Kočárek Nuna Buggy

• Fotoalbum (290)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
8.3.11 13:49

Majkakoc, nic jsem v Malvíkovi nereklamovala, tak ale zkus nejdříve nafotit kolečka a poslat jim to mailem. Co ti odpoví. Myslím, že máš nárok na nová kolečka. No a když budou dělat mrtvýho brouka, tak bych tam šla osobně. :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.3.11 21:25

Holky tak další věc co je rozdíl ;) nová nuna má v průměru cca o 2 cm větší kolečka ;) jsem to dneska byla porovnávat v Europarku v puntanele… no paní prodavačky chtěly hned všechno ukázat ;) akorát teda nevím kam na novou nunu připnu slunečník… není tam ten výkroj jak upínáte na staré pláštěnku, jo a nová nuna má sed cca o 3cm výš od země než ta stará a je mnohem pevnější ten sedák ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
9.3.11 21:55

Myslíš pultanelu ve Štěrboholech? Tam jí mají? Hurá, to bych se na ni jela podívat. No slunečník jsem ještě nikdy nepoužívala :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
9.3.11 22:37

nn tam mají tu starou, novou na podívání mám akorát já ;) ale pokud jsi z prahy, tak není problém se domluvit a můžeš omrknout tu naši ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.3.11 07:18

Mabis, ona už je v prodeji? Odkud jí máš? O víkendu jedu na veletrh do Brna, možná ho tam uvidíme. Víceméně jsem se pro něj už stejně rozhodla. Jsi moc hodná, děkuju za nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.3.11 08:18
majkakoc píše:
Mabis, ona už je v prodeji? Odkud jí máš? O víkendu jedu na veletrh do Brna, možná ho tam uvidíme. Víceméně jsem se pro něj už stejně rozhodla. Jsi moc hodná, děkuju za nabídku.

Holky ahoj,pak napište jaký to v Tom Brně bylo. Já jsem ze severních čech, takže to by byl výlet na den. :-( ale kdybych měla možnost tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.3.11 08:27

ahojky,nechtela jsem vam do diskuse vstupovat,ale kocarek jsem si taky vyhlidla,ale chtela bych ho videt nazivo,jsem z olomouce nevite kde v okoli bych ho videla?klidne i v brne.Od kdy jste v nem deti vozili?Ma polohovatelny zada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 08:34

majkakoc poslali mi ho omylem už skoro před měsícem a půl ;) takže v prodeji ještě není ;)

Příspěvek upraven 10.03.11 v 08:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 08:35
Mokiii píše:
ahojky,nechtela jsem vam do diskuse vstupovat,ale kocarek jsem si taky vyhlidla,ale chtela bych ho videt nazivo,jsem z olomouce nevite kde v okoli bych ho videla?klidne i v brne.Od kdy jste v nem deti vozili?Ma polohovatelny zada?

Jestli chceš 25.3. jedeme k babi do Olomouce a budeme tam 14 dní, tak ti ho klíďo můžu ukázat ;) Jinat ta šikovná záměna se podařila v Delfínkovi v Olomouci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
10.3.11 08:40
Mokiii píše:
ahojky,nechtela jsem vam do diskuse vstupovat,ale kocarek jsem si taky vyhlidla,ale chtela bych ho videt nazivo,jsem z olomouce nevite kde v okoli bych ho videla?klidne i v brne.Od kdy jste v nem deti vozili?Ma polohovatelny zada?

Pokud by ti stačilo vidět „starou“ Nunu 2010, tak ji mají i v Pompu v Olympii. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
10.3.11 10:24

skocim se tam kouknout.a je mezi nimi velkej rozdil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.3.11 10:44

Myslíte že na tom veletrhu v brně nová nuna bude??když má být v prodeji až od konce března…? :think:

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.3.11 12:07

Já myslím , že tam bude na 100% ,protže na veletrhu jsou vždy všechny novinky , které budou nebop se chystají na trh. Škoda jen , že to mám do Brna tak daleko jinak bych určo jela se kouknout… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.3.11 12:32

Já to mám do Brna taky přes 200 kiláků, ale proč si neudělat výlet. Krom toho jsem manželovi řekla, že když budou dávat nějaké slevy, třeba 10%, tak to jsou 400 a to už se skoro zaplatí benzín. Snad ji tam uvidíme, když ne, aspoń nakoupíme nějaké dárky pro kamarádky, mám těhotné těsně před porodem 3.
PS: gratuluju k záměně, to je super, že ti poslali už ten nový model. Kdybys měla chvilku, nedáš sem pár foteček? Ty katalogový jsou vždycky takový nereálný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
10.3.11 12:49

Tak to by bylo super kdyby tam byla. my to máme taky daleko ale uděláme si výlet. už se těším. jedeme tam v sobotu. je tu někdo kdo tam jede už v pátek?

Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4