Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
holky mrkněte do fotogalerie na http://www.nuna.eu/nuna-kids tam jsou děti v nových nunách
vydra01 píše:neli23 píše:tak aspon že ta nuna tam je.jedeme tam zítra tak ji konečně uvidím na živo. a co tam ještě měli?autosedačky, jídelní židličky??? oblečení dost?autosedaček dost, to jo, oblečení celkem taky, asi záleží, co člověk chce. Mě nadchlo oblečení farmers (www.farmers.cz), na to jukněte, česká značka, strašně příjemný věci a hlavně super barvy.
Hlavně nečekejte, že je tam toho moc. Pár vystavovatelů a to je všechno, hlavně kočárky
vydra01 píše:
holky mrkněte do fotogalerie na http://www.nuna.eu/nuna-kids tam jsou děti v nových nunách
Já to tam nemohu najít mám to furt jen černobíle ![]()
Tak to jsem z té béžové překvapená. Opravdu není béžová? Já mám vše nachystané do béžova. Je hodně světlá?Děkuji
Já mám právě taky vše do béžová i fusák a teď nevím co soi myslet. opravdu zvažuji , že ji změním na lékořici. Když jsem na nettu objednávala Sand , tak mi prodávájící potvrdila, že to je barva béžová.. tak kdo má pravdu????
![]()
Z obrázku to jako stříbrná vůbec nevypadá ale to tak většinou bývá že to vidím na obrázku a pak na živo to má úplně jiné barvy. pokud je to fakt stříbrná tak nad ní budu taky uvažovat. zítra uvidíme. ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:51
podla mna su na tych fotkach starsie nuny, podla toho potahu ako je pripevneny na konstrukcii, a myslim ze tam ta bezova ani nie je
mne sa tiez nuna paci, inak by som ani ziadne golfky neriesila ale nunu chcem kvoli vzhladu a skladnosti
vyzera super
ale my este musime vydrzat - mame len tri mesiace ![]()
holky vy mě vykláte, já i když koukám na net, tak mi ta barva připadá jako stříbrná, na ten vnitřek boudičky jsem tolik nekoukala, tak s lesklou nevim nevim.
Koukněte holky zítra, ono asi co oči to jiný názor.
U té fotogalerie, těžko říct, upínání je fakt postaru, tak jsem z toho jelen.
ty jo my tu řešíme takový ptákoviny a koukněte co v japonsku, to je příšerný
Tak já ji schválně zítra vyfotím a uvidíme ![]()
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:52
Ahojky…tak jsem nunu v béžové viděla v Brně a je moc hezká ..ale přijde mi spíše do šeda
..ale nakonec ji nekupuju sice se mi stále líbí ale rozhodla jsem se pro jiný .