Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jééé mabis ty máš ten tmavý kočárek, holky zajímal ten béžový(stříbrný)nafotit nebo se pletu? jinak se máš že už ho máš doma. to my musíme čekat… ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:54
denca29 píše:mabis píše:To je moc dobrá věc. To origoš o nuna? Nebo na všechny kočárky??? Já mám mutsy UR, miluju ho ale ten úložnej prostor je katastrofa a narvat tam jejich přebalovací tašku je zbláznění.
taška na kočár (tuším že se to jmenuje oficiálně univak) a vlez do košíku i s nacpanou pláštěnou a moskytyérou) jinak menší nákup tam dám v pohodě, tu jednu plenku a pitá vozím v tašce,pokud malá ale spí a ležá musím dávat pozor na těžký věci v košíku kvůli stabilitě(tačku totiž dole musím odepnout a trošku tím posunu těžiště kočáru
Vzdyt Mutsy maji super ten pridavnej kos.. tj nejlepsi na celem kocaru… a prebalovaci tasku davam dopredu, ale jeste jezdim s hlubokym ![]()
neli23 píše:
bogey proč by bylo blbé červený pro kluka?mi se ten zapp taky líbil a byla jsem ze začátku rozhodnutá pro něj ale zjistila jsem že při skládání se musí vždy první vydelat korba a pak až složíš konstrukci což by mi docela vadilo. pak jsem ale objevila nunu a bylo to vyřešené
přesně, to rozebírání při skládání by mi hooodně vadilo. a když ve městě potkám zappky, tak to je teprve rachot…hrůza. ale jinak je krásný.
Anielkha píše:denca29 píše:Vzdyt Mutsy maji super ten pridavnej kos.. tj nejlepsi na celem kocaru… a prebalovaci tasku davam dopredu, ale jeste jezdim s hlubokymmabis píše:To je moc dobrá věc. To origoš o nuna? Nebo na všechny kočárky??? Já mám mutsy UR, miluju ho ale ten úložnej prostor je katastrofa a narvat tam jejich přebalovací tašku je zbláznění.
taška na kočár (tuším že se to jmenuje oficiálně univak) a vlez do košíku i s nacpanou pláštěnou a moskytyérou) jinak menší nákup tam dám v pohodě, tu jednu plenku a pitá vozím v tašce,pokud malá ale spí a ležá musím dávat pozor na těžký věci v košíku kvůli stabilitě(tačku totiž dole musím odepnout a trošku tím posunu těžiště kočáru
Jé Zappky, já měla Zappa taky. Asi dva měsíce. Měla jsem pro chlapečka červený a barva to byla super. Já měla tu starou verzi, co nešla polohovat. Ale i tak Nuna je pro mě jasným favoritem. Už to madlo, které se ovládá jednou rukou, to zappky nešli tak řídit. U nás bývají kamínky a se zappkama jsem jela na pískoviště jednou, pak jsem je poponášela, ty tři kolečka absolutně nezvládaly. No a to skládání mě štvalo. Jednou rukou se to nedalo rozložit. Než jsem to rozložila, byl prcek v prachu. Krom toho ta cena nových polohovacích zappek
Ale je to krásnej kočárek, třeba do obchoďáku.
Jsem na veletrh zvědavá, ale jestli tam bude narváno a manžel bude honit prcka, bude pěkně nepříjemnej. CHtěla jsem tam koupit závěsy do dětského pokojíčku - to je věc, co nemůžu nikde sehnat. Chci zelenomodré a nejsou nikde.
denca29 píše:mabis píše:To je moc dobrá věc. To origoš o nuna? Nebo na všechny kočárky??? Já mám mutsy UR, miluju ho ale ten úložnej prostor je katastrofa a narvat tam jejich přebalovací tašku je zbláznění.
Kamarádka má taky Mutsyho a koupila si na něj extra nákupní košík a je super.
Aha tak už jste to tu psaly ![]()
denca29 píše:
Já ho mám, ale když je tam sporťák tak se to tam cpe hrozně špatněAnielkha píše:denca29 píše:Vzdyt Mutsy maji super ten pridavnej kos.. tj nejlepsi na celem kocaru… a prebalovaci tasku davam dopredu, ale jeste jezdim s hlubokymmabis píše:To je moc dobrá věc. To origoš o nuna? Nebo na všechny kočárky??? Já mám mutsy UR, miluju ho ale ten úložnej prostor je katastrofa a narvat tam jejich přebalovací tašku je zbláznění.
se sportákem špatně? já snad nebudu umět chodit nakupovat bez mutsiny s košem? to je na mutsině nejlepší tuning. a já jsem si dolů másto toho prdlajs koše dala tu tašku z transportera(myslím)
ahoj mabis, tak to máme nunu řešenou uplně stejně, a obě to máme v lékořici s černým vakem. Je to nejlepší volba. Kvůli tomu polohování zad chci něco vymyslet, tak třeba se zadaří. Fajn fotky náhodou, foták nefoták
vstupné je 150 korun, po registraci 120
Tak to vypadá, že se zajedu na veletrh taky podívat, sice se manžel tváří divně,když to nejsou auta
Jsem moc zvědavá na tu béžovou, pokud by byla stříbrná, tak raději budu chtít tu hnědou,ale v reálu vypadá všechno jinak.
Neloš píše:
Tak to vypadá, že se zajedu na veletrh taky podívat, sice se manžel tváří divně,když to nejsou autaJsem moc zvědavá na tu béžovou, pokud by byla stříbrná, tak raději budu chtít tu hnědou,ale v reálu vypadá všechno jinak.
Jo mjo jen šup šup běž, manžel to vydrží
dej vědět a zkus i forky, ju??? ![]()
Jela bych po obědě. Pokus tam budu určitě dám vědět a nafotím ![]()
Holky je u Nuny zádová opěrka trochu vyztužená nebo se moc prohýbá?.. díky
cetinka píše:
Holky je u Nuny zádová opěrka trochu vyztužená nebo se moc prohýbá?.. díky
Vyztužená, neprohýbá se.
Tak jsme se před chvíli vrátili z výstavy. a jsem celkem spokojená. něco málo jsme koupili. viděla jsem nunu a ta béžová opravdu není béžová ani trochu. je to šedá fakt. manžel si tu sedou vyfotil na mobil, ale ted není doma tak až se vrátí tak vám tu můžu hodit fotku jestli budete chtít. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:54
Ahoj holky, tak jsem dorazila z Brna a hned pošlu nějakou tu fotku té sand.Pokud pojedete pro béžovou budete zklamané opravdu není sand,ale je moc hezká spíš do šedé.