Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neloš píše:
Jasné, každý máme jiný vkus.Taky jsem zvědavá na tu béžovou v reálu, snad nebudu sklamaná.Pokud máš ráda pastelové, tak to určitě vem tu fialovou. Znáš to kdo vybírá přebere
To totiž budu já. Já zas budu špekulovat až vyberu a pak budu litovat. Chtěla bych je vidět ty barvy. Já furt nevím jestli objednat přes net. Protože nikde nepíšou kdy je budou mít na prodejně. Pokud by je měli třeba od 20.3 v krámě tak bych třeba do phy zajela, ale to nikdo neví a já už nechci čekat.
Denca29, s těma obchodama máš pravdu. Já , když jsem nunu kupovala na podzim,tak jsem si v týdnu zjišťovala, jestli tam nunu mají…když jsem ji chtěla koupit. Napsali ano a já za dva dny přijela. No a nic, byla prodaná. Měli jen jednu.
A já ji naživo neviděla.
mabis píše:
Holky tak další věc co je rozdílnová nuna má v průměru cca o 2 cm větší kolečka
jsem to dneska byla porovnávat v Europarku v puntanele… no paní prodavačky chtěly hned všechno ukázat
akorát teda nevím kam na novou nunu připnu slunečník… není tam ten výkroj jak upínáte na staré pláštěnku, jo a nová nuna má sed cca o 3cm výš od země než ta stará a je mnohem pevnější ten sedák
Mabis,Vy mate uz tu novou Nunu Chtela jsem se zeptat na ten kosik jestli se tam vejde plastenka,moskitiera a plenky takove ty veci co potrebuje mit kazda mamca po ruce?A jestli jste najak vyresila tasku na kocarek?Nejaksi neumim predstavit kam budu davat dolkady a penezenku,do kosiku se mi to davat nechce to je akorat tak pro zlodeje jak to resite vy stemi doklady
Myslite ze ten slunecnik nepujde na novou nunu?Mockrat dekuji za odpoved predem ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat jestli madlo od kočárku je pevné,když se dá vytahovat a taky v místě kde se skládá kočárek jestli to není znát,že se jakoby láme. Neumím to popsat,ale mám casualplay a tam je kvůli tomu skládání a té rukojeťi pocit, že vezu rozhrkaný kočárek
.Mám ráda,když je kočárek pevný a ne aby to v rukách klechtalo.Děkuji
tak jsme právě dorazili z výstaviště. Velký zklamání, nic moc nemají, chtěla jsem si nakoupit milion vychytávek a koupila jsem jen klukům čepice, ale pirátský ![]()
jinak nunu jsem našla, paní má sebou jen tři kousky, licorice, fialkovou a sand (vypadá jako stříbrná). Slevová veletržní akce se nekoná, sand byl už zamluvený, ostatní taky, ale nezávazně. Sebou nemají ani fusak ani wp set.
Pláštěnka je pořád s nemožným upínáním a fusak se oravdu oddělit nedá, ani starej ani novej.
A kočárky dorazí za 14 dní.
Jsem koukala, tak košík není tak hroznej, je ale jen o něco větší, ale má lepší přístup, takže se tam vleze asi tak jak ted - pláštěnka, plinka a kapesníky, bryndáky a pak třeba sundaná bunda malýho.
Jo a musím potvrdit, že náše taška emitex se dneska rozhodně vyplatila. (emitex na bvv je).
Jo a ještěže jsme jeli v poledne, to tam bylo lidí tak akorát, jak jsme ted odjížděli, bylo dost narváno, tak radši jedte s nosítkama než kočárkama
neloš, rukojet neklechtá
To s tou sand barvou je dobra zprava, vypada hezky?
A diky za super info!
jj mně se líbila asi nejvíc, není divu, že je zamluvená, je fakt jako stříbrná, i paní ji říká stříbrná, žádnej béřovej odstín jsem na ni já nezahlídla ![]()
vydra01 píše:
jj mně se líbila asi nejvíc, není divu, že je zamluvená, je fakt jako stříbrná, i paní ji říká stříbrná, žádnej béřovej odstín jsem na ni já nezahlídla
diky, tak aspon vim, kterou barvu
jeste ji nekde musim videt nazivo ![]()
vydra01 píše:
tak jsme právě dorazili z výstaviště. Velký zklamání, nic moc nemají, chtěla jsem si nakoupit milion vychytávek a koupila jsem jen klukům čepice, ale pirátský![]()
jinak nunu jsem našla, paní má sebou jen tři kousky, licorice, fialkovou a sand (vypadá jako stříbrná). Slevová veletržní akce se nekoná, sand byl už zamluvený, ostatní taky, ale nezávazně. Sebou nemají ani fusak ani wp set.
