Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Majkakoc, nic jsem v Malvíkovi nereklamovala, tak ale zkus nejdříve nafotit kolečka a poslat jim to mailem. Co ti odpoví. Myslím, že máš nárok na nová kolečka. No a když budou dělat mrtvýho brouka, tak bych tam šla osobně.
![]()
Holky tak další věc co je rozdíl
nová nuna má v průměru cca o 2 cm větší kolečka
jsem to dneska byla porovnávat v Europarku v puntanele… no paní prodavačky chtěly hned všechno ukázat
akorát teda nevím kam na novou nunu připnu slunečník… není tam ten výkroj jak upínáte na staré pláštěnku, jo a nová nuna má sed cca o 3cm výš od země než ta stará a je mnohem pevnější ten sedák ![]()
Myslíš pultanelu ve Štěrboholech? Tam jí mají? Hurá, to bych se na ni jela podívat. No slunečník jsem ještě nikdy nepoužívala ![]()
nn tam mají tu starou, novou na podívání mám akorát já
ale pokud jsi z prahy, tak není problém se domluvit a můžeš omrknout tu naši ![]()
Mabis, ona už je v prodeji? Odkud jí máš? O víkendu jedu na veletrh do Brna, možná ho tam uvidíme. Víceméně jsem se pro něj už stejně rozhodla. Jsi moc hodná, děkuju za nabídku.
majkakoc píše:
Mabis, ona už je v prodeji? Odkud jí máš? O víkendu jedu na veletrh do Brna, možná ho tam uvidíme. Víceméně jsem se pro něj už stejně rozhodla. Jsi moc hodná, děkuju za nabídku.
Holky ahoj,pak napište jaký to v Tom Brně bylo. Já jsem ze severních čech, takže to by byl výlet na den.
ale kdybych měla možnost tak bych jela.
ahojky,nechtela jsem vam do diskuse vstupovat,ale kocarek jsem si taky vyhlidla,ale chtela bych ho videt nazivo,jsem z olomouce nevite kde v okoli bych ho videla?klidne i v brne.Od kdy jste v nem deti vozili?Ma polohovatelny zada?
majkakoc poslali mi ho omylem už skoro před měsícem a půl
takže v prodeji ještě není ![]()
Příspěvek upraven 10.03.11 v 08:36
Mokiii píše:
ahojky,nechtela jsem vam do diskuse vstupovat,ale kocarek jsem si taky vyhlidla,ale chtela bych ho videt nazivo,jsem z olomouce nevite kde v okoli bych ho videla?klidne i v brne.Od kdy jste v nem deti vozili?Ma polohovatelny zada?
Jestli chceš 25.3. jedeme k babi do Olomouce a budeme tam 14 dní, tak ti ho klíďo můžu ukázat
Jinat ta šikovná záměna se podařila v Delfínkovi v Olomouci ![]()
Mokiii píše:
Pokud by ti stačilo vidět „starou“ Nunu 2010, tak ji mají i v Pompu v Olympii. ![]()
Myslíte že na tom veletrhu v brně nová nuna bude??když má být v prodeji až od konce března…? ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:48
Já myslím , že tam bude na 100% ,protže na veletrhu jsou vždy všechny novinky , které budou nebop se chystají na trh. Škoda jen , že to mám do Brna tak daleko jinak bych určo jela se kouknout… ![]()
Já to mám do Brna taky přes 200 kiláků, ale proč si neudělat výlet. Krom toho jsem manželovi řekla, že když budou dávat nějaké slevy, třeba 10%, tak to jsou 400 a to už se skoro zaplatí benzín. Snad ji tam uvidíme, když ne, aspoń nakoupíme nějaké dárky pro kamarádky, mám těhotné těsně před porodem 3.
PS: gratuluju k záměně, to je super, že ti poslali už ten nový model. Kdybys měla chvilku, nedáš sem pár foteček? Ty katalogový jsou vždycky takový nereálný.
Tak to by bylo super kdyby tam byla. my to máme taky daleko ale uděláme si výlet. už se těším. jedeme tam v sobotu. je tu někdo kdo tam jede už v pátek?
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:48