Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jestli lépe to nevím, musí se to protáhnout takovým dost tenkým poutkem
a dole mi to jde přidělat divně, takže čekám, jestli nová pláštěna nebude trošku jiná ![]()
Tak jsem to našla, je to na FB Babyparku:
Prosím, sada pláštěnky s moskytiérou je stejná na starou i novou kolekci? Děkuji.
Babypark.cz Ano, všechny doplňky jsou stejné.
Tak to jsem na to zvědavá, jak se s tím budu mordovat
Ale co, hlavně, že budu mít Nunu doma ![]()
Holky myslíte, že ta fialová barva pro kluka je ok? Já si stále nemohu rozhodnout jakou barvu. Nejvíc bych brala tu žlutou, ale už nebudu dál čekat. Díky za váš názor ![]()
Holky myslíte, že ta fialová barva pro kluka je ok? Já si stále nemohu rozhodnout jakou barvu. Nejvíc bych brala tu žlutou, ale už nebudu dál čekat. Díky za váš názor ![]()
No, já jsme se rozhodovala mezi fialovou a žlutou, ale mám holčičku. Žlutá se mi líbí nejvíc. O fialové jsem uvažovala, protože se mi nechtělo čekat na žlutou. Fialovou jsem viděla naživo na staré nuně, ale až tak moc nadšená jsem z ní nebyla, na obrázku se mi líbila víc. Tak jsem se rozhodla počkat si na fešáckou žlutou
Pro chlapečky tady má hodně maminek licorici a teď nově béžovou. Ani jedna tato barva se mi nelíbí, ale viděla jsem je jen na obrázku, ve skutečnosti by mě třeba oslovily, nevím
Tak jsem Ti nepomohla… ![]()
Fialovou bych klidně dala i klukovi.my máme holčičku a hluboký kočár máme červený ale i pokud bude druhé mimi chlapeček tak se tam vozit taky bude. myslím že žlutá, fialová, červená může být i pro kluka.
Příspěvek upraven 24.03.15 v 16:50
já bych klidně dala fialovou klukovi
koukla jsem do našeho návodu k fusaku a tam to není, že se dá oddělat.
no jo ,ale když se to dá oddělat, tak pak je z fusaku vložka do kočárku. zas na druhou stranu taková se dá sehnat nějaká prdácká, jako z nové kolekce addstrollers. Ale zase o krám doma mín ![]()
Já mám k tomu fusaku kreslený návod, kde je vyznačeno, že se dá předek fusaku odepnout a je z toho podložka. Když jedu vlakem a melého musím svléknout, tak to musím různě ohýbat pod zadeček, aby se to neválelo po zemi, to mě štve.
Já osobně bych do té fialkové nešla, mám ráda věci sladěné a k této barvě by nám nic nešlo.Mám ráda moc černou,ale u této kolekce vypadá nuna jako jeptiška. Pro kluka bych brala žlutou
ale vzhledem k tomu,že ji chci brzo dám přednost béžové
Tak jsem taky vytáhla návod i fusak…a nic. Neoddělila jsem to
Koukala jsem i na ty magnetky a nejde, nejde.
Mně se ta nová nuna ve fialové moc líbí.
Jo, ještě jsem si podle obrázků všimla, že ta nová žlutá nuna má tu spodní barvičku(pod boudou) bílou a ta stará to má stříbrné. Nebo se mi to jen zdá? ![]()
Pořád jsem koukala na fotky a zdála se mi nějak světlejší než ta naše stará. ![]()
Na babyparku říkali, že doplňky jsou k oboum nunám stejné(pláštěnka,moskytiéra,fusak) A teď tu čtu o nových…Jak to tedy je, víte někdo?
Neloš píše:
Já osobně bych do té fialkové nešla, mám ráda věci sladěné a k této barvě by nám nic nešlo.Mám ráda moc černou,ale u této kolekce vypadá nuna jako jeptiška. Pro kluka bych brala žlutouale vzhledem k tomu,že ji chci brzo dám přednost béžové
Já si dovedu představit sladěnej kočár s fialkou, tý béžový se bojím. Kdybych ji viděla, tak bych možná změnila názor, ale bojím se aby to nebyla taková ta mdlá barva. Já mám ráda u dětí pastelový barvy.
Jasné, každý máme jiný vkus.
Taky jsem zvědavá na tu béžovou v reálu, snad nebudu sklamaná.Pokud máš ráda pastelové, tak to určitě vem tu fialovou. Znáš to kdo vybírá přebere ![]()