Pláštěnka je pořád s nemožným upínáním a fusak se oravdu oddělit nedá, ani starej ani novej.A kočárky dorazí za 14 dní.
Jsem koukala, tak košík není tak hroznej, je ale jen o něco větší, ale má lepší přístup, takže se tam vleze asi tak jak ted - pláštěnka, plinka a kapesníky, bryndáky a pak třeba sundaná bunda malýho.
Jo a musím potvrdit, že náše taška emitex se dneska rozhodně vyplatila. (emitex na bvv je).
Jo a ještěže jsme jeli v poledne, to tam bylo lidí tak akorát, jak jsme ted odjížděli, bylo dost narváno, tak radši jedte s nosítkama než kočárkama
neloš, rukojet neklechtá
tak aspon že ta nuna tam je. jedeme tam zítra tak ji konečně uvidím na živo. a co tam ještě měli? autosedačky, jídelní židličky??? oblečení dost?
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:51
Vydra01,a nová nuna tě nadchla? Budeš měnit starou nunu za novou? ![]()
Neloš píše:
Holky chtěla jsem se zeptat jestli madlo od kočárku je pevné,když se dá vytahovat a taky v místě kde se skládá kočárek jestli to není znát,že se jakoby láme. Neumím to popsat,ale mám casualplay a tam je kvůli tomu skládání a té rukojeťi pocit, že vezu rozhrkaný kočárek.Mám ráda,když je kočárek pevný a ne aby to v rukách klechtalo.Děkuji
madlo je pevné a při jízdě není znát, kde se kočár „láme“ na složení
KvetaAdelka píše:mabis píše:Mabis,Vy mate uz tu novou Nunu Chtela jsem se zeptat na ten kosik jestli se tam vejde plastenka,moskitiera a plenky takove ty veci co potrebuje mit kazda mamca po ruce?A jestli jste najak vyresila tasku na kocarek?Nejaksi neumim predstavit kam budu davat dolkady a penezenku,do kosiku se mi to davat nechce to je akorat tak pro zlodeje jak to resite vy stemi doklady
Holky tak další věc co je rozdílnová nuna má v průměru cca o 2 cm větší kolečka
jsem to dneska byla porovnávat v Europarku v puntanele… no paní prodavačky chtěly hned všechno ukázat
akorát teda nevím kam na novou nunu připnu slunečník… není tam ten výkroj jak upínáte na staré pláštěnku, jo a nová nuna má sed cca o 3cm výš od země než ta stará a je mnohem pevnější ten sedák
Myslite ze ten slunecnik nepujde na novou nunu?Mockrat dekuji za odpoved predem
Výhoda staré nuny je, že přístup do košíku je úzký, takže já si dávám peněženku dozadu do košíku a nikdo mi ji nevytáhne (leda bych nechala bezprizorní kočár, ale to nenechávám). I do košíku u staré nuny se vejde hodně věcí - plenky, ubrousky, moje drobnosti a i třeba malého bunda s čepicí, když jsme v obchoďáku. Jen je nevýhoda, že přistup je úzký. To je určitě vyřešeno u nového modelu.
neli23 píše:tak aspon že ta nuna tam je.jedeme tam zítra tak ji konečně uvidím na živo. a co tam ještě měli?autosedačky, jídelní židličky??? oblečení dost?
autosedaček dost, to jo, oblečení celkem taky, asi záleží, co člověk chce. Mě nadchlo oblečení farmers (www.farmers.cz), na to jukněte, česká značka, strašně příjemný věci a hlavně super barvy.
Hlavně nečekejte, že je tam toho moc. Pár vystavovatelů a to je všechno, hlavně kočárky
jinak mně se líbí ta jídelní židlička od nuny, taje freecoolinová