláštěnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.11 12:15

na jaře asi nebudou dělat akci s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
4.3.11 12:36
cetinka píše:
freeonit píše:
cetinka píše:
Pochybuji, že by ji dali za 5 tis i s fusakem :think: za tuto cenu je to pouze s mokytierou a pláštěnkou.

Stará byla za 5 se vsim vsudy, ale je fakt ze na jare je to asi blbost… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
4.3.11 12:39
cetinka píše:
freeonit píše:
cetinka píše:

Ahoj holky,ja jsem psala primo v UE a napsali mi ze chistaji nejake akce set.Take na to cekam a pak hned objednam.Psala jsem jim jestli nebudou delat zimni,letni set nebo dokonce vse najednou.Nenapsali konkretne co ale chistaji akce a dokonce myslim ze maji v malviku set za 4990kc plastenku,moskitieru a fusak tak se tam mrknete :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
4.3.11 14:59
KvetaAdelka píše:
cetinka píše:
freeonit píše:
cetinka píše:
Ahoj holky,ja jsem psala primo v UE a napsali mi ze chistaji nejake akce set.Take na to cekam a pak hned objednam.Psala jsem jim jestli nebudou delat zimni,letni set nebo dokonce vse najednou.Nenapsali konkretne co ale chistaji akce a dokonce myslim ze maji v malviku set za 4990kc plastenku,moskitieru a fusak tak se tam mrknete :-D :dance:

Já psala taky a mě odpověděli, že ještě neví jaké k tomu budou fusaky a pláštěny, protože ty starší typy tam na ni trochu hůř pasují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
4.3.11 15:47

Ahoj holky,
na delfinek.cz a slunatko.cz nabízejí Nunu s WP setem(pláštěnka+moskytiéra) za cenu 4.289,– a poštovné ZDARMA :palec: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
4.3.11 15:56

Tak tady ho mají nejlacinější: http://www.kocarky-zlin.cz/detail.php?… Za 3.690,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
4.3.11 16:03

Taky jsem na to teď narazila :lol: Ale zase už si musíš zaplatit poštovné,ale i s ním to vyjde levněji. Ale posílají přes ČP, kdežto slunatko přes PPL a s těma mám výborné zkušenosti, balíček je druhý den u mě a ještě mě dopředu zkontaktují, kdy dorazí. Přes ČP to vždycky trvá věčnost a člověk aby několik dní čumákoval doma, aby náhodou neprošvihl pošťácké auto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1387
4.3.11 16:05

Jo a cena 3.690,– je za model 2010! Za nový model 2011 je to 3.990,– + to poštovné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
4.3.11 16:48

Mluvila jsem s pani z Baby Choce a řikala že budou akcní sety s fusakem taky. Objednala jsem taky Nunu v béžové barvě s fusakem s plaštenkou a mosketernou bez slunečniku, taky se tešim na kočarek až pujdu po měste s malim na prochazku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